В клуб,в Морска градина-Варненска дружина

• 31 706
  • 811
  •   1
Отговори
# 60
Сега разгледах внимателно снимките на scorpionche в съответната тема.Абсолютно всички деца, които са присъствали на карнавала и чиито мами пишат в тази тема ги има на снимки.
Само едно дете го няма- моето Cry

Ами като съм загубена майка и си забравих фотоапарата.Но който е бил- да ги разгледа, децата са чудесни на снимките!

# 61
Момичета, какво ще  кажете, да заформим една среща в неделя, преди  обяд в Public?

Предимства- в центъра на града е / т.е. еднакво удобно за всички/, много е топло,  не се пуши, детският кът е безплатен,с аниматор е, до него има приятно кафе с изглед към детския кът, а на етажа се продават книги/  т.е.  може и пазар да си направим/

Недостатъци- Детския кът е сравнително малък, не се пуши/  това е недостатък от гледна  точка на пушачките/, малко е пренаселено в самия магазин, непрекъснато има хора

Огромно предимство  -предлагат чудесни торти в кафенето
Огромен недостатък-предлагат чудесни торти в кафенето и могат да ни развалят предновогодишните фигури и да не си влезем в "балните рокли"

Хайде, има ли желаещи?

# 62
Ние не можем. В 11,00 е концерта на балетната формация. На сцената на читалище Отец Паисий - за почитателите. Ако е следобяд - може и да се включим, ако сме оцелели след емоциите по концерта.
 Embarassed

# 63
Oste_edna, тогава да дойдем да ви гледаме?Ние много обичаме танци и песни!Сега ако ми кажеш за пореден път кое точно е читалище Отец Паисий???/Бившето Маяковски ли?/

Ако се допускат гости, идваме!!!След концерта набързо да пием по кафенце?

# 64
Да - бившето Маяковски - до Пикадили Чаталджа (там сме се срещали вече). В залата на читалището. Удоволствие ще бъде да се видим най-после. Само да сме здрави, че ми БАКТИСА, ако ме разбирате какво искам да ви кажа  #2gunfire

# 65
Там сме и аз да кажа, само да сме здрави.И на мен ми БАКТИСА, а да не говорим, че три седмици чакам да излязат изследвания, от които зависи ще вадим ли сливици.

Но да не разваляме темата и настроението в нея, хайде, момичета има ли други за концерта?Ние с удоволствие ще гледаме малките балерини!

# 66

В темата за благотворителния карнавал една майка по моя молба пусна снимки с детето ми, защото аз си забравих фотоапарата.Сред децата е и  моят малък Мики Маус!

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 15:18 от Светкавица

# 67
Какво става с Варненската дружина?Как беше концерта?Как се представи малката балеринка Oste_edna?Светкавичка как е Бобо?Видях го на снимката.Най сетне да го има и него поне на една снимка.Ама така е като не взехме фотоапарати-нито ти, нито аз smile3512 smile3511           http://koleda.usmivka.com/wish.php   - за всички вас

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 14:17 от pashokito

# 68
Май никаква я няма дружината, но в тези  преспи и пързалки, какво да очакваме.
вероятно ще се видим след празниците.

Ние не успяхме да идем да видим балерината, че  много не беше детето за излизане.
Утре е първото му градинско тържество с Дядо Коледа, но нас, родителите не  ни канят. Sad

# 69
Варненската дружина е сериозно опакована, гази из преспите и внимава да не строши нещо на леда  Wink
Балерината се представи достойно - излезе без колебание, направи каквото трябваше, не се смути, усмихна се широко, погледна от голямата сцена на френетичната публика и мисля, че вече е заразена с "вируса сцена". А мама, въоръжена с техника, се опитваше хем да не пропусне момент, хем да помаха на чедото, хем да потисне чувството на гордост и умиление до поносими нива  Embarassed
Не знам дали ще смогнем да се видим тази календарна година, че и времето създава достатъчно пречки. Дано всички са здрави, след празниците ще се преброим.

# 70
А при нас Дядо Коледа вече дойде. Детенце било слушало и получи желания подарък. На 22.12 в кукления театър от 16ч. ще има "Коледни звездички".  Светкавица, ти си най-наблизо - ще провериш ли дали има още свободни места и бихме могли да се видим там. На следващия ден ние ще пътуваме и вече догодина.

# 71
Miani ще проверя и ще ти се обадя!Стига да не е късно утре, но щом е от 16ч. едва ли ще е късно.

Браво на балерината на Oste_edna !!!Ама тя си е истинска артистка, не съм се и съмнявала, че ще се представи добре.
Ние освен, че утре ще имаме коледно тържество в ДГ, на което аз няма да присъствам, ще посрещаме и Дядо Коледа на едно специално място с въртолет.Ако успея да си приключа служебните ангажименти, ще отида и аз, ако не- ще чакам Дядо Коледа у дома да ми донесе подарък, но май тази година не бях от послушните

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 21:37 от Светкавица

# 72
Весели празници на малки и големи Hug Hug Hug

# 73
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Май дядо Коледа вчера дойде в домът на Весислава, тръпна от нетърпение да се разпише и сподели за двойната им  радост.!

# 74
Май дядо Коледа вчера дойде в домът на Весислава, тръпна от нетърпение да се разпише и сподели за двойната им  радост.!
Запознах се с нея  на тържеството. Децата нямаха търпение да си тръгнат- не ги интересуваха ни подаръци, ни тържество- само бягаха от скута на мама - в прегръдката на тате. Сигурно са много заети сега, все пак са двама. Но ще очакваме скорошно включване.
Много съм щаастлива, че в този ден си тръгнаха общо 4 деца от дома. 2 осиновени и две в приемни семейства. от 50 деца в началото на годината, след Коледа в дома останаха само 25. Очакват се още 10-на в началото на другата година да намерят своите семейства. За съжалени- през януари ще има ново попълнение от ДМСГД то, но - едно е сигурно- нещата се размърдаха в положителна посока.

Общи условия

Активация на акаунт