В клуб,в Морска градина-Варненска дружина

• 31 710
  • 811
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, днес открих ново място за сбирките ни.
В магазин Public има безплатен детски кът всеки ден от 10ч. до 18.30ч.На същия  етаж продават играчки,  книги и др. Близо до детския кът има кафене със страхооооотни пастички.Не се пуши.Детският кът е безплатен.Е, не е много голям,  даже никак, но е добре обезопасен, има пързалки, топки, аниматор.

Другата неделя е Никулден и едва ли ще успеем с приготовленията, но  който иска през седмицата, може да го посетим.Само че работи до 18.30ч.Иначе самият магазин, а предполагам и кафето работят до  по-късно.

Допълвам си вчерашния пост, тъй като пак открих нещо интересно.
Днес си купих билет за "Коледна песен"-мюзикъл, който ще се играе в Драматичния театър и пак/ както "Мечо  Пух", за тези, които са го гледали/ е с участието на деца от Общинския център по изкуства/ ако така се казваше/.Не е продължителен, 50 минути е.Предполагам, Бобо ще е във възторг!Аз си купих билет за 6.ХІІ.от 11часа, до обяд ще свърши.Не е много удобен ден, защото е Никулден и ще има приготовления, но ще ги оставя на другите, пък и все пак до обяд ще се приберем.Който иска да идва с нас,  има билети,  ние си взехме на втори ред.

Има и за други дати, но аз няма да съм във Варна .Но който иска, може да провери и за другите дати.
Спектакълът / мюзикъл/ е по пиесата на Ч.Дикенз

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 15:21 от Светкавица

# 31
Тази неделя,17ч. на площада ще светват елхата и ще има празнична програма

# 32
Ееее, май в неделя, на Никулден цял ден "ще метем улиците"
Ние имаме билет за мюзикъл преди обяд, но май ще се опитаме и да не пропуснем елхата, миналата година бяхме там и гледахме с огромен интерес.

За Public никой не казва нищо за идеята ми, то сега коледно време, не остава за сбирки, ама по принцип помислете!

# 33
Здравейте момичета и честит Никулден!Честито на всички именници!Да са здрави и щастливи!Светкавичка хареса ли ви представлението?За карнавала другата неделя ще се уговорим ли като се върнеш в петък?Пиши,моля те!Може да се видим и по-рано, ако искате.Надявам се да се запознаем и с другите дечица.Ще се радваме много!До скоро и весел празник!  love001

# 34
Pashokito, да хареса ни и го препоръчвам!Но май е за малко по-големички деца, на моменти, когато се говореше синът ми малко се отегчаваше, а когато започваха песните и танците, на няколко пъти тръгна да се качва на сцената, трябваше да го завръщам.

За карнавала  ще се уговорим като се прибера от София, в петък съм във Варна, така че може и в петък ако слизаш в града да се видим, ако не- ще се чуем, ще ти се обадя или ще пиша на лични.
Момичета, хайде на карнавал, помислете, има още време!Много весело се получава , а с билетите помагаме и на дечицата от домовете!

# 35
             Здравейте майчета!Малко по-горе в темета стана въпрос за театър и понеже извадих информацията да я споделя с вас :куклен театър с постановка за деца "Коледна звезда" на 19.12 и на 20.12 (по 2 представления)от 11.00 и от 13.00 часа   и  "Коледна песен" - мюзикъл  -  на 12.12;14.12;18.12 като представленията са само от 11.00.Ще следя темата за да разбера повече за карнавала и се надявам да успея да се включа и да се запозная с вас и вашите слънца .

# 36
Здравейте! Не се познаваме с вас, но сте ми някак симпатични. Бих искала да ви предложа едно място с детски кът, което открих наскоро ,и все още малко хора знаят. Не мен и точно затова ми хареса Laughing. Става въпрос за новия Явор, под Кауфланд. Заведението е доста прилично и има добра вентилация. Детският кът е отделен от общата зала и не е задимено там. Има аниматор и доста прилични играчки. Изобщо, хареса ни много. Да не се приеме като някава реклама, аз даже нарочно не писах в темата за РД, защото ще си запазим мястото за нас само, поне докато не е станало още гъчканица. Офертите за РД между другото, също сс добри. Мисля обаче, че е добър вариант за чаша кафе (или нещо друго) с приятелка и детенце в студените дни. Може някой ден да се засечем. Peace

# 37
Olipoli,моля те обясни къде се намира по точно!Че ние все във "Вики" в3то Възраждане ходим newsm78

# 38
аз много не ги знам кварталите, но иначе съм шофьор Embarassed. На булеварда, на който е Кауфланд, но малко по-надолу (в посока към града) наптавиха един нов голям център Явор-има магазини, фитнес, ресторанти и един бар с билярд и боулинг ,където е детският кът. И заведението си е по-скоро бар, а не обичайните сладкарници, в които се подвизавам през последните 3 години. Mr. GreenНавън като беше топло също имаше маси, сега не. Иначе навън има хубава пързалка, но мен вътре обстановката ме изненада приятно. Мисля, че 4 лв на час беше. Ако те интересува нещо друго-насреща съм.

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 16:08 от olipoli

# 39
Благодаря, стана ми ясно за кое говориш.Ще го посетим да разгледаме! smile3521

# 40
един нов голям център Явор-има магазини, фитнес, ресторанти и един бар с билярд и боулинг ,където е детският кът.
Повечето го знаем. Там празнувахме рождения ден на Дони. Беше върло лято, мамите пиха мохито, а ситните бесняха.  Сладки спомени  lalalala   bigdance2

# 41
  • Варна
Здравейте мили мами!
Пише ви една щастлива нова мама която се причислава напълно към вашия отбор. От днес официално сме родители на две чудестни дечица -близнаците Мира и Светльо на 5,5г..Продполагам знаете как се чувствам ,нямам думи да го опиша .  Hug По Коледа наистина стават чудеса и за този светъл празник ще бъдем четерима с Мира и Светльо у дома .Едновременно съм много щастлива и малко объркана . Дълго чакахме този момент и сега се питам на къде  Praynig и как и много други въпроси бошуват в главата ми . Но мисълта  че къщата ще се напълни с децка глъч ми вдъхва кураж.
Весели празници на всички ! И до нови срещи с нас

# 42
Весислава ЧЕСТИТО!!! newsm51 luvbed baloni family4 newsm44 newsm68Честита ти двойна радост!Да са ти Живи и здрави!!!Развълнува ме и ме разплака!Кога ще си ги вземете у дома?Желая ви много щастливи мигове заедно!Честито и на таткотоЦелувки от нас! smile3501 newsm62 smile3525 smile3525

# 43
Мила Весислава, честитооооо! Hug Hug Hug

Цял ден съм те мислила, много, много се радвам!Да нагушкаш и да нацелуваш дечицата от нас, видя ли, че сме на късмет!Която мама се завърти около нас и чудото се случва!
Да си починеш добре тези дни, че после няма нито сън, нито ядене , така минават първите дни и седмици!
Аз научих новината от Pashokito  и бързам да те поздравя!Ох, и аз се разплаках...

Още веднъж, честито, майчице!  bouquet

# 44
Честито ви двойна радост! luvbed family4 travel newsm64

Общи условия

Активация на акаунт