Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 125
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • в огледалото на живота
Ето ме тук,с усмивка 24 карата!Първо да се извиня за крещящия пост/Амбър,soryy,вземам си поука,не е нарочно  или с цел/.Добре дошла на новата мама elica11!Честито бебче на мама argento781,скорошно възстановяване и само хубави мигове с момченцето!Lasi,кураж,задръж още малко ако може!Еlf princess- и на теб мила също!evil,дано спешното се е разминало и няма болки!еvita,дано твойте болежки са се оправили и всичко е о.к!На portman честита нова количка-безпроблемно и аварийно по пътищата!Дано всички са добре!Накратко,мойта мъка се оказа зъб,с извадени нерви,който прави някаква инфекция и дразни венците и устната кухина.....уж няма нерв,пък влия на околните това не го разбрах,ама нейсе.Сега съм с тампон в дупката,чието съдържание незнам какво е ,но не смея да си отворя устата,щото полъхва един ,,коктейл от менделеева таблица,,.с две думи химия.До петък ще си правя компания с него и после ще ме пломбират/надявам се безпроблемно/Важното е че болката спря!Е,та това е,да се разпиша и да благодаря на всички за всичко!Пак извинете,не съм лош човек! smile3503

# 136
Ама всъщност и ние в началото бяхме настроени за момиче , защото на моя мъж навремето му пожелах първото дете да му е момиче за да види какво му е на един баща с щерка / моят татко тогава все се притесняваше за мене , все ме караше да се прибирам рано - абе много ме вардеше / и при нас по-скоро беше убеждение това че ще имаме момиче. Дори аз самата някакси си представях розово креватче , роклички и панделки , че даже и име си имахме за момиченце. Докторите обаче ни изненадаха с новината че ил мъж , при това на 3д докторката два пъти каза че е 100% сигурна . Наскоро мои познати с прогноза за момче се сдобиха с принцеска .  Ами ние вече свикнахме с мисълта за момче , ама дали няма да ни изненада някоя девойчица newsm78
А иначе с таткото се спряхме на име-ако е мъж ще е Борислав Grinning

# 137
  • София
.........
ellica11 добре си ни дошла и се чувствай като у дома си, все едно си отначалото на темите с нас... той купона тепърва започва  Mr. Green    Дай малко инфо за теб, че да те курдишем на 1-ва стр в списъка

години, град, бременност, къде ще раждаш, как, доктор, термин  Heart Eyes
............

Благодаря на всички за топлото посрещане.
А ето и инфото за мен и бебо:
Аз съм на 25г, в момента живея в София инъче съм от Стара Загора.Както вече ви казах бременността ми беше лека и безпроблемна.За сега при мен се очертава нормално раждане, тъв като бебо беше заел позиция още миналата седмица, ама има още време, може и да се обърне.Бременността ми следи д-р Венко ПАвлов от 17 ДКЦ-много ми го хвалеха ама аз нещо май не съм очарована....
Чакаме малкото ни съкровище на 17.12.2009..............
ТА това е като за начало Grinning

# 138
ЧЕСТИТ СИН НА Argento,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ.МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ.ДА БЪДЕ НАИ-ПОСЛУЩНОТО ДЕТЕ.

# 139
Браво - много се радвам за новините от Поли  newsm68 - добре дошла миличка  Hug , на теб и цялото семейство пожелавам много щастие и красиви и изпълнени с любов мигове, нека всичко лощо остане в миналото  Praynig

Момичета за родените бебенца и за тези, на които скоро им предстои може да ги включите в конкурса на Памперс, (дано не прозвучи като реклама-не е това целта) ето и сайта http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_reg3.asp

# 140
Честито бебе Илиян на мама argento 781
Да ти е жив и здрав,и много палав!
Лошото се забравя,важното е че всичко е наред!

Момичета,днес бебчо вече е 2050гр,минахме заветните 2 кг!Дай Боже до 2 седмици да си го вземем вкъщи!

udis5-бъркат те отдолу за да проверят за разкритие!Когато почнат контракциите и те приемат в предродилно,това е най-малкият проблем-дори не усещаш ,че те преглеждат!

# 141
devi4ca, ех браво !Радвам се, че се чувстваш по-добре.  Hug
ellica11, добре дошла !
mayanka , благодаря за новините за Поли. Най-после вкъщи. Дано всичко лошо е зад гърба им вече!

