Asi / Гордата Аси - 16-та тема

• 36 775
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Брей,тоя Керим съвсем го удари през просото.....То това неговото на нищо не прилича вече,айде Дафне  е виновна донякъде,ама все пак не можаха ли да се опитат да разрешат проблемите.След първата трудност и хоп....сваляй ципа на гащите и глей кво става,кой съм аз...пфууу.Изложи се.

# 571
  • София
Ей! Накарахте ме и аз да се пропия ...  Blush
С тези питиета - от класни по-класни ....
Как да не пие човек с вас по едно!  Whistling

# 572
Тази серия така  набрах, че да взема да се изкажа, може и да ми мине. Абе, всички мъжи ли са такива първосигнални. Ихсан уж нищо няма към Сухито, пък като я видя с прокурора щеше да обърне лодката. Керим и той, десет серии не можа да себлече жена си, а сега за нула време гътна мацката, Катя ли беше, коя беше. Я един хубав бой за всички да се научат на ред и дициплина. bash bash bash
Единственият светъл лъч бяха ботушките на Нериман. Това същия тип ботушки ли е,с които е пълно по улиците, в нашия МОЛ ги продават по около 70 лв?

# 573
  • София
Брей,тоя Керим съвсем го удари през просото.....

Още не се е изложил съвсем.
Чакай малко до утре и ще видиш излагането му!  Whistling

# 574
 fight Керим е за бой .. пууу веднъж го погледнаха по така и той яйде свали гащите  ooooh!

а толкова да чаках тая вечер ... а тия от нова как я реззнаха серийката  Crossing Arms

ще си сипя едно от мъка да знаете  Crossing Arms

# 575
А този Иксан,защо не отиде при Дефне а отиде при Аси.Като знае,че те са младоженци. #2gunfire #2gunfire

# 576
Хайде наздраве момичета!

# 577
Морган, може ли да използвам новата ти придобивка, за рециклиране на виваком, тея ми лазят по нервите от как са си сменили заглавието. То не бяха профилактики, то не бе чудо  hit

И аз след вас. #Sniper
Серията много беше забавна,само Аси и Демир бяха голяма скука,как не му се обърна устата на Демир едно свясно извинение да направи. Crossing Arms
Всички други бяха на ниво,естествено Нириман беше на върха.Сега като вземе натариалния акт и ще оглави работата на полето. hahaha hahahaМерак има да си разхожда ботушките жената,че и на Сухито предложи да и купи. Crazy Crazy

# 578
Е това е мезе,ако знаете от кога ми се ядат сърмички.На свекърва ми все и казвам да направи,а тя нямам лозови листя.

Благодаря ти Nadyk!  bouquet

Ще хапна и ще пийна на бързо,че ми се обадиха щяла съм да имам гости!!!

# 579
Нериман изби рибата с тез ботушки  hahaha. Много fashion беше! Голяма свежарка, започва да мисли и тя вече  Joy.

# 580
Малиии и утре ли ще са изтипоса зле?Е те тва е я да си сипа нещо за отскок тогава.....Ще взема да се пропия с този филм,ама какво да се прави другата алтернатива са хапчетата newsm78.Ей тоя Демир е по труден на думи и от моя мъж бе,не мислех че може да има и друг такъв кат него.Аман.....

# 581
  • София по рождение
вече се понапих , да сънувате

roslava ела и набери

# 582
  • София по рождение
Приятна вечер!!! До утре!

# 583
Лека вечер момичета и внимателно с твърдия алкохол,че не ми се мисли до края на филма на какво ще приличаме...... Drunk

# 584
Мерси ,Nadyk Hug  - изпратих на бързо свекърва ми и зълва ми,та да им дойде акъла на място. Вече си имам и лоз.листя.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт