Бродирана красота - Гоблени 67

• 86 652
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Поздравления за красотите, които видях   bouquet
И аз да покажа третото от моите миньонета - не може да се мери по красота с вашите произведения, но се надявам крайния резултат да си струва усилията.

Гууди,  Heart Eyes

# 601
Браво , момичета !
Аз имам контур на китките   Tired още малко и ще показвам

Моят синковец иска лодки  Sunglasses Е колко лодки да шия , отивам да потърся пак нещо по-лесно.

# 602
Момичета,

ще си позволя да пусна един пост, нямащ нищо общо с красивото ни хоби, но вярвам, че хора, които творят красота имат в сърцето си място и за бездомните малки душици.  Hug

Група хора подготвят календар с благотворителна цел, аз си поръчах и искам да им помогна и с популяризиране на инициативата.
 smile3521 smile3521 smile3521
http://forum.dog.bg/-t30368.html

Надявам се няма да се сърдите много, но вярвам, че ще предизвикам реакцията на поне един и дори това е добре дошло.

# 603
  • пак там
Йолинкаа,  Praynig схемичкааа! Жесток е този Дядо Коледа, Енчо прегази клавиатурата, за да го докопа на екрана...

# 604
 Благодаря на всички за милите думи.   bouquet
Рися заповядай :    

# 605
Момичета, някоя от вас шила ли е Добрият пастир? Може ли да ми пуснете снимка, за да го видя. В момента го шия, но виждам, че камъчетата не са като на картинката и се чудя къде е грешката? Моя е на Златен гоблен.

# 606
  • Севлиево
На вашето внимание 4 етап на дървото на Гобленсет:
http://picasaweb.google.com/dops01/AtWJzF#5412773155048425410
Трудничък е, но аз съм упорита. Трябва да го свърша, че ме чака оригинал на Гобленсет - Виолетовия здрач  Mr. Green

# 607
  • Атлантис, Галактика Пегас
Добро утро!!!
И от мен едно етапче

Това е без контур.
За първи път ще ми е бекстича...  newsm78

# 608
  • пак там
Йолинка, огромно благодаря! Hug

# 609
 Doci , браво , много бързо шиеш. Получава се страхотно , а виолетовия здрач на Гобленсет ми е любим . Даже бях започнала да събирам конците да го шия , но се оказа, че има голямо разминаване в цветовете и се отказах . Явно наистина трябва да е оригинал. Ще чакам с нетърпение да го започнеш.
 Рися  Hug

# 610
  • Варна
Пак сте показали много хубави неща. Хайде и аз да покажа завършения си гоблен. Готова съм с единия подарък за Коледа.

# 611
  • Поморие
Момичета , страхотни неща сте показали . Браво на вас!   bouquet
Yolinka, страхотен е станал Дядо Коледа.
pepen, кога успя да се справиш със снежковците, ще чакам с нетърпение да ги видя оформени. А арабката е станала разкошна - много стилно е станало с тази рамка.
Manzhelka, коледното чорапче е разкошно, дано се напълни с подаръци  Simple Smile

# 612
Здравейте! Много красиви неща правите  bouquet Голям труд е това. Браво!
Аз също много обичам да шия,но почти не ми остава време Sad
В момента съм се хванала с един малко на ловна тематика,
но мъжът ми искаше такъв,за да си го сложи при ловните трофеи Simple Smile
Обаче имам един проблем и се надявам да ми помогнете Blush
Все още не знам как се шият контури и с какъв конец.
Много ще съм ви благодарна ако ме упътите къде да търся информация,
защото нещо не мога да се ориентирам.
Благодаря ви предварително,а аз като напредна малко обещавам да кача снимки.

# 613
Шие се както е дадено по схемата.

Бод зад игла с една нишка.

Виж на първа страница в "Полезни съвети за гобленари"

# 614
  bouquet за всички нови красоти, които виждат очите ми. Doci дървото ми е слабост, ще следя с интерес твоите етапи. Съчетанието на цветовете е изключително сполучливо. Bobby относно контура - в схемата трябва да има указания, с какъв цвят да са контурите / може да са няколко/, ако няма такива указания шие с черен цвят, 1 нишка, а бода мисля че се нарича бод зад игла. Ето на тази схема - най-отдолу е обяснено.

И накрая да се изфукам - ето готови вече две играчки за елха.

Общи условия

Активация на акаунт