Бродирана красота - Гоблени 67

• 86 669
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • sf
Не видях нова тема за подаръците- за това пиша тука
Огромно благодаря на kiraa !   bouquetЧудесен подарък- ще ушия всичко с удоволствие! Ето снимка: http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5410929929663252946
Слад това са и моите оформени картички. Толкова ми харесват,че ме хвана егоизъм да ги подарявам  Rolling Eyes

# 541
  • Атлантис, Галактика Пегас
Момичета, как да пращам подаръчето на жертвичката??? По поща или с куриер??  newsm78 Thinking

# 542
Хайде и аз тук  Simple Smile. Много обичам да шия гоблени като предпочитам иконите. Сега съм започнала Почаевска икона, но съм съвсем в началото, като напредна малко ще снимам и ще покажа. Всички сте показали прекрасни творения   bouquet

# 543
  • sf
Момичета, как да пращам подаръчето на жертвичката??? По поща или с куриер??  newsm78 Thinking
Аз пращам всичко с пощите,но препоръчно т.е. срещу подпис.

# 544
Didinka, разкошни са  Hug, представям си на живо колко красиви са били  #Crazy. А случайно знаеш ли на кой е този гоблен? Или някой друг ако знае?...
Кръстила си го Джесика в албума и така го търся в нета, но нищо не намирам  Cry

13920 Jessica
Dimensions, Sunset

samokovi, това успях да намеря при рускините

техника: несчетный крест

количество цветов: 16
размер вышивки: 30х40 см
швы: крест, гладь, стебельчатый шов, бэкстич, французские узелки, рококо, tacked loop ("петельки с шляпкой") - ссылка (только там обрезанные, а у меня нет), длинный стежок
ткань: aida 14 с напечатанным рисунком

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 18:11 от anonimka

# 545
ТЕМАТА ЗА ПОДАРЪЦИТЕ

Ще помоля Донсита и Кира да си преместят там постовете.

Да са ви честити подаръците.

# 546
Anonimka, благодаря много   Hands Clap  Hands Clap . Сега знам как да го търся. На първо четене го няма в и-бей, може да е по-стара щампичка...

# 547
Здравейте, от мен Crazy Записвам се да следя темата, защото и за мен гоблените са хоби и страст. Сега имам желание да избродирам нещо малко с  коледно послание. Ще се върна по-назад в темата за да Ви прочета момичетата.

# 548
  • Плевен

Simple SmileМоже ли да ми помогнете със схема и ключ на това гобленче1 PraynigБлагодаря предварително!  bouquet

# 549
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета,
първо да кажа добре дошли на новодошлите  Hug! Пожелавам им много приятни мигове във форума и много ушити гоблени! Нека покажат и малко снимки да поисплакнем око.

pstojkova много интересна колекцийка! Поздравления!

# 550
pstojkova много интересна колекцийка! Поздравления!
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 551

Simple SmileМоже ли да ми помогнете със схема и ключ на това гобленче1 PraynigБлагодаря предварително!  bouquet

bouquet

# 552
Какво значи този цитат с този букет  newsm78

# 553
  • Пловдив
Здравейте, първо искам да ви поздравя за хубавите картички, които сте нашили за базара - красотички Heart Eyes
После да честитя подаръците на първите - със здраве да си ги шиете  Peace
След това да поздравя всички, които са имали празници - желая ви много здраве и усмивки   bouquet
И да поздравя всички, че продължавате да шиете с такава скорост и толкова майсторски  Flutter

Аз си харесах нещо и искам да помоля ако някой му има схемичка и ключ, да се включи  Hug

http://www.radikal.ru/GALLERY/PageF4G.aspx?i=33f61a9ce0404760a4bae4760b2f7f7a

# 554

Аз си харесах нещо и искам да помоля ако някой му има схемичка и ключ, да се включи  Hug

http://www.radikal.ru/GALLERY/PageF4G.aspx?i=33f61a9ce0404760a4bae4760b2f7f7a
за това ще трябва да почакаш малко. Схемата му още не се е появила в нета:)
Поне аз не съм я срещала.
Това е дизайн от новата колекция на Дименшън- пролет 2010.
 Току -що започнаха да се продават дизайните от нея.

Общи условия

Активация на акаунт