Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 120
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Привет и от мен!

Евита, радвам се, че звучиш по-бодро, още малко потърпи, вижда му се края, а раждането после ще ти се види песен, щото поне болката те отпуска между контракциите, докато при бъбреците няма такива екстри Stop

Аз от днес съм официално в деветия, багажа е стегнат, всичко е купено, дрешките са изпрани, трябва само да се изгладят, дето се вика- остава само да чакаме Mr. Green

# 106
Само да се разпиша и аз в новата темичка преди да сте я приключили Laughing

Милейди, съжалявам мила, много неприятно това с детенцето. Аз го минах същото, температури, кашлици, носни секрети, лекари и всичкото това сама / ако не броим и майсторите, които трябваше да търпя по същото време/ . За разлика от Ели на КОлибри, която успяха да изолират / супер, че вече е здрава/ , при мен Михаелка беше в ръцете ми през цялото време. Не ми се коментира защо/ да не кажат, че съм зла снаха/
Пожелавам ви много бързо оздравяване и дано теб да те прескочи. Много ви се събра последния месец.

Евита, много лошо и при теб.  Казват, че бъбречните болки са по силни от раждането. А ти изпитваш всичко на веднъж, и контракции и болки, не мога да си го представя даже, ужас.

Евил, утре успех от мен!

Портман, честито возило!

Оска, мила, при теб май пак някакви екшъни, а? Стискам палци!

Девичка, какво стана намери ли зъболекар?

Ета, ти май спомена, че си си взела помпа на Медела. Една приятелка, каза, че пробвала 2-3 и според нея най-добрата била Медела слуинг. Супер доволна е. Ама заслужава ли си? Имаш ли някакво инфо?

Ласи, хей да намериш начин да кажеш ако те оставятв болницата. И дано докторята да направят това, което е най-добре за теб и бебето.

Сигурно забравям много момичета, извинете ме, но съм станала с д-то на горе и мисля да се върна в леглото.
Успешен ден на всички сладурки. Hug

# 107
Ей, ами вече дават 2012 по кината! Дали ще успея да се вредя? Да вземем да се хванем с мъж ми на еди кино като за последно, преди да се е появил "ония смукач Цеко Цеков"

Верти, тази която ми дадоха е малката ел. помпа на Медела. Както вече писах, пробвах си я по краката, засмуква. Малко е шумна, ама търпи се. Като почна да се доя вероятно ще мога да кажа повече подробности  Peace

# 108
Добро утро.
Евита, сега чак влизам и съжалявам, че не можах да се включа по-рано по твоя проблем. Както са ти казали Марлиин и Амбър, и аз същото щях да ти кажа. Аз също бях с ІІ степен хидронефроза, но ми казаха, че ако не вдигна Т никакъв стенд /дренаж/. И не се събира в пликче, споко. Това е тръбичка, която води от бъбрека до пикочния мехур, нищо не излиза навън. Аз доста четох тогава  и питах. На мен ми сложиха само един микс бусколизин+но-шпа и ми казаха да си взема същите за вкъщи и за около 10ина дни ми мина проблема. Ти вече си завършила 38ма г.с, така че не е страшно и да тръгне раждането. Дано се разминеш по-леко, знам, че много боли.
Стискам палци на ласи и елфчето, и на всички, които имат нужда.
евил, ти утре ли направо ще ходиш в болницата? Пожелавам ти всичко да мине леко и без болка и утре да гушкаш най-здравото и сладко бебче.
Мен напоследък не ме блазни нищо тестено за ядене. За 20 дни не съм качила и грам, вчера се теглих наядена, същите кг-ми съм.
Днес ходих да си взема болничния от жк-то. Не ми прави нищо и не ми даде изследвания, защото се водели затворени, заради епидемията.
Събудих се към 3,30, въртях се до 5, омръзна ми!
Портман, честита ви возилка. Със здраве!
Милейди, дано Нана се оправи по-бързо, че да е готова за посрещането на новия член.
Хубав ден, момичета. Де ги тези 15 градуса, дето ги говореха за днес?

# 109
Здравейте и от мен, доста сте пописали през ноща.
Аз се радвам за сега също на добър сън, да видим след това  Wink
Амбър мерси за добавката в списъка, което ми напомни и да кажа, че термина ми е определен в крайна сметка за 17 декември, а не както преди за 15 Hug
Евил, пожелавам ти днешния ден да мине бързо и утре да си гушкаш малкия човек  Hug
Портман, количката е супер  Peace
Съжалявам че не цитирам всички поименно, ама този бременен мозък за къде по напред  Blush
Аз днес ще си гледам чувалчето за количка което е взела майка ми по компа да видим дали ще върши работа, ако не да го връща, но си мисля че ще стане, но да видим.
Това е от мен, ставам да свърша нещо, че късно се излюпих след като изпратих детето и мъжа сутринта, лек ден и по малко болки за всички  Hug

# 110
Здравейте,

стискам всички палци на евил  Praynig представям си какво й е в момента  Crazy

Евита, това с бъбречната криза звучи ужасно  Shocked и най-вече, че не е имало кой да ти обърне внимание вечерта  ooooh!

