Бродирана красота - Гоблени 67

• 86 647
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
doci , дървото е невероятно красиво !  Crazy Това определено ще е следващия ми гоблен само да завърша ангелчето ! Много много красота и спокойствие лъха от него !

# 616
Завърших го

Снимката не ми е много хубава, на живо е по-добре.
Хубава вечер!

# 617
Много ви благодаря момичета Simple Smile  bouquet

# 618
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Завърших го

Хубава вечер!

Shocked Кога успя!? Истински Спииди Гонзалес  Hug
китката е като истинска  Wink поливай я редовно  Laughing
отивам да се срамувам (май само аз започвам всичко и довършвам, когато си спомня къде съм забутала почнатите  Blush )

# 619
В къщи съм си , Гууди, и затова -баткото от два месеца пневмония, спазъм , сега пак кашля и не сме на работа и на градина.Не могат да го излекуват това дете тези наши селски доктори.  Извинете , че ви натоварвам.

# 620
  • в една мансарда точно под звездите ..........
ina Щях да напиша същото като Гуди! Направо онемях. Ти сигурна ли си дали си спала?  newsm78 Страхотно темпо. Поздравления. Станал е много хубав.
  bouquet

# 621
Благодаря ви !
Дуданче, той е малък- 13 на 18см , отстрани фона е полукръст и бързо върви.

# 622
  • София
ina, doci, и двата гоблена бих ушила с огромно удоволствие. Страхотни са! Heart Eyes

# 623
  • Плевен
Завърших го

Хубава вечер!

Разкошен е станал! newsm10 smile3525 newsm51 smile3501 Браво на тебе!Пожелавам ти бързо оправяне на детенце ! Heart Eyes

# 624
На вашето внимание 4 етап на дървото на Гобленсет:
http://picasaweb.google.com/dops01/AtWJzF#5412773155048425410
Трудничък е, но аз съм упорита. Трябва да го свърша, че ме чака оригинал на Гобленсет - Виолетовия здрач  Mr. Green

Гоблена се получава много добре! Колкото до Виолетовия здрач- сега разбрах за кого е бил Mr. Green

# 625
Здравейте, имам нужда от съвет. Бродирах Малката мадона-в кафяв и син вариант. Кафявия го избродирах на обикновената панама която си е от комплектовката, но за синия вчера си купих светло синя панама с отблясъци, за да не бродирам фон. Но тя е по едра. Започнах го но нещо не ми харесва. Има ли някаква особеност-конеца пак ли е от две нишки, или трябва да го бродирам кръстче? newsm78

# 626
  • Севлиево
jane_f на пръв поглед ми хареса комплектовката на Виолетовия здрач, по-точно панамата, но като го почна/а то няма да е скоро/ ще видя дали е добре. Ще пиша отзиви, а междувременно, ако някой е шил оригинал на Гобленсет да сподели как се шие. Heart Eyes

# 627
Добро утро.Какво правите вие, спрете се.То не бяха чорапчета, цветя, бебета....Все красиви неща.

Едно пиле от мен и етап на "Ангел пазител" :

То пък снимката ми една хубава...

Уиуи, на кръстче  Peace

# 628
  • с.Николово, обл. Русе
Отново виждам много красиви неща. Благородно Ви завиждам за красотите. Аз засега само гледам и се чудя какво да започна, макар че имам два започнати които хич не ми спорят.

Сисак какво им има на снимките? На мен ми харесват, освен това не всички са родени за фотографи.

Приятен ден.

# 629
Здравейте, включвам се на бързо че имам много работа
Само да се похваля, че си получих подарака, но не знам от кои е понеже майка ми се обади да ми каже че имам колет и не можа да ми продиктува ника, но в четвъртък като ми го донесе ще го снимам и ще го покажа.
Благодаря много за хубавият подарък  Hug

Общи условия

Активация на акаунт