продукти за тънка коса без обем

• 43 798
  • 107
  •   1
Отговори
здравеите, косата ми е с много тънък косъм и е много мека, без обем.
До сега не съм полагала особено грижи за нея и се постригвах все късо Ама ми писна все с къса коса и си мечтая за малко по буйна грива
Сега ми се иска да я пусна до раменете, защото по дълга ще  седи ужасно. Моля препоръчайте ми шампоани, маски и стилизиращи продукти, които да придават плътност и обем. Въобще съм доста невежа в тази област и всякакви съвети ще са ми от полза, за да има що годе някакъв вид

Благодаря предварително  bouquet

# 1
И моята коса е такава само,че дълга.Откакто си купих зелената пяна на Тафт косата ми изглежда супер,иначе само с шампоан и балсам не става на 2ия ден не прилича на нищо вече. Peace

# 2
абе и аз пяна слагам и после издухвам със сешоар, ама след час пак на нищо не прилича Cry
Тази на Тафт не съм я пробвала, но ще си я закупя

# 3
Косата ми също е тънка и без никакъв обем. Много дълга е в момента и това допринася да седи още по сплескана  ooooh! Ползвам основно продукти за обем и стилизанти, като понякога си правя вафлички само в най-вътрешните пластове на косата и така се получава добър обем. Понякога си топирам косата и след това слагам лак за коса - постигам добър обем, но след това четка не може да мине  Laughing добри продукти за обем трудно мога да ти препоръчам - ползвала съм какви ли не шампоани и балсами за обем, евтини и скъпи -  обем постигам единствено от стилизанти и издухване.
kiticat , тази пяна, за която си писала прави ли твърда косата или не ?  Hug
Аз в момента си търся пяна за обем, но да не стилизира, искам да оставя косата мека и пухкава  Thinking
Миртама Hug Пробвай с преса в корените, след това малко лак - със сигурност ще постигнеш обем.

# 4
Определено косата остава мека и пухкава. Peace Иначе и аз я използвам след баня,първо хубаво подсушавам с кърпа после пяната и после сешоара.И се слага малко количество,не прекалявайте. Peace

# 5
Определено косата остава мека и пухкава. Peace Иначе и аз я използвам след баня,първо хубаво подсушавам с кърпа после пяната и после сешоара.И се слага малко количество,не прекалявайте. Peace
Благодаря ти  Hug  bouquet Ще си я купя обезателно ! Аз съвсем скоро су купих една за обем, но ми прави супер твърда косата, седи на клечки и никак не ми харесва ефекта.

# 6
  • София
Записвам се и аз. Моята не е чак толкова зле, но ще е добре да има повече обем. Със сешоара след измиване е ок, ама на другия ден...  Crossing Arms

# 7
# 8
  • София
И аз да споделя - фризьорката ми направо ме отчая, когато я попитах какво да я правя тая коса, че да има обем. Каза ми кратко, ясно и точно - подстрижи се късо. Рухнах психически като го чух ...... (шегувам се Wink ). Но в крайна сметка съм склонна да й повярвам - каквито и продукти да си слагаме на главите ефекта ще е кратък. Зелената пяна на Тафт - определено и аз съм доволна от нея. Иначе сега ми донесоха някаква друга пяна на LR (тези са с каталожна търговия), в червен флакон е, 2 пъти я пробвах, не е зле. Не става на клечки косата, не е твърда.

# 9
и моята коса е тънка и без обем,доволна съм от спрея на вела-флекс за обем и на втория ден,единственото което малко ме дразни в този спрей е че има лека фиксация и малко ми втърдява косата иначе други забележки нямам  Wink  друго, което ми помага за що-годе добър обем е гел-пяната на сери,но тя повече ми трябва когато се правя с дифузер.....друго,другооооо.....ползвала съм разни пяни,шампоани и балсами за обем но не съм била очарована-може би затова не се сещам за имената им сега  ooooh!  newsm78

# 10
И на мен фризьорката ми каза да се подстрижа понеже и без това много ми цъфти косата. hahaha Сори да си гледа работата патицата тъпа #Cussing out ,аз по-скоро бих умряла отколкото да си отрежа косите. Heart Eyes За щастие съм доволна взима ми само връхчетата леко и никога не е злоупотребила. yes

# 11
  • софия
Моята също така...неделя като я измия, понеделник е добре, във вторник вече трябва да е вързана. Close
От 5 години си купувам само шампоани от Германия- на Лореал за обем, фруктис, пантен...пяна и лак за коса пак оттам. Наистина понеделник изглежда много добре.
Единственото нещо, което има ефект...слагам си сутрин за около 30 мин тези бодливите ролки...те ми придават обем. Crazy

# 12
  • плевен
Бройте ме и мен с ужасна коса.Използвам Тафт пяна но понякога ме мързи да се занимавам и няма да ви кажа на какво приличам  Mr. Green Използвам и преса,поне малко да се поизправи че не стига че е тънка като перушина ами и чуплива и то ужасно чуплива.И като ме домързи най-много се връзвам на опашка и хайде навън.Аз вече съм се примирила че няма да имам хубава коса

# 13
  • в.преслав
И аз да се нанижа при вас.Шампоан Нивея за обем,след това спрей за обем на Вела в корените и издухване със сушоар.След това скрити вафлички,малко тупиране и лак за коса на Вела"обем на вторият ден". И става така:
http://img252.imageshack.us/img252/6830/img022t.jpg
   Държи ми така два дена.Като се направя,на следващият ден сресвам само по дължината и съм готова.

# 14
  • София
Бодливите ролки са вариант, да. Пробвала съм ги, но не мога редовно да отделям време да се занимавам с тях. Единственото, което не ми харесва при тях е, че ми заплитат косата и особено при свалянето им се накъсват косъмчетата. Не смятам за нужно да си съсипвам с тях косата. Айде един път в седмицата може, но не и всяка сутрин. То не стига, че сме с тънки, редки косици, пък дай и да ги проскубваме. Wink

Общи условия

Активация на акаунт