Момичета, вие мислили ли сте да правите проф.снимки на новородените? Аз на щерката не съм правила и сега ме е много яд. Но мисля с малкия да поправя грешката.

# 111
Здравейте и от мен. Както виждам има някои болнички , за което много съжалям и пожелавам на всички ви много скоростно преминаване на неразположенията. Аз днес съм се захванала да меся едни соленки , че с вчерашните рецепти за тутманици и разни такива ми ти неща направосъм се въртяла цяла нощ и съм си мислила за тях , а не съм от тези бременни дето им се прияжда като видят и чуят нещо вкусничко. Ама нещо съм станала много тромава , бавна и изобщо не мога да се позная - едно тесто кило -кило и нещо го меся от 15 минути и все не е омесено , нямам никаква сила и мощност. Сутрин едвам ставам от умора ,а нали все пак съм била цяла нощ в леглото.....
Виждам ,че наближават някои срещи на мамчетата с техните мишлета. Момичета пожелавам ви леко раждане , бързо възстановяване и много ,много усмивки  Hug Grinning Heart Eyes

# 112
Здравейте !
Изгубих се за доста време, но се наложи да постъпя в болница с високо кръвно. Тъй като не се понижи, лекарите взеха решение и на 02.11.2009 сутринта се сдобихме с ИЛИЯН  Heart Eyes 2 520 кг. и 46 см. / ние очаквахме Елица Laughing/ Няма да споменавам всичко лошо което беше след това, нека си остане там а и не ви трябват такива моменти тук, само и единствено положителни неща са за вас сега  Hug
Ще кажа, че сме щастливи от хубавият развой на нещата , аз и малкият сме добре, вече сме в къщи. Аз се възстановявам доста добре от секциото. Илиян започна да се храни добре , за мое успокоение. Остава сега да смъкна кръвното за да мога и да си го кърмя. За сега това е от мен, хубав ден на всички  Simple Smile

# 113
  • Варна
Иха имаме си ново бебе!  ylinfant
Ех, че милно ми стана!
argento781 честито да ти е живо и здраво момченцето!

# 114
  • Горна Оряховица
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ argento781 да ти е живо и здраво и много да те радва   bouquet.
Каквото и лошо да сте преживяли да остава в миналото и от тук нататък само щастие.

# 115
Argento781, да ви е жив и здрав Илиян! Да расте здрав и много, много да ви радва!

E как така се оказа Илиян вместо Елица Rolling Eyes Леле, сега се замислих, че нямаме женско име - да взема да се напъна овреме Laughing
И освен това, аз се сватосах с половината форум откъм мъжка линия Embarassed, ако взема да  излюпя някоя мома - какво ще правим Mr. Green

Тъй, върнах се аз от болниата, ама само до утре - сабале рано с багажа ще търча да ме приемат за изследвания, пък да видим какъв ще е изхода - може да ме пуснат в петък или пък да се прередя на опашката за бебета....Зависи от резултатите.
Та, ще ви изоставя за известно време, ще се опитам от телефона да ви следя доколкато успея.
Ако някой друг има път към Шейново - да свирка!
Девойките, с които щяхме да пием кафе по нашия вилает тия дни, може да свърнат къмто Шейново Mr. Green

# 116
А така, каква изненада, имаме си момък сред редиците, нека е честит малкия юнак ИЛИЯН  smile3504 на мама argento781. Хубаво е че накрая всичко е свършило благополучно, сега се радвай на бебчо и дано проблемите с кръвното скоро се свършат, че да се гледате и да се кърмите спокойно.   bouquet
Изненада ще да е било щом сте чакали Елица, а се е появил Илиянчо  Heart Eyes .
Аз днес цял ден ви чета, че без това друго не ми се прави, искам да пожелая на мамите със здравословни проблеми, бързо да минава каквото има и най-накрая всички да се озовем със здравичко бебче вкъщи.  Hug

# 117
Честито бебче на Argento! Да ти е жив и здрав юнака, да слушка, да папка и много да ви радва  newsm51

# 118
Да е жив и здрав адаша Илиян на argento781 !!!
Все така да е ящен и много да радва мама и тати !

Ласи, дано всичко мине добре ! Дръж ни в течение .
Евита , Елф - кураж и на вас !  Hug

евил, мисля те от снощи. Нали спомена, че ще бъдеш приета по "спешност". Да не стане съвсем наистински! Още малко остана до заветната дата !

Choosy и мен много ме мъчи това безсъние. Легнах в 2 сутринта. Въртях се 30 мин. и реших, че може би съм малко гладна (колкото и да не ми се искаше да ям по нощите ). Заспала съм към 3:30. И в 8 вече бях будна!  Shocked Нарочно не спя следобед и пак не става !

Честито возило на портман. Със здраве да си я бутате. Снощи направих от твоите фунийките. Благодаря аа рецептата!

# 119
  • тук
Аргенто, толкова ме зарадва -ЧЕСТИТО
най-важното е, че сте живи и здрави у дома и двамата

Общи условия

Активация на акаунт