Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 547
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Е,аз пък смятам, че Керим се държа честно.(в смисъл след изцепката в хотела)Защо да я лъже,каза и всичко в очите.Нещата за него вече са счупени.Вярно истината боли,но аз предпочитам ако някога стигна до там (не дай си боже)да ми го кажат право куме в очи.Кво ще ме моткат с празни приказки и ще ми хвърлят прах в очите. Crossing Arms
Мишел,хич не ни мисли нас,ти си гледай синчето. newsm51

Аз съм също за честните взаимоотношения,но май тази искреност ще му коства доста. newsm78

# 226
Мишел, те такива неща се случват, моя син е в 5-и клас и знам, знам за каво иде реч, но нещата си идват на място. Успех! Peace

А само Аси и Демир са разбрали същността на това хлъзгаво мекотело, което се измъква безнаказано. Ууфф, даже ме е гнус, когато го гледам.

# 227
  • Разград
а някой знае ли дали керим и дафне се разделят или пак се заобичват?пуснете малко инфо за тях с бб,ако е възможно!
Сега се развеждат. Другото няма да кажа сега.

http://www.youtube.com/watch?v=Sdb5phwiA9M&NR=1

# 228
momi4eta kade moga da gledam dne6nata seriq?

# 229
и аз от това се вълнувам като чета отзивите...нямам търпение да я гледам

# 230
  • София и там където не се пуши
http://www.youtube.com/watch?v=gFVjIypmmNc не зная дали е пускал някой реклама в която участвува Мурат.

В тази тема не мога да смогвам на четенето.  Embarassed

# 231
Аз изгледах всички снимки на Мата ..много са яки...а с какви би оприличила Аси и Демир

# 232
Никой нищо не казва за сцената със счупеното кранче  или аз вече от толкова гледане напред-назад, назад-напред на сериите и нещо се бъркам newsm78 Отдавна не ги бях виждала тия двамата да се смеят докато са заедно, а и Демир колко приятен смях има  Crazy

# 233
molq daide linka na dne6niq epizod  Praynig Praynig Praynig

# 234
  • София
И аз я чакам днешната серия с нетърпение, ама явно още я няма. Търпение Simple Smile

# 235
кой епизод беше днес newsm78

# 236
molq daide linka na dne6niq epizod  Praynig Praynig Praynig

Ами като я няма още как да ти я дадем? ThinkingЩе чакаш.Всички чакат серията. Peace

jasemin 56 епизод  Peace

# 237
  • Learn to fly. Fly away.
Никой нищо не казва за сцената със счупеното кранче  или аз вече от толкова гледане напред-назад, назад-напред на сериите и нещо се бъркам newsm78 Отдавна не ги бях виждала тия двамата да се смеят докато са заедно, а и Демир колко приятен смях има  Crazy

Не се бъркаш, Kroni_m, тук е. ББ Пак се чупи това кранче в най-неподходящия момент в следваща серия Laughing
Не успях да гледам днешната серия поради ред причини, само някои моменти мернах  Laughing

# 238
  • В тъмната гора.
Мишел, моля кажи с 2 думи какво пее Сърмашък.

Песента е за невъзможната любов, любовта, която измъчва, която прави двама души нещастни.

# 239
Мишел, помагай на синчето, не ни мисли нас.
И за Мелек много точно си го казала с ББ.
Сцената с кранчето на чешмата беше много сладурско  Heart Eyes Иксан си тръгна  спокоен.

Общи условия

Активация на акаунт