Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 908
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София по рождение

Сънувам купила съм си фотоапаратче, едно новичко и червенко. И до мен Мурад и ще се фотим. Точно като за онази снимка с Асито и усещам някой ми дърпа апаратчето и аз скачам, викам, дърпам...и по едно време се събуждам и гледам мъж ми се блещи на среща. Човека решил, че съм се оспала и ме буди да пием кафе, аз като някой дивачка съм крещяла като обезумяла-върни ми фотоапарата ще те убия. Боже, боже, побърках се вече...

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 436
  • София
Мата на тази снимка да не си на конгрес на генните инженери, с този интелигентен поглед???

# 437
Мата, много си духовита и ме хвърли на  rotfImbo от смях. Hug

А, съня на Ваня е многоооо хубав, но завършека трепе рибата! Браво, че не си го цапардосала твоичкия заради муратчо и фотоапаратчето  Joy Joy Joy.

# 438
  • София по рождение
Гледам обядвали сте, за мен сигурно не остана..Галка не спирай със снимките, страхотни са...мога и да не ям.

# 439
Гледам обядвали сте, за мен сигурно не остана..Галка не спирай със снимките, страхотни са...мога и да не ям.

Има за всички скъпа споко. Ако трябва ще спретнем още нещо, че довечера може и да хапнем, но може и да пиинем пак. Трябва да си подложим още сега, за да няма пияни  hahaha.

# 440
  • София
не съм съгласна за оная медуза Мелек, че щото расла без допир до мъже поради недъга си е такава овСа #Cussing out #Cussing out
че то повечето момичета там са под доста строг контрол както виждам, то едно дебнене, едно чудо, едни надзиравания #Crazy
верно че е комплексарка заради ръката, ма чак пък толкоз, просто си е такава, изглежда е наследиладушевните заболявания на майка си и леля си-както се вижда и двете са психо със склонности към самоубийства Thinking
да се влюбиш в най-големия враг на брат си, па да знаеш и че доскоро е обичал и искал друга за жена, пък тя да земе да се омъжи точно за брат ти  #Crazy #Crazy #Crazy
егати кухата лейка-Се да кажа че май у Франция са й оперирали май мозъка а не ръката, ма тя и преди това си беше същото инфантилно същество #2gunfire #2gunfire

# 441
Ха здравейте и от мен! Hug Hug
Снощи така хубаво съм си пийнала,то не беше уиски,вино,коняци.та днес едвам,едвам станах.То като станах нямаме ток,правили профилактика,Боже щях да откача,че нямам интернет.Много сте писали от снощи,докато ви изчета.Гледам има доста почерпка,та и аз да взема да се почерпя.

Мелек още като го видя на Али си го заплю.Тя знаеше ,че той харесва Аси и въпреки всичко започна да се издокарва.Нали леля и каза,''Мелек имали някакъв повод за да се промениш така./мисля ,че нещо подобно и каза ,не помня точните думи/

# 442
и нали съм папарак...тук съм уловила Мелек - гледа влюбено Али

а тук се ухажват

# 443
а тук се чуди: "Али още ли е влюбен в Аси?"

# 444
  • София
Ванче на първата снимка е точно такава - захлупена  hahaha hahaha hahaha

ама добре си я хванала Joy Joy Joy

# 445
# 446
Ваня, браво! Тъкмо гледам овСъта и се чудя на кого ми прилича, а то на Мелек. Нека гледа и да продължава да се пита, ама то само тва и остана на "миличката" - бееееееее  hahaha.

# 447
без думи  #Silly rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 448
vania_61-точно в десятката. hahaha hahaha

# 449
относно анкетата...триумях се доста как да отговоря и отговорих с друго. Вече не вярвам на никой, нито на думи, нито на погледи. На думи, защото както се казва в едно стихотворене - думи, думи лъжовни...до като бях млада и загубена вярвах, вече вярвам само на себе си. На поглед не вярвам, първо защото съм с два диоптъра и трудно докарвам на късо и второ защото с годините се научих да гледам както се очаква от отсрещната страна. Сигурно и с мен го правят?

Общи условия

Активация на акаунт