Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 694
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • В тъмната гора.
Не мога да разбера защо толкова много се изписа, че между  Туба и Демир има чувства извън сериала. Демир е направил своя избор вече познавайки пък ако щете и целувайки на снимачната площадка Туба. Ако се беше зародила любов никой не би могъл насила да го ожени за Бурчин.  За Туба мога да кажа, че гледа еднакво влюбено всичките си екранни партньори, а пък и Демир не и е по вкуса.

И в унисон с анкетата, какво ви казват очите на Демир?

Не виждам никаква химия, може би досада и служебни ангажименти.

Момичета, не ме карайте да мисля, че това за вас е страст.

И аз да се изкажа...
що за манипулаторка си ти ...гледала ли си въобще от къде е изваден момента, който си проснала тук.
Не вярвам, намерила се хаотично две-три снимки и хайде, коментари ще прави.
Моментът е от финалния епизод, под къщичката, която направи за дъщеря си. Малката им каза "Вървете си, като стане готово ще ви поканя", а те се скриха под къщичката и започнаха да се целуват. Малката ги усети и извика,  -вие още ли сте тук, какво правите, я да ви видя какво правите там" и тогава Демир вдига очи нагоре, защото дяволчето се опитва да ги види отгоре.

# 91
Хей, Демирки, къде сте? Да не сте се наредили на някоя друга опашка  Crossing Arms

Хайде да ви пипомня за какво сме се събрали

А за този филм Да върнеш времето назад – Annem в някаква анкета на Канал Д водеше голяма борба за първото място с 1001 нощи/ ако не се лъжа/.

# 92
Привет и от мен! HugНаканих се най-накрая,ама хубаво времето,разхотки едно,друго и така.
То верно,че днеска голямо затишие,ама чак пък анонси за дуги филми да ми вкарвате. newsm78 Crazy
Гледам адашката,пак се отчела с подобаваща снимка. Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesЗа което и благодаря естествено. newsm51

# 93
  • Стара Загора
Не мога да смогна да Ви изчета. Rolling Eyes

# 94
  • София по рождение
kroni мерси за хубавите снимчици, момичета някой да слага следибедното кафе, че така и не се научих как  Blush

# 95
момичета някой да слага следибедното кафе, че така и не се научих как  Blush
Веднага  bouquet

# 96
Хайде и от мен,че досега не съм ви сервирала,само на готово консумирах. newsm51

# 97
  • В тъмната гора.
Хайде и една песничка с нашите хора с кафенцето

http://www.youtube.com/watch?v=uueYZVfjf3s

# 98
  • София по рождение
Много сте мили и двете ще ги пийна на фона на песничката на Мишел.

# 99
  • София
Не мога да разбера защо толкова много се изписа, че между  Туба и Демир има чувства извън сериала. Демир е направил своя избор вече познавайки пък ако щете и целувайки на снимачната площадка Туба. Ако се беше зародила любов никой не би могъл насила да го ожени за Бурчин.  За Туба мога да кажа, че гледа еднакво влюбено всичките си екранни партньори, а пък и Демир не и е по вкуса.

И в унисон с анкетата, какво ви казват очите на Демир?

Не виждам никаква химия, може би досада и служебни ангажименти.

Момичета, не ме карайте да мисля, че това за вас е страст.

Ми сигурно си мисли аман от навлеци......

Сега сериозно: може би трябва да внимаваш какво пускаш защото тука сме разнищили  сериала до последното косъмче Laughing пардон конче и сме наясно коя снимка от къде е....

М кафенце на фона на Демирчо балсам за душата ми!
Благодаря.

# 100
   Съгласна съм абсолютно с Мишел относно поста на didisto! Браво Мишел! newsm10

# 101
Аз ще пожелая на всички приятно гледане, защото аз нямам шанс, но  Mr. Green нали знаете молбата ми за какво ще бъде Mr. Green  за серийката...по рано.  Hug
Много съм нахалничка, даже нагличка, но...ох... то Демир как да го пропусна Heart Eyes
Мишел благодаря ти че се намеси, защото това писание и снимките са по мой адрес от миналата тема, но не и обърнах внимание.

# 102
  • София
Мата, абе ти отдавна не си се фотографирала, ще вземем да ти забравим физиономията, я малко разсей скуката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мишелка, не се дразни, виж че във всяка тема си има по някой провокатор, ама добре и  го рекна де  Hug

клипчето добре ми подейства.....в тоз гаден работен понеделник ooooh!

# 103
  • София
Мата, абе ти отдавна не си се фотографирала, ще вземем да ти забравим физиономията, я малко разсей скуката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мишелка, не се дразни, виж че във всяка тема си има по някой провокатор, ама добре и  го рекна де  Hug

клипчето добре ми подейства.....в тоз гаден работен понеделник ooooh!

ей мъ на тренирам за купоните по Коледа:

# 104
 Мата, върха си! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт