Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 121
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Честит малък Илиян, мамо argento781!!! Да ви е много здраво, лакомо и щастливо момченцето и да си носите взаимно само радости и много, много любов! Ти сигурно си преживяла много, но се надявам да е останало зад гърба ви и сега да ви компенсира съдбата с прекрасни и безметежни мигове!   bouquet

евичка, дано болките в бъбреците са вече овладяни от лекарите и да се закрепите, че да си раждаш спокойно! Съчувствам много за болките- аз съм имала кризи преди години, но още ми държат влага. Сега само разни камъняци и цистити въдя, ама това са бели кахъри в сравнение с вашите патила  Confused

девичка, съчувствам за зъба, както и за лошото настроение, макар така люто да ни се скара  Wink Аз бих ти писала още снощи, но бях леко ангаже с болното си дете просто...Та ти сигурно вече си получила компетентно мнение, което е най- меродавното, но аз мога да ти кажа моя скромен опит по въпроса. Първо- упойка си ти слагат като на пич, само да е без адреналин и тн. Т.е. имам си съвсем съвместими с мътенето упойки. Второ- по мнение на хирурга, който ми вади зъба, рентгенова снимка може да се прави с престилка и тн предпазни средства и на най- новите апарати. Това последното аз го подлагам под съмнение, макар човека да е голяма клечка в стоматологията и тн. Но ти казвам какво ми каза той.

Портман, че сито возило на малкия човек! Виждам, че сме си колежки по каручки  Wink С тия фунийки обаче още те споменавам с лошо, ще знаеш!  Crossing Arms  Laughing

оска, бързо да ги навираш по местата домашните, които не са в унисон с твоите желания и мнения и да се завръщаш при нас без болки и с много сили за дращене, че то скоро време няма да има за такива неща.

eta, с тази помпа ще ме умориш пък ти- сега като антицелулитна ли я ползваш  Laughing А иначе звука и визията на двойната електрическа са две големи предпоставки да те откажат от покупката й, освен ако не се кефиш на приемането на образа на млекодойна крава.

ласи, големи стиснати палци и от мен, душа! Всеки да си чака реда, молА, молА!!! Ти още педикюра не си лъснала пък ми се предрежда вече на опашката! Дано утре си те пуснат пак и да си събереш сили за големия финал на канапето вкъщи!  Hug

Елфка, и за теб съм нарочила едни силно стиснати палци!  Heart Eyes

Благодаря за добрите помисли към моето чадо и мен също така! Та вчера вдигаше Т и я сваляше до много ниско и така цял ден и нощ...Днес дрисакът продължава с пълна сила, Т за момента бива, но на мен ми е свито много как ще се развиват нещата. Дано спре вече с това рядко щастие, че 4 ден я мъчи. А иначе лекар веднага викам аз. Днес пуснахме кръвна картина и носихме кафяво шишенце, но то ще е готово чак в петък. Карах се геройски с един тъп доФтор, който лежерно ми обясни по телефона, че трябва веднагически да почва АБ и че ако не го дам до вечерта ще ми е на системи в болницата детето...Мразя ги тия типове просто....
Аз от снощи също сам екстра- болящо гърло, че да не съм капо! Ей....голяма веселба е просто. Все вкъщи съм навряна, детето също и пак сме в цирковите програми.

Ангелчето, май ти беше новата в компанията на дъртите плаценти?! Дано не бъркам. Та на въпроса за калция- не, не мисля, че има каквото и да е общо с карцирането на плацентата ти, така че не си го слагай на сърце. Нищо не можеш да направиш да я подмладиш мръсницата- ботокс за плаценти не пробутват още. Моята е вече тотално дърта, свито ми е сърцето, но се следя много често, правя тонове и така....Стискам палци да е наред всичко!

Аз вече си казах, че не съм се разкрила още- Рени ми даде един пръст, та ми предрече другата седмица. Дано да закрепя домашните и себе си до тогава и да се втурвам да раждам, че ми писнА вече. То това прегледа с ръка много болял на края на мътенето обаче....
Решила съм кат мина средата на 38 да правя мечка в гръб на половинката- хем да си припомним що е това секса, че сме си като братче и сестриче вече, хем да си решавам проблема с раждането  Whistling

# 121
Честито бебе Илиян на мама argento 781  smile3525

Mного да ви слушка и да ви радва и само хубави моменти отсега нататък  love001 Hug

# 122
Argento 781 . честита ти рожбичка, да сте живи и здрави и много щастливи всички, и ти и таткото и малкият Илиян.Неприятните моменти по болниците всеки , сигурна съм ги е преживял, на най-важното нещо вече го имате , така че  Heart Eyes
Маминки ,аз пък подозирам че имаме още бебчета , които още не са се обадили . На първа страничка виждам термини на мами, които досега трябваше да са се похвалили . Чакаме с нетърпение Hug

# 123
Ангелчето, май ти беше новата в компанията на дъртите плаценти?! Дано не бъркам. Та на въпроса за калция- не, не мисля, че има каквото и да е общо с карцирането на плацентата ти, така че не си го слагай на сърце. Нищо не можеш да направиш да я подмладиш мръсницата- ботокс за плаценти не пробутват още. Моята е вече тотално дърта, свито ми е сърцето, но се следя много често, правя тонове и така....Стискам палци да е наред всичко!
Да, аз съм, влезнах в клуба на 'дъртите' плаценти. Благодаря ти за отговора. Ама вчера и днес доста рових и се оказва, че на доста хора така след 30-тата седмица им одъртява, така че явно не е толкова фатално. А и имам жив пример, моята братовчедка (от ноемврийките е) термина и е на 19.11, още не е родила, а и казаха когато беше в 30-тата г.с. че плацентата и е дърта, така че явно си е хранила бебето до сега.
Ами мен също вчера д-ра ме прегледа с ръка, наистина доста неприятна е болката, ама се чудех защо още от 34-та седмица почва да ме преглежда  newsm78 .
Дано скоро бъдещата кака се оправи *MILADY*, та да ходиш спокойно да си раждаш като му дойде времето.  Hug

# 124
Честит син Илиян ,Аргенто!Нека всичко лошо е зад гърба ви и от сега нататък само хубави моменти!

tedi_seksi изчисти си кутията не мога да ти пратя ЛС

# 125
  • София
Здравейте мами!
И аз съм една бъдеща Декемврийска мама, но съм адски неориентирана за нещата, които ме очакват и които трябва да подготвя.
Бременността ми беше адски безпроблемна и може би затова отделях почти цялото си внимание на работата, та сега като вече съм в болнични за раждане започвам да се ровя тук и там, за да вляза в 4ас.
Ще се Ви бъда много благодарна за споделените мнения, съвети и опит.
Сега ми е голяма драма как ще стигна до болницата.Вие към какво сте се ориентирали?
Дали линейката не е най-добрият вариант?Знаете ли дали родилните отделения имат собствени линейки или се минава през бърза помощ?
Ако трябва да бъда честна аз и към болница още не съм се ориентирала...?Ужас!

# 126
Имам едно въпросче-защо се правят тези прегледи с ръка Embarassed Не бях чувала че те "бъркат" по време на бременността . На мен доктора ми каза че само ще ми вземе секрет в понеделник , но за такъв преглед не е споменал и досега не ми е правен. Последно ме прегледа в осма седмица и това е.. Shocked
Добре дошла на новата мама Hug

# 127
Аз сготФих и седнах пак да ви чета. Много се радвам , че се показа още едно бебенце.

argento 781 Честито ви момченце. Да расте здрав,  и много корав мъж, да носи само щастие на мама и тате

ellica11 добре си ни дошла и се чувствай като у дома си, все едно си отначалото на темите с нас... той купона тепърва започва  Mr. Green    Дай малко инфо за теб, че да те курдишем на 1-ва стр в списъка

години, град, бременност, къде ще раждаш, как, доктор, термин  Heart Eyes

Ласси стискам ти палци и на теб миличка душичка.. много ще ни липсваш ей да знаЙш Crossing Arms... ма като се роди Зетя да се обадиш.. чули.. Пък ако е мома, не и бери гайлето, все ще и сложим едно убаво именце като за принцеса Joy

Милейди бе кажете как ги правите тези мечки бе.... искам и аз да прасна една на мъжо Mr. Green

udis5 ами правят се, за да се провери дали има разкритие, дали е добре шийката, в началото затворена, после изгладена и така.... а и ако имаш гъби , бактерии и там такива ми ти работи и недаваш да те прегледат... интересно ми е как ще разберат че имаш инфекция... Както казваше едно светило в гинекологията...." Любимият ми израз е: - ааа, не давам да ме бъркат!@!!"

# 128
Амбър Hug Ама наистина ли много боли това чудо/ прегледа де/

# 129
  • София
ellica11, добре дошла Simple Smile Те като почнат контракциите, не раждаш веднага, така че си имаш преспокойно време да стигнеш до болницата я с кола (някой да те закара де), я с такси  Wink

argento 781, ЧЕСТИТО   bouquet Много се радвам, че вече сте добре, я кажи гледаха ли те на 3Д да установят пола?

Аз изпадам в паника какво ще стане, ако се пръкне момченце вместо момиченце, че както съм напазарувала всичко в розово... незнам ooooh! Blush

udis5, мен за разкритие не са ме проверявали още, обаче миналия месец си ми взеха секрет да видят дали няма някое животно, че то как иначе ще се установи...

# 130
Амбър Hug Ама наистина ли много боли това чудо/ прегледа де/
ами онзи ден ми взеха секрет за микробиология... е не е кой знае какво... съвсем леко неприятно...обаче не са ме бъркали скорос пръстите.... от 6-ти месец, когато бях с бъбречната криза... та де да знам в 9-ти може и да понаболва...ама те уверявам че скоро ще разберем и двете дали боли Mr. Green

# 131
Argento, честито ти момченце, да слушка, папка и спинка много   bouquet
Добре дошла на Елица  Hug
Ласи, дано всичко мине добре, стискам палци   Peace
Лек ден на всички

# 132
Здравейте,

Портман - Много му е хубава колата на малкия господин

Оска – тамън се чудех къде се губиш?

Ама като ви чета разпраийте и получавам контракции. Те от вчера ми зачестиха де, тази ми е петата за днес, все още са подготвително, но до сега бяха по 1 - 2 на ден, а й тези дни спирам магнезия, Бебчо – стискай още малко поне до вторник. (в понеделник имам защита и ако не отида прекъсвам)

Девичка – дано всичко се оправи

Амбър – честито ти последно квадратче

Евил -  Успех мила – утра е твоя ден

argento781 – честито и скорошно възстановяване

Lasi  - стискам палци всичко да е наред

ellica11 – добре дошла, на първа страничка има интересни линкове – може там да прочетеш нещо, иначе споделяме от самото начало (е не всички) та ако имаш време можеш и старите теми да четеш.

Момичета утре в Бейби мола от 11ч. има лекция на тема Видове контракции (Какво са контракциите? Знаете ли дали сте имали досега контракции? А знаете ли как да познаете тези, с които се ражда? )
Аз лично ще я посетя, а после ако има желаещи които са присъствали на лекцията да пием по кафе (а може и кандидати само за кафе-в люлин има хубави местенца, пък и доста от момичетата са от този край на София)

# 133
ДРУГО СИ Е У ДОМА  Hug Hug Hug
  Като за първа нощ вкъщи Паола се представи чудесно!!! хапнахме в 1.00 и после чак в 7.30:)
Днес се навършват 40 дни Simple Smile Сутринта отец дойде вкъщи и ми прочете чистата молитва, сега съм неоскверенена, чиста като сълза Flutter Grinning И дома си осветихме, да се обитава само от добри духове и зло да ни забрави  Praynig
    Ще пиша повече след няколко дни, като влезнем в ритъм   bouquet

Joy Joy Joy

# 134
Argento, честит син!Да е много здрав и силен!Роден е на датата на моето момченце Heart Eyes и ми стана много мило!

Това с пола хич не ме изненадва Mr. GreenПреди една година на наши приятели им се роди момченце, а до последно казваха, че е момиче.Преди няколко седмици пък на познати на мъжа ми им се роди дъщеричка, а те чакаха момче.Дори се шегуваме, че и нашия Чопърчо може да се окаже Чопарсита накрая.Иска ни се, ха ха.Името веднага ще го измислиме, защото женски любими имена да искаш.Дрешките са ни за момченце, но се майтапя, че точно за няколко дни ще изтръшкам всички магазини около нас и ще се сдобия с много роклички, панделки и къдрички GrinningАма съм си сигурна, че нашето гардже си е мъжко, та всичко си е по-скоро на майтап.

Евил, стиснати палци имаш и от мен!Ласи, успех и на теб!
Елица11, аз не бих викала линейка просто защото им нямам вяра че ще дойдат на време.По-скоро бих ангажирала някой близък с кола или такси.

Ох, аз цял ден днес лежа, дрема и си гледам коремчето ConfusedДо вчера считах всички тези контракции за нормални, ама сега само дебна да не ме заболи, дали малкия мърда, на колко време са...Ще лудна така!След прегледа на 24-ти дано да се успокоя, че нямам разкритие.

Общи условия

Активация на акаунт