В клуб,в Морска градина-Варненска дружина

• 31 700
  • 811
  •   1
Отговори
# 15
За карнавала, готово!Щом започне продажбата на билети, отивам да купувам на желаещите, на две от местата ми е близо до работа и не е никакво затруднение за мен.

Хайде, момичета, там е весело!Само да са здрави децата!

# 16
Ние също ще дойдем с радост!Само дано да сме здрави защото на 9.12 сме на ваксина.Дано я понесем нормално.

# 17
Момичета, в понеделник ще ходя за  покани за детския благотворителен карнавал, пак  припомням темата.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448191.new#new

Ако има желаещи, ще ви купя покани, засега са се заявили Miani и pashokito, всъщност , pashokito за тебе да взема ли или ще изчакаш ?Няма проблем да ви взема покани и по-късно, но така или иначе ще ходя в понеделник, който иска покана да ми пише на лични.

Освен това, дайте да си направим една среща, напр. в неделя, че съвсем ще се забравим, гледам в събота повечето имат ангажименти, ако искате в неделя, казвайте кога и къде.Засега сме здрави,  слава- Богу!

# 18
Светкавичка,Чакам предложението за неделя-място и час.Като се видим ще ти дадем парички да ни купиш покана в понеделник.Дори и да не можем да дойдем,поне ще си купим поканата.

# 19
Миналата неделя ходихме с Miani в Рапонги, децата си поиграха добре, ние пихме кафе, ако искате там в неделя, напр.в 10.30ч.

Ако искате- на зоопарк.
Ако искате- някъде на закрито, ама май не се сещам къде.Освен това не зная и прогнозата за времето.

искате ли на Рапонги, в неделя, в 10.30ч?

# 20
Това Рапонги не е ли на 2ра буна?Няма ли да е хладно съвсем до морето?Иначе 10.30 е добре.

# 21
Не ни бройте за неделя - ние сме балерини  Embarassed
Ех, безгрижни бебешки години ...  Wink

# 22
Имаме уговорка за неделя сутринта за минерален басейн. Не ви ли се ходи? Децата ще искат със сигурност. Grinning Мога да взема и някого с колата.

# 23
Miani, мен още ме е страх за басейн, тъкмо малко позакрепна детето.
Но по-нататък може и да опитаме.

Pashokito, миналата седмица слънцето напичаше и нямаше вятър, но ако искаш дай предложение за друго място.Може и на центъра /до Катедралата/ да си поиграят децата на площадката с трите пързалки, а после ще отидем някъде наблизо да пием кафе?

Балеринките,кога ще се включат в сбирките, да кажат кои дни и часове им е удобно?А на карнавала ще се включите ли, миналата година беше голяма веселба?

Maraia06 с теб по-често се виждахме, ама и ти взе да се изгубваш, кога ще си играят децата, че вече ни е много мъчно за Марти

И тъй и тъй съм се разписала, да взема да се похваля и аз- вчера Бобо имаше първи урок по народни танци, много е ентусиазиран, да видим.

# 24
Катедралата -10.30 е добре.После може където решиме да се разходим.

# 25
Светкавица,щом ще се хвалим-да кажа и аз вчера на Марти му беше първата тренировка по спортна гимнастика,а от другата седмица е на плуване в детската градина Laughing

# 26
Браво на Марти, чудесно е, че има плуване в ДГ.
И аз мисля по-нататък да го давам на плуване, но в нашата ДГ няма, трябва да го водя допълнително.

# 27

Балеринките,кога ще се включат в сбирките, да кажат кои дни и часове им е удобно?А на карнавала ще се включите ли, миналата година беше голяма веселба?

Репетициите са само в събота и неделя от 10,00 до 12,00 часа. Сега децата са в трескава подготовка и за коледния концерт - ще бъде на 20-ти (неделя) от 11,00 часа.
В останалото неработно и недетскоградинско време сме свободни  Grinning
 Sad И на нас ни е домъчняло за тайфата, надявам се скоро да се видим.  Heart Eyes

# 28
А къде ще ви бъде концерта-ако приемате почитатели да дойдем да поднесем букет на балерината Laughing

# 29
ОООО, и ние искаме да присъстваме на балета и да поднесем букет на балерината!

Общи условия

Активация на акаунт