146 ДЕ> Някакво прасе, грипозно или не, не ще уплаши душите наши!

• 29 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Децата са невероятни сладури. Снимките са разкошни.

Вечкова, майстор си!

# 631
Чудесни снимки  Hug

# 632
Привет дами, един бърз въпрос.... Сдобих се с уред за фондю и с готова смес за фондю. И сега.... как се процедира? Натривам уреда с чесън, мушкам сместа и включвам? Нещо добавя ли се? Извинете за индианския въпрос, за първи път ми е да го правя в къщи.

# 633
Сбъдваща не добавай нищо - сложи на масата чиниики или "солници", ако имаш достатъчно с различни подправки> лютив пипер, къри, сладък пипер, gewürze salz, steake salz, джинджифил та всеки да си овкусява хляба/мръвката както намери за добре.

п.п. Ако ти се стори прекалено гъсто като се разтопи сиренето можеш да шибнеш и една малка чашка бяло вино за аромат и разредител...Ако се притесняваш за децата - подменяш с бульон.

п.п.п. Забравих - най-важното> като започне да се топи сиренето слагаш един щипка сода (Natron).

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 14:44 от surfline

# 634
  • в сърцето на един мъж...
Месно или сирена фондю?

# 635
Че то готова смес за месно фондю има ли? newsm78

# 636
А така - снимки!!! Grinning

Пете, дано в къщи никой не се сърди, но това дете ти е одрало кожата. Единствено очите са на баща и. Иначе муцуна,
мимики, излъчване - 100% Петка Laughing .

Мата, Матов не го мисля - невероятна красавица е Алекс. И е пораснала безумно ooooh! .

Вечке, нахитряла си Wink.

Хехе Сърфи какво пиеш, черпя те  beer2 Ти си първате, която казва, че Яна прилича на мен. Всички са на мнение, че е женското копие на баща си, но пък е взела интелигентността на майка си  Mr. Green  bowuu

Кой е Крум? Rolling Eyes

Да си повторя въпроса за детските кухни. От каква възраст са подходящи за деца?

Сбъдваща нямам опит с фондю. Купувала съм си само Сирене за печката, ммм доста е готино и калорично с топла багета   chef

# 637
Да си повторя въпроса за детските кухни. От каква възраст са подходящи за деца?

Малка е още - към 2-2 и половина започват да ги използват "пълноценно". Преди това само разпиляват частите.  За сега, ако си няма и вземи касов апарат и малка количка за покупки или кошничка да си играете на магазин Wink. Моята поне много си падаше по тия неща.
Или фермата на Литъл пипъл Mr. Green.

# 638
Или фермата на Литъл пипъл Mr. Green.

Или зоопарка.
Или нещо на Плеймобил 123. Но за кухнята наистина е малка. Догодина  Wink

# 639
  • Германия
Я като сме подхванали пак играчките, питанка към мъжките майки: има ли някой Carrera- пистите с колите; заслужава ли си инвестицията newsm78

# 640
Сърфи я имат  Mr. Green
Аз харесвам тези http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.14.01.04/  защото се строи с тях.

# 641
  • Германия
Аз първо на тях метнах око, но точно "строителството" ще докара пак раздори, Мартин иска да си капа колите, а Фаб разваля всичко Confused Мислех за формулата, ако наредят една достатъчно дълга писта и таткото ги надзирава, може пак да се заиграят заедно без да има писъци и крясъци ooooh!

# 642
Пепе, аз съм с женско и да - заслужава си. Аз моята трябва да я изтеглям от аутобана, за да яде ти сигурно ще трябва да им носиш манджата на "пистата" Mr. Green . Единственият недостатък е, че заема доста място и бавно се сглобява, но като Spaßfaktor е ненадмината Peace.

ако наредят една достатъчно дълга писта и таткото ги надзирава, може пак да се заиграят заедно без да има писъци и крясъци ooooh!

СигурА, като дрогирани са като започнат да карат Laughing.

# 643
Сбъдваща, аз съм яла в много различни вариации фондю - с круши, гъби, порови за рецепти - няма да съжаляваш Peace На мен едни швейцарци ми правиха и слагаха няколко капки специален алкохол ама не помня каква точно тип ракия да омекоти вкуса.

А някой да има игри за възрастни и да сподели отзиви Mr. Green През март ще ходим с екипа за 4 дни на ски, на едно хюте на 2300м, където се стига с лифт - оначе казано със ските в леглото  hahaha И ще сме малко като затворници след вечеря та си мислех да взема някакви игри  Thinking

# 644
Майра, Black Stories на Moses, Табу.

Общи условия

Активация на акаунт