Бродирана красота - Гоблени 67

• 86 653
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Пак сте показали красотички.Аз го ударих на почивка и не съм шила.

aynur, малко, по малко - ми той готов коня.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 09:07 от sissak

# 586
Добро утро  Hug
Малко етапче от моя кон

# 587
  • с.Николово, обл. Русе
Aynur много красив става коня. Направо ти завиждам на нервите за шиенето на черна панама. Аз ших един гоблен на черна панама и очите ми изтекоха, понеже го шиех главно по вечерно време на лампа, но пък стана много хубав като го сложих и в рамка.

# 588
Сиссак, КотеВаня, благодаря ви момичета  Hug
КотеВаня, това за сега ми е най-трудния и бавен гоблен от малкото които съм шила. Тази грива, честно да си призная ме уби  Rolling Eyes. Голямо броене пада, голяма смяна на конци, много единични бодове... Да не говорим, че и аз като тебе повечето шия вечер, че през деня нямам много време. Вече искам да свърши  Whistling

# 589
Вижте тук, извинявам се ако е показван, но аз сега го намерих и има страхотни схеми
http://www.rukodelie.eu/index.php?option=com_content&task=bl … 69&Itemid=117

# 590
  • Плевен
 Grinning Току що си взех от рамкиране  "Арабското момиче" PeaceСамо дето на снимката не може да се види хубаво ,че рамката е тъмно,маслинено зелено  Whistling

И моите  снежковци вече са си цялата компания  Laughing! Още малко снежинки и лампички и готово  Thinking Rolling Eyes

Днес си пратих и аз подаръците на жертвичката,дано пристигнат благополучно ! Thinking

aynurHug Heart Eyes Браво !Много е красив !Заслужава си труда!  bouquet  bouquet  bouquet

# 591
Браво Пепен, много бързо си ги ушила.Като възглавничка ли ще ги оформяш ?

# 592
 aynur , поздравления за кончето , малко ти остава .
pepen , много са сладки снежковците , а за арабката нямам думи , много я харесвам.
ето нещо готово от мен :   

# 593
Пепен, Йолинка, благодаря ви момичета  Hug
Пепен, кога успя да ушиеш снежковците, много са хубави  Hug  bouquet А за арабката нямам думи, красота  Heart Eyes
Йолинка, прекрасен дядо Мразко  Hug И другия също  Hug

# 594
Aynur, коня става много красив, вярно че е трудно на черна панама, особено на вечерна светлина, но резултата е страхотен, представям си го завършен и в рамка.
Йолинка - и двата са много хубави, но дядо Коледа е като истински!
Пепен, това арабско момиче отдавна съм го набелязала за шиене, и като гледам твоя колко хубав е станал, само се надъхвам още.

# 595
  Айнурче , много е красив коня страхотен !

Аз се отказах за момента от гоблена с ангелчето , на който незнаех бода и сега си харесах едно друго което е както си знам бода и мисля да го започвам !  Simple Smile
  Уиуи , благодаря   bouquet

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 16:12 от mmmshushy80

# 596
И на мен това ангелче много ми халеса, радвам се че съм била полезна

# 597
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте, момичета  Hug
много красота сте показали.
pepen страшно си бърза. Кога ги започна тез снежковци, кога и ги завърши. Арабката е моята слабост.
aynur от коня ти лъха някаква величественост. Много е красив.
Yolinka като го гледам този твой Дядо Коледа и бе обзема вече коледно настроение.

# 598
  • Варна
Здравейте, момичета, отдавна не бях писала, но ето ме отново. Страхотни красоти показвате! Аз ви чета, макар и да пиша. сега да се отчета най-накрая и с моето ушито ботушче:

http://media.snimka.bg/5017/016290059.jpg  
http://media.snimka.bg/5017/016290056.jpg

и искам да вметна, че покзаното в миналата тема от Зори е просто прекрасно! А дядо мраза, ушит от Йолинка е нещото, което бих искала да ушия някой ден!

# 599
Manzhelka ти се появи!!! Къде се изгуби толкова време?? Чорапчето е върха, гледам че си го сглобила даже  Hug, дано дядо Коледа го напълни със желани подаръци за дечко  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт