Бродирана красота - Гоблени 67

• 86 643
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Уиуи, на кръстче
абе хора, вие кога спите. гледах ботуши, снежковци,китки, пилета, чудеса  Hug

# 631
Дъмпер, благодаря, а кръстчето само върху една нишка от панамата нали.

# 632
да  Peace двоен конец

# 633
Инче, чудничко е това цвете. Дано сега и дечко се оправи вече.
Ето възглавничка от мен и висулка за елха

# 634
  • Плевен
Дианна - HugБраво!Чудесни коледни произведения!  bouquet  bouquet  bouquet
Сисак -  Heart Eyes  bouquet ти си знаеш  Wink

И от мене хвал  newsm68 newsm44 Току що го получих!Рекох и отсекох,това ще е последно! Thinking Wink Laughing!  smile3505 той не знае ! Joy

WhistlingОт радост забравих да си покажа завършените снежковци! Rolling EyesЗаваляха снежинките и лампички светнаха ! Grinning Остана оформлението на калъфчето! Mr. Green

А нощес започнах това ! BlushИ то е за подарък ,с подбор от мене на конците /ДМС/! newsm78 Дано успея поне да го завърша! Thinking

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 11:45 от pepen

# 635
  • София
Привет на всички!  Heart Eyes
Ина, Билкова, Сисак, Дианна, много хубави готови работи! Да се чудиш кое от кое по-красиво!
Пепен, тази "Майа" много хубава! Завидях ти.  Blush
Ето етап от това, върху което работя-"Събирачки на класове"-подарък от приятелка за рождения ми ден.

# 636
Пепен, дръж мъжо далеч от шкафа с гоблените.Още по-далеч от цените им  newsm53

Дианна, висулката ми харесва.Имам вкъщи едно ушито еленче .....подмятам го от миналата година.Ще взема да го оформя като теб.

wesi.i.gogo , добре ти се получава засега.Обещава да стане красив гоблен.

Дуданче, как си , мила  Whistling  tooth

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 13:00 от sissak

# 637
Някой спомена , че детенцето му е болно и от два месеца се бори да го излекува . Понеже лекарите гледат винаги от горе , от горе  за това си позволявам да дам един съвет . Първо му пуснете едно диференцирано броене , по тези стойности лекаря може да се ориентира дали детето не проявява признаци на алергия . След това ако детето има навършени 3 год . му направете проби към кои неща е алергично  . И ако няма нищо му вземете натривки от гърлото и нослето за изолиране на бактерия , ако лекаря не е съгласен си платете сами цената не е висока .Минала съм по този път три месеца да се чудят какво и има на моята дъщеря и за това си позволих да го напиша макар , че няма никаква връзка с гоблените .                     А гобленчетата аз си ги шия в рамка имам още два и съм в началото на Нощен ангел . Лек и ползотворен ден . На именниците честито .

# 638

Благодаря ви на всички за съчувствието и за съветите и за хубавите думи за гоблена ми  Hug

# 639
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала защото нищо нямам шито, но всеки ден ви следя и чета и се зареждам от вашите красиви работи. Исрекренно се радвам на коледните подаръци. Миналата година участвах и имам  подарък от съфорумка който никога няма да забравя.
Диана украсата за елхата на пластмасова канава ли е шито и с колко ката го прави?
Обичам ви всички и ви желая макар и рано весели празници  bouquet

# 640
  • в една мансарда точно под звездите ..........
sissak чувствам се чудесно. А и как иначе с такива хубави подаръци.
  bouquet

# 641
jane_f на пръв поглед ми хареса комплектовката на Виолетовия здрач, по-точно панамата, но като го почна/а то няма да е скоро/ ще видя дали е добре. Ще пиша отзиви, а междувременно, ако някой е шил оригинал на Гобленсет да сподели как се шие. Heart Eyes
Аз започнах един, но по-сериозно ще се заема с него след коледа, че сега подготвям коледни подаръци. ще показвам

# 642
  • София /Абсурдистан
Здравейте, включвам се на бързо че имам много работа
Само да се похваля, че си получих подарака, но не знам от кои е понеже майка ми се обади да ми каже че имам колет и не можа да ми продиктува ника, но в четвъртък като ми го донесе ще го снимам и ще го покажа.
Благодаря много за хубавият подарък  Hug

От мен е  Simple Smile Дано да ти хареса Hug

# 643
Здравейте и тук!
Днес Дядо Коледа посети и мен.
Хвал,хвал:http://jojod.snimka.bg/tapestries/koledna-tombola.452001.16327744

didkin БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ!

newsm51 newsm51 newsm51

Много си харесах подаръка,дано да зарадвам и моето другарче толкова.
Весела Коледа на всички!

PS  Забравих да си напиша ника,но предполагам ,че "жертвичката" ще се сети от кого е,ако не като го получи ще обадя.Хайде,лека вечер !

# 644
Добро утро!
И моето подаръче пристигна - БЛАГОДАРЯ на PEPEN -   Hug newsm51
http://kosibosi.snimka.bg/tapestries/podaryci.451967
Подскачах като малко дете от радост Simple Smile))
Дано всички "жертвички" са доволни като мен.
Лек и спорен ден.

Общи условия

Активация на акаунт