На мен общо 3 пъти са ми правили преглед на шийката. В 6-ти, 8-ми и 9-и месец.
Като всеки преглед беше много болезнен. Много е неприятно, но се преживява някак си.
И май в 9-ти месец си е практика да проверяват състоянието на шийката.

katrin_bb , каква хубава новина! Само така. Набързо ще се изтърколят дните и вече ще сте си заедно с Дими вкъщи !

# 142
Спомням си от една картинка,че 4 пръста=6 см разкритие

# 143
katrin_bb, дано скоро си приберет детенцето вкъщи/ сигурна съм че ще е много скоро / и за твое успокоени мога да ти кажа че моя близка роди близнаци в седми месец като и двете тежаха по около 1200 гр. , бяха в кувиози и много бързо наддадоха , а сега ако ги види човек никога няма да предположи коко са били мънички. Наваксаха си килограмите и сега са пухкави и сладки , без спомен от трудното начало. Така че кураж и търпение smile3521

# 144
Честито бебенце, argento! Да расте много здрав!

Днес ме огря, взех хомеопатии за мен и бебето, освен това хубаво ми наредиха иглите по ухото и цялото е с лепенки  Simple Smile
До седмица трябва да се случи събитието, зависи как ще реагирам.

Преглед за разкритие е задължителен в последните седмици (или при съмнения за започващо раждане), тъй като това е единственият начин да се установи има ли някаква родилна дейност. Контракциите може да са абсолютно фалшиви, колкото и да са болезнени (питайте мене  Mr. Green)

Обаче в петък като ме бъркаха изобщо не ме боля? Аз ли съм такъв керпеден, или пък младият д-р пипа леко, не знам.  Laughing
Обикновен гинекологичен преглед, тъй го усетих.

Милейди, четем си мислите  Simple Smile И аз мисля да скоча на моя любим, ако до петък не съм родила!  Crazy

# 145
argento781, да ти е жив и здрав малкият мъж! Много, много да те радва smile3525

Милейди, според мен близкото общуване не помага кой-знае колко newsm03. Поне това показва моят опит.
Но пробвай - при всички положения ще се почувстваш добре Wink

Ние още сме си 2в1. Кръвното се нормализира, утре съм на кръв и урина, а в четвъртък на ЖК. Ще докладвам резултатите.

# 146
Еее , Етка шЪ знаИш , от младия доктор не те е боляло . Ама ние с моя мъж не сме преустановили близките срещи ,  Embarassed ,  вие пък защо така.....

# 147
argento 781 Да е живо и здраво синчето, да папка, пълни памперси и расте. Да нямате вече никакви проблеми.

katrin_bb Дано скоро се гушкате вкъщи с бебето Hug
devi4ca добре, че вече не боли зъбчето.
ellica11 Добре дошла в клуба.
Портман, каляската е супер.
Евил, и от мен стиснати палци всичко да мине успешно и безболезнено.

# 148
  • Smolyan
Добър ден  Heart Eyes
Честито на мама argento 781, да й е жив и здрав малкия Илиян, да расте щастлив и да нямате повече проблеми    bouquet
eta , сподели ако ти се пише за тези хомеопатии, аз съм им фен  Peace
Момичета аз от два дена не усещах никак бебето, само някакви лееки движения, та сутринта бях на тонове, всичко е наред Слава Богу. Правя последни покупки и по този повод имам два въпроса :
1. Дадоха ми помпа на Чико, но виждам, че вътре го няма шишето, дали продават само тях, имам шишета от тази марка, но помпата не пасва, явно е специално.
2. Взех от кърпичките Памперс Сензитив с бяла опаковка, но миришат много гадно - на спирт - и вашите ли така миришат?
Благодаря за отговорите на тези, които ще си направят труда   bouquet
Лека вечер  Heart Eyes

# 149
argento 781 честит ти мъж! Да ти е жив и здрав!
ellica11 добре си ни дошла!   bouquet , както и на предишното мамче, което май пропуснах да приветствам  Embarassed извинявам се за което!!!
Евил стискам палци за утре ще чакаме добри вести!
Портман честито ви возило, много е готино!
katrin_bb това са добри новини, още малко и ще се нагушите!
Милейди кога ли ще свършат и вашите неволи!? Айде оправяйте се вече, че време не остана за събитието!!!!
ласси стискаме палци за утре!
petia_sport защо така се тормозиш с изпити и лекции и не минеш на индивидуален план!?
Мами искам най-искрено да ви благодаря за подкрепата и мнението, което споделихте по проблема ми с бъбреците!!! Общо взето добре че бяхте вие за да намеря илач и облекчение!  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт