Картофена запеканка.Лесно и вкусно!

• 35 279
  • 90
  •   1
Отговори
# 75
Джейда,снощи ми разпали любопитството,та като се прибрах пробвах да направя тортийята по тази начин....

Задуших 3 големи глави лук нарязан на филийки в олио+масло.Сварих картофите,но обелени,понеже нямах време.
Разбърках лука с картофите,посолих и сложих в тортената форма.Заравних и залях с разбити яйца.10 броя ми отидоха за тази цел.Тортената ми форма е 24 см.
Сложих в загрята на 180 гр. фурна за около 20-ина минути да се стегнат яйцата и да придобие златист цвят.Нарязах на парчета и сервирах с кисело мляко.

Вкусно беше не мога да отрека.Така,че и това е вариант.

Мастерче, тъкмо сварих картофите и започвам да я правя. Благодаря ти за труда. Ще я направя по описания начин. Още веднъж много благодаря.  newsm51

# 76
Мерси за рецептата. Още утре ще я пробваме.

# 77
Вчера и аз направих запеканката, голяма вкусотийка  Simple Smile много ни хареса.  eat
TheNMaster- Благодаря ти, че сподели рецептата.   bouquet

# 78
Радвам се!  Hug Hug Hug Hug

# 79
  • Germany
И аз да се похваля - при моите месоядци не върви много постно, но това се прие много добре, добавих само малко копър за разкош, ще я правя често рецептата.   bouquet

# 80
kovatcheva   Hug
Може да си добавяш нещо месно шунка или пилешко месо.....Така сигурно съвсем ще допадне на месоядните у вас  Laughing

Джейдааа какв направи с тортилята? Успя ли,хареса ли ти?

# 81
kovatcheva  Hug
Може да си добавяш нещо месно шунка или пилешко месо.....Така сигурно съвсем ще допадне на месоядните у вас  Laughing

Джейдааа какв направи с тортилята? Успя ли,хареса ли ти?

Мастерче, чудесна е и тортийята, само че добавих 1 печена люта чушка в картофите ( стрита ).Стават по пикантни. Когато имам време ще се пробвам и в тиган.      bouquet

Това е резултата.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 12:59 от Джейда*

# 82
Аааа,браво! Добре изглежда.  Hug Hug Hug Hug
Радвам се,че ви е харесала!
И аз ще пробвам с лютата чушка. Wink

# 83
Аааа,браво! Добре изглежда.  Hug Hug Hug Hug
Радвам се,че ви е харесала!
И аз ще пробвам с лютата чушка. Wink

Моята беше много люта, та сложих само една. Ти прецени според чушките, колко са люти.  Thinking

# 84
     Целувки на Мастерчето за превъзходната рецепта!  love001  love001  love001
     Направих я отново.Отново прибавих сирене към соса.Настъргах и повече кашкавал отгоре.
     Стана истинска фантазия! Crazy Party

bouquet  bouquet  bouquet

# 85
Точно такава вкусотийка ми се пече в момента във фурната! Много лесно, бързо и вкусно. Аз слагам когато каквото имам под ръка - кашкавал, шунка, кисели краставички, обикновено краве сирене. Crazy

# 86
     Целувки на Мастерчето за превъзходната рецепта!  love001  love001  love001
     Направих я отново.Отново прибавих сирене към соса.Настъргах и повече кашкавал отгоре.
     Стана истинска фантазия! Crazy Party

bouquet  bouquet  bouquet
Радвам се Селма  Hug Hug Hug

# 87
М дааа това  звучи като  огретен + малко кисело мляко. Със сигурност ще да е нещо мноооооого вкусно  newsm22

# 88
М дааа това  звучи като  огретен + малко кисело мляко. Със сигурност ще да е нещо мноооооого вкусно  newsm22
  Много по-вкусно е! Wink

# 89
Селма по-сочно е сигурно и картофките по-сладки, хвърлих си око и на тази рецептичка пу. 

Общи условия

Активация на акаунт