Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 713
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
 newsm09 каква гробна тишина.....

да драсна някой ред, да не ни изпадне темата ooooh!

# 76
Хайде и аз да ударя едно рамо Peace

# 77
На анкетата отговорих с първа опция. 
Така беше допреди седем години. Сега гледам в очите на децата.
Здравейте всички!
Успешна седмица!

# 78
Гласувах с опция едно.
За мен очите са отражение на състоянието на сърцето, на душата!

Lina 4    коментира, че очите са лъжовни. Може, ако е разпознала лъжата, в нечии очи то значи, че това е отражението на  сърцето на този човек. От което следва, че по очите можеш всичко да разбереш . Peace

# 79
Привет сладоранки и от мен. Представям си при сегашното затишие каква буря ни очаква след 17.30 ч. Сега мълчите ама ще ви видя после дали ще мога да ви изчета. Тинче мила аз ти пожелавам успех на тестовете макар да знам, че няма симсъл щото ти ще си ги решиш перфектно въобще не съм се съмнявала в това. Отговорът ми на анкетата е "ДРУГО", според мен човек колкото и да познава човека срещу него не винаги успява да разчете правилно погледа на любимия си. Аз мисля, че човек както може да излъже с думи така може да го направи и с поглед стига да го пожелае.
Момичете желая ви успешна седмица ЧАО.

# 80
Не мога да разбера защо толкова много се изписа, че между  Туба и Демир има чувства извън сериала. Демир е направил своя избор вече познавайки пък ако щете и целувайки на снимачната площадка Туба. Ако се беше зародила любов никой не би могъл насила да го ожени за Бурчин.  За Туба мога да кажа, че гледа еднакво влюбено всичките си екранни партньори, а пък и Демир не и е по вкуса.

И в унисон с анкетата, какво ви казват очите на Демир?

Не виждам никаква химия, може би досада и служебни ангажименти.

Момичета, не ме карайте да мисля, че това за вас е страст.

Е, тук вече грешиш той гледа дъщеря си в къщичката на дървото!

За щастие няма лъжа, не само за нас е страст.1 Hug

# 81
   Здравейте , момичета! Чета всичко, което пишете за невероятния филм, за актьорите, за музиката и т.н. още от 2-ра тема. Пиша рядко , но искам да благодаря на всички, които се трудят за да можем да се радваме на чудесни клипове,  снимки, интервюта и преводи. Много ми харесва атмосферата, която има във форума. Благодаря ви, обичам ви! smile3525 smile3525 smile3525

# 82
Здравейте!Наистина е тихо!Аз рядко пиша ,но ви чета отдавна.Тинче поздравления и от мен!  bouquetМного ,много ти се радвам ,защото мойта дъщеря учи като луда, но не иска да кандитатства в чужбина-а знае три езика-ще ме побърка!

А,сега за анкетата-отговорих с "а", защото само очите не лъжат,не случайно когато лъжем не гледаме в очите.

# 83
Привет и от мен Hug

За анкетата гласувах с опция 3, мислех и за опция 2, но реших, че при вземането на някакво решение не мога да разчитам само на погледа, все пак ако не се вслушам в думите му и не му вярвам какво правя с този човек тогава Peace

# 84
грешка-кандидатства

# 85
Здравейте момичета, чета и Ви се радвам редовно. Запалихте ме и сега записвам и сериите, научих се горе-долу. Уча се да правя и клипове. Настроението ми се променя и се усмихвам като ви чета. Относно очите........вярно те показват, но много зависи от характера.  Има мъже, които не могат да пораснат цял живот и очите не ги издават. Повярвайте......опита ми е 35-годишен брак. Много от нещата зависят от първото възпитание в семейството. Ако след майката веднага го е поела "втората майка"  очите говорят, но ...... след първата емоция идва възпитанието. Особено като остаряват много ясно си проличава.
Това е лично мнение. 
Много ми харесват клиповете, чудя се откъде толкова много ефекти.

# 86
Хайде, момичета!
Чака ни вълнуващ епизод!

# 87
Момичета които четете по очите,  Laughing
има една теория по психология, съгласно която можеш да разбереш кой кога лъже само по очите.
някога ми четоха лекция за това, но не помня всичко. Това е несъзнателно движение на което всички са подвластни, освен ако не знаят за него и не се опитват да "изиграят" истина.
Та общо взето е това: Ако човека който говори, поглежда наляво (леко движение на очите, и трябва да отидат в неговото ляво) - то той в момента изрича лъжа. Ако очите му се отклонят надясно- казва истината.
Това е тествано много пъти и е верно, опитайте и ще видите.
Имаше и нюанси- ако е нагоре и наляво или надолу и надясно и т.н., какво значи, но съм забравила.

# 88
  • София
И каква стана тя? Оти да се лъжеме като че се фанеме......
Я да се върнем на Демирчо че то малко остана....... до серията де.

# 89
  bouquet

От 20 Ноември, Всеки делничен ден от 16.00 ч.

Да върнеш времето назад – Annem
2007 Турция
Теленовела

В главните роли: Талят Булут, Вахиде Гьордюм, Илхан Шешен, Дуйгу Йетиш, Седа Акман и др.
Музика: Кърач

Животът й е труден. Тя крие една тайна. Но трябва да се изправи очи в очи с истината.
Разводите прикриват едни истини и разкриват други. Цената се плаща от децата.
Зейнеп и Муса се влюбват безумно и се женят. След 3 години най-сетне тя забременява. По време на бременността си обаче Зейнеп разбира, че съпругът й й изневерява. Тя не може да му прости и се развежда без да му каже, че чака дете.
След развода Зейнеп започна нов живот, построявайки си къща на малко парче земя, наследство от баща й. Изкарва прехраната си, продавайки кюфтета на градския пазар. Муса сменя професията си и започва да се занимава с политика. Живее богато, благодарение на поста, който заема.
Дъщеря им, Гонджа, вече е 18-годишна и учи в добро училище, за което е спечелила стипендия. Тя знае, че баща й е починал преди много години. Зейнеп прави всичко по силите си, за да осигури по-добър живот на дъщеря си, но независимо от настояванията на брат си, Мехмет, тя отказва да потърси каквато и да е помощ от Муса.
Какво ще се случи, когато нищо неподозиращият Муса съвсем случайно разкрие истината?

На печалившите честито bowuu
източник
http://www.telemaniac.com/new_turkish_series-nova-20119

Общи условия

Активация на акаунт