В клуб,в Морска градина-Варненска дружина

• 31 709
  • 811
  •   1
Отговори
# 780
Ние сме от село- нас не ни питайте за място. JoyЗа часа само да не е много рано сутрин или късен следобед. ooooh!Иначе сме здрави и готови за игра! newsm53  love001Събота е супер!

# 781
Искате ли "Галеро", събота-  10.30- 11 часа?

"Галеро" е бивше "Маестро", още по-бивше кино "Република".Залата с детски кът е на втори етаж, вдясно.Детският кът не е много голям, но е хубав за малки и големи в непосредствена близост са масите.Ще пием кафе, а ако децата прегладнеят има хубави пици, картофки, има палачинки, торти.

# 782
хайде, момичета, кажете ще се видим ли с децата да поиграят?Ако предпочитате др.  място и време, можем и др.  да изберем?

# 783
  • ВАРНА
Ние ще пропуснем с голямо съжаление,но заради мен.Още време ми е нужно да се съвзема от грипа.Такова чудо не помня,20 дена болна и ни кило надолу.Друго си е летния вирус.

# 784
Ние ще пропуснем с голямо съжаление,но заради мен.Още време ми е нужно да се съвзема от грипа.Такова чудо не помня,20 дена болна и ни кило надолу.Друго си е летния вирус.

Остави килата, гледай да се възстановиш!Скоро четох една с татия в 24 часа от лекар, че по-леко минавало боледуването при закръглени, отколкото при много слаби.Бързо оздравяване и до скоро

# 785
Явно срещата се провали smile3518!Никой не писа освен Светкавичка и Иланг-Иланг.Никой не се обади? smile3552  typeuu!Много жалко ,а така ни се излизаше с компания. newsm45

# 786
Момичета, знаете ли че са отворили два нови клуба.

Единият е на кръстовището на "Кракра"с бул."Хр.Ботев"-някъде срещу Полиграфията.Другият- на "Отец Паисий",някъде до градинката, приблизително там, където ходихме в началото на "Приказките".Мисля, трябва да ги проверим.Аз не съм ги виждала, от темата за рожденните дни ги научих.

Хайде, мислете за следващите почивни дни, че съвсем ще се забравим.

# 787
Честит рожден ден на Лора! newsm59

# 788
Честит рожден ден, мила Лора!

Много здраве,  радостни и безгрижни дни, пътешествия, забавления,  успехи на  балетната сцена и послушни родители!

# 789
  • ВАРНА
Честито Лори!Честито Още една!Да ти е живо и здраво детето!Другото ще си го купите  Wink  ura  ura

# 790
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Лора! Да е здрава и много, много засмяна. Весел празник!  bouquet

# 791
Благодаря ви много, момичета за пожеланията!
Вече имам до себе си едно наистина голя-я-я-мо момиче, моя приятелка, мой защитник, едно упорито и неуморно човече, чувствително и грижовно, вироглаво и любознателно, изключително добронамерено и много, много обичливо дете. Щастлива съм с нея!
Наистина много ни липсвате, а и зимата беше една болнава...  
Тази година рождения ден съвпада с трескавата подготовка за ски ваканция, така че пак ще отложим срещата.
Цитирам Лора: "Както казват тримата мускетари, дето са четирима - всички заедно!"  Joy

# 792

Цитирам Лора: "Както казват тримата мускетари, дето са четирима - всички заедно!"  Joy

Толкова ми хареса, толкова е истинско, като се замислим, и толкова съответно на нас/три-четири, повече- когато-както, но винаги заедно/ че дори без позволение веднага си го сложих  в подписа!

Успешна ски ваканция, много сняг и после не-пре-менно да разказваш!!!И снимки!!!

# 793
Честит рожден ден на Лори!  baloni smile3510Да расте здраво,умно,чаровно и усмихнато момиченце!Още една честито на цялото ви семейство и хубав празник! newsm51

# 794
Oste_edna,честита рожденничка!Нека е жива и здрава.да расте добра ,умна и щастлива! bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт