Бродирана красота - Гоблени 67

• 87 901
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • с.Николово, обл. Русе
Doci точно тези са, но в нашенски вариант и се шият 1:1 - размера е 24 на 30 см.

# 496
  • Karlovo
Момичета много красоти гледам в тази тема и ми направи впечатление ,че не рамкираните гоблени не са криви като моите  Blush .Как шиете без да се криви гоблена ?

# 497
Добър вечер!
 Нагледах се на невероятни неща!
 Благодаря Ви за красотата,която създавате  и Ви моля за помощ!
Понеже съм пишман гобленарка,преди няколко години започнах"Момичето с шапката" в кафявата гама.Гоблена е производство на ТПК"Заря".Изгубила съм някои конци и гоблена стои недовършен... Embarassed.Ако можете да ми дадете номерата им ще Ви бъда много благодарна.
Надявам се това да е моят коледен подарък....Благодаря Ви предварително!

# 498
Таня , ако прилича на този

http://www.snimka.bg/?album%3baid=9288%3bold=1#

можеш да се свържеш с това момиче, аз  друг начин не виждам, или да ги гласиш на око.

# 499
    Момичета здравейте ! Имам проблем , до сега съм шила винаги по схема 1 към 4 и сега съм си харесала едно гобленче на което пише да се шие 1 към 1 ! Моля някой да ми разясни как се прави ! Благодаря много предварително  Hug

# 500
един бод от схемата е един бод от панамата, не го повтаряш 4 пъти

# 501
   Да разбирам но на практика не ми е ясно как да го изшия ! Извинете ме за тъпия въпрос  Embarassed Embarassed Embarassed

# 502
Най-добре някой да ти покаже на живо.Нямаш ли някоя позната по-стара гобленарка наблизо?

малък гаден инфантил от една година забелязвам, че само чете. Напиши нещо , де.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 19:28 от ina.

# 503
Ами само чета...., защото шия рядко, а и не съм толкова производителна като вас Embarassed
Но ме вдъхновявате невероятно много   bouquet

# 504

О , а така , кажи какво шиеш  Hug

# 505
ми колкото ушиеш, толкова. никой не е на норма  Hug
mmmshushy80 , имаш ли скайп?

# 506
  • Севлиево
KoteVania ще стане много хубав, виждах го ушит комплектовка на Казанлъшки гоблен.

# 507
В момента довършвам Индийките на Ланарте, започнала съм Диана и между другото пошивам от време-на време и по едни цветя на Орхидея.
Май като се замислям сега, не ми спори толкова бродирането, защото се хвърлям на много неща едновременно  Laughing

# 508

Инфантилче
Всички сме с по н - найсе започнати. ooooh!
Пиши по-често и показвай от време на време да плакнем очо Laughing
Ма много съм любопитна, извинявай, ако има нещо.

Хубава нощ!

# 509
Ще показвам, разбира се  Hug само да завърша нещо по - голямо и да го снимам.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт