Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 771
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Добро утро милинки. Снощи гледам доста алкохол сте изпили. Дано да сте добре днес  Joy Краси мерси за кафенцето. Аз гледам повторението и чакам кранчето. hahaha

добре сме, поне аз съм Mr. Green ама вие с това кранче, много сте се объркали, с риск да наруша правото за ББ и да ме биете, това кранче довечера ще развали сюблимния момент, който чакаме от началото на филма..... аха да станат нещата и кранчето се разваля, и така и не могат да се .....................
та ако не се беше развалило кранчето, щяхме да се запиваме довечера и да си мечтаем за голите кълки на Демир  tooth tooth tooth

# 376
Добро утро и от мен  kaffeetrmker_2

то момата ни ината, ама не може да устои на чара на момъка Mr. Green то кой ли би могъл?? - аз поне - не мога Crazy

като ревнува е направо уникален - голям сладкиш, как я изгаря с поглед, само като си помисли, че може да се вижда още с Али и направо откача hahaha hahaha hahaha

Всички ли са живи и на лице след запоя снощи??? Mr. Green
Да бе точно така, а като видя Мелек, пердето му падна съвсем, боже.

# 377
  • София
тюх, язък за кранчето hahaha hahaha hahaha hahaha
тамън щех да го похваля Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
а тая мелек е изключително инфантилно същество-е как не й светна лампичката #Crazy
кога Али беше влИбен във Аси, кога я залИби нея #Cussing out #Cussing out

Морган, значи едно кранче ни спасява довечера от алкохолизъм hahaha hahaha

# 378
  • София
то аз Мелек съм "приятелка" още от началото на филма, колко цветущи изречения съм драснала по нейн адрес... ooooh! ooooh! ooooh!

това момиче има вопиюща нужда от психиатър, и от тия ризи с дългите ръкави hahaha hahaha hahaha

хихихи не е сигурно, че ще ни спаси, ние можем и от инат и яд да си пийнем по едно Mr. Green

# 379
Добро утро и приятни емоции през целия ден!  newsm51

И аз съм добре след снощи с нови сили за днешната серия. Laughing

# 380
  • София
author=galia2007 link=topic=446551.msg13149874#msg13149874 date=1258444912]

хихихи не е сигурно, че ще ни спаси, ние можем и от инат и яд да си пийнем по едно Mr. Green

[/quote]
от яд по едно hahaha hahaha
ама от кеф ако стане тва дето го чакаме, щехме да разпиваме три дена и три нощи като на циганска сватба Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 381
  • София
galia2007 края на другата седмица или в понеделник на по-следващата, ще стане и това  Mr. Green
нещо така ги смятах

# 382
  • София
galia2007 края на другата седмица или в понеделник на по-следващата, ще стане и това  Mr. Green
нещо така ги смятах

божееее, дотогава на сух режим #Cussing out #Cussing out
само от яд по едно ше удряме като гледам hahaha hahaha
а тия тъпаци от кабелната да ми я сецнат точно когато демиреск у щеше да тепа оня глист Али #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 383
Момичета, заповядайте да се подлсадим малко с кафето, че след снощи аз имам нужда. Да ви е сладко!

# 384
  • София по рождение
Вики, моля те на диета съм.

# 385
Добър ден и от мен Hug

Снощи съм изпуснала купона, ама докато изгледам серията ooooh! Но веднага се нареждам на опашката за стрелба по Алито и няма да пропусна нито веднъж Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Мелек как оплеска нещата не е истина просто newsm61 Как коренно се промени след връщането от Париж, преди гласа и не се чуваше, а сега вече и мръсно почна да играе SickНапълно си заслужава Али Crossing Arms Нериман почна да ми се издига в очите, жената и с фитнеса е на ти вече, уреди Сюхи с мъж, прелъстява Ихсан с ликьорче hahaha hahaha ама да вземе да предаде някой друг урок и на Дефне и Аси, че те горките съвсем я закъсаха особено Аси с тоз инатестия Демир, ама верно е най-хубав ядосан Crazy Crazy Heart Eyes

Хубав ден на всички Hug  bouquet

# 386
  • Learn to fly. Fly away.
Добър ден!  Nature Sunny
Голям купон сте си спретнали снощи и автомати сте вадили накрая.
Почти като в гангстерски филм hahaha

Исках да споделя нещо след като изгледах внимателно серията снощи.
Аси изживява любовта си към Демир по начина по който той изживява своята към нея.
Тя обясни чувствата си пред Дефне с точно същите думи с които той обясняваше своите
пред бармана в хотела, в който бяха отседнали в Истанбул.

<Не мога с него, не мога и без него .....> /сетихте се за какво ви думам/ Laughing

# 387
  • София
Добър ден!  Nature Sunny

Дама Пика, ние като братята роми
ядем, пием и накрая се сбием  hahaha hahaha hahaha
в нашия случай - ще стреляме Али

Вики, малййй до къде извади тоз греховно вкусен кекс  eat аз ще се възползвам с няколко парченца от него

# 388
Добър ден!  Nature Sunny

Исках да споделя нещо след като изгледах внимателно серията снощи.
Аси изживява любовта си към Демир по начина по който той изживява своята към нея.
Тя обясни чувствата си пред Дефне с точно същите думи с които той обясняваше своите
пред бармана в хотела, в който бяха отседнали в Истанбул.

<Не мога с него, не мога и без него .....> /сетихте се за какво ви думам/ Laughing

Абсолютно и не само тези,ами и накрая "това е като болест,нещо като смърта" Crazy

# 389
Вики, моля те на диета съм.

Тогава за теб и другите с диета, ето ви от това:

Общи условия

Активация на акаунт