В клуб,в Морска градина-Варненска дружина

• 31 708
  • 811
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Честит рожден ден на Лори  и от нас! newsm59  party023
Да расте все така здраво ,красиво и добро дете.Да е на мама утехата и любовта!
Извиняваме се  за закъснението ,но нямахме нет

# 796
  • Варна
Здравейте !Вчера посетихме новото заведение на Отец Паисий-Парти Плей център.Заведението е хубаво ,но е за малки деца не повече от 4г. Има много приятни две ,три каки ,които наглеждат децата и се занимават с тях.
 Това е моето мнение ,ако решите може да го посетим или  да се организираме някъде другаде и да се видим най-после. Sad.
Тази седмица ще посетим Соло - под Полиграфията и ще ви кажа и от там впечатления.А сега започвам да работя и пожелавам лека и спорна седмица на всички!

# 797
Здравейте !Вчера посетихме новото заведение на Отец Паисий-Парти Плей център.Заведението е хубаво ,но е за малки деца не повече от 4г. Има много приятни две ,три каки ,които наглеждат децата и се занимават с тях.
 Това е моето мнение ,ако решите може да го посетим или  да се организираме някъде другаде и да се видим най-после. Sad.
Тази седмица ще посетим Соло - под Полиграфията и ще ви кажа и от там впечатления.А сега започвам да работя и пожелавам лека и спорна седмица на всички!

Аз съм "за", където и да кажете.миналата седмица бяхме малко болни/ и двамата/, но вече сме добре.Бобо се забавлява и на по-детски клубчета и на клубчета за по-големи, купон да има!

# 798
лафа на неделята е: "мамо снежанка имала много лоша мащеха, ама много лоша, не като моята:)"
Честит празник и наздраве! Hug

# 799
А, това с мащехата ми хареса!
Ха, наздраве!/Miani за кой от двата празника, че аз съм лозарка и нашенския си ще празнувам/

# 800
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Вие нова темичка няма ли да отваряте  newsm78 минаха 50 стр. да не заключат темата  Thinking
В къщи децата болни , но слаба работа, в смисъл лек грип един след друг от миналият четвъртък! Ние с дядо поп държим фронта, че ако и ние легнем...леле мале...
 Hugпрегръдки за всички ....дано скоро се видим , че се затъжих вече за вас  bouquet

# 801
Честити празници на всички!Аз днес получих мнооого подаръци:
   1.бронхит/размина ми се пневмония/
   2.заповед за съкращение от утре/къде ми остана предизвестието/
   3.как се оказа след 6 години че договора ми бил срочен -до опред.работа
Чудно си прекарвам празника! Mr. Green #2gunfire Joy

# 802
Дидка, много се надявам да не я заключат, не отварям нова, защото и без това вече целият подфорум пъпли пък май и ние нещо поразредихме срещите.Но дружината си е сружина, бойна и всеотдайна.Ами ти, Дидка крайно време е да ни посетиш, че и на нас ни е мъчно за теб! Hug

Момичета, гадно време, жалко, че все нещо пречи на срещите.
Но аз сега влизам тук с един въпрос, моля помагайте Praynig

Търся медицинска лаборатория, където могат на направят изследване на детето за кръвна група.Засега на две места отказаха,вкл. и в медицинския център ,където е GP на детето.
Вие правили ли сте такива изследвания и къде?Казаха ми, че трябва лаборатория,където има детска медицинска сестра.Не ми е спешно, но от лятото търся.Мисля, че е важно да се знае това, в медицинското досие на детето всякакви изследвания, но точно това го няма.

# 803
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Аз периодично си идвам, но все във време, когато нямате насрочена среща!Сега за 27март пак трябва да си дойда, че стават 3 мес. на баба.
Довечера ще направя нова темичка, за да незаключат тази. До сега съм правила палачинки по желание на младежа ooooh!, в 12ч има концерт в Общината и ще идем заедно с децата! Тресе ни пред абитюрентска треска...търсим си рокля или шивачка, май ще е шивачка. Ако си дойда с Ваня ще идем до дом "Другарче" да я видят какво голямо момиче вече е станала, живот и здраве след бала ще занесем и снимка за албума им за бившите техни възпитаници.
Светкавица, това с кръвната група е нещо важно наистина.
Хубав ден на всички!

# 804
  • на път
Момичета  Hug помощ

Къде във Варна има хубав детски кът до Техномаркет или Явор моля? Оборудваме селското бунгало по празниците, а ми се иска да не страдат децата и да си играят докато с таткото вършим работа ...

Пък от Великден като се преселим сезонно и се затопли ще се впишем в забавленията (като имам кола).

# 805
  • ВАРНА
В "Явор" има детски кът до боулинга.Не сме го посещавали  http://caribivarna.com/index.php?option=com_content&view=sec … d=9&Itemid=67

# 806
  • на път
иланг-иланг    bouquet

# 807
Честит рожден ден на Мими и Светльо! newsm59

да са здрави, радостни, отлични ученици и да имат най-послушните мама и тате!

# 808
Честит рожден ден на Мира и Светльо newsm59

# 809
Честит рожден ден на Алекс на Люси!

Да расте здраво, обичано, палаво и весело дете! newsm59

Общи условия

Активация на акаунт