Чакам те вече - мое ДЕКЕМВРИЙСКО снежно човече

• 26 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • София
argento 781 честит ти мъж   bouquet Въпреки, че това момиче -  момче малко ме стресира - само розово съм купувала бе хора, то верно, че напоследък розовото е много модерно сред мъжкото съсловие ама чак толкоз Grinning

Много май сте ми стискали палци днес, твърде много, защото последно и окончателно ще раждам нормално - чак не ми се вярва, доктора каза че ще се вместим в габаритите за следващите 2 седмици Grinning Така че съм доволна, при това толкова много че ще подходя егоистично и няма да пиша повече за други работи, че съм се отреперила от кеф.

Ласи - в близките дни ще направя една суха тренировка с метро до Шейново - така че няма да седиш сама /ама само за кафе/ Wink Hug

# 151
Честит малък мъж на мама argento781 !   bouquet

Катрин - много се радвам за хубавите новини  Hug

евита - дано вече си по-добре Hug

Аз пък чак на 25-ти съм на преглед, а моя доктор излизал в отпуска...все пак ми каза да му звънна, че трябвало да ми се направи Доплер и запис на тонове, но предполагам ще ме насочи към някой друг...

Отивам да си лежа, че ме мъчат контракции. Лека вечер на всички и стискам палци за утре на евил  Simple Smile

# 152
Честито бебче на argento781 и от мен!Да расте много здрав,щастлив и послушен! Hug  bouquet Hug

Евита,не видях някой да ти е казал,та за това да се включа и аз-на мен една доцентка-нефролог ми изписа Неоренал.Каза,че това е единственото,което мога да пия през бременността,заедно с обезболяващите.Ако искаш питай нефролога-то е прочистващо май,но не съм го пила,слава Богу,и не знам точно!Но тъй като съм с проблемни бъбреци ходих на профилактичен преглед и това ми казаха!Успех и дано е било нещо временно!Аз няколко дни преди секциото получих една яка криза,но след 3 литра вода за 2 часа ми мина и повече нямах проблеми. ooooh!

Успех на Евил за утре! Praynig Представям си как се чувстваш! Heart Eyes
Успех и на Ласи! Praynig
Честита количка на Портман! PeaceСтрахотна е!
Зузи,на мен точно тия белите на Памперс ми миришат най-гадно!Взела съм си зелените.
За прегледите-аз миналия път като лежах за изследванията преди секциото ме преглеждаха 100 пъти,а хем бебка беше седалищно и нямаше много смисъл,щото се виждаше ясно на видеозона. Crossing Arms Ама то им е като за "здрасти",дето се вика. Tired

Искам и аз да ми стискате палци за утре-ще ходя да видим какво ще кажат за раждането,как ще бъде. Rolling Eyes

# 153
  • София
Честито бебче на мама Argento! Да расте здраво, весело и щастливо, а на мама бързо възстановяване.

Ласи, Елфче - стискам палци.
Милейди дано и двете се оправите по-бързо.
Портман честита количка.
udis5 на мен ми правиха такъв преглед миналата седмица, наистина е неприятно и по-болезнено отколкото очаквах, но не е страшно.
Evil стискам палци за утре.
Браво на малката Паола - вече си е вкъщи при мама и тате.
ellica11 добре дошла. Относно придвижването до болницата - някои родилни болници имат такава услуга за викане на линейка при раждане - конкретно говоря за Токуда, но услугата е срещу заплащане и мисля, че излиза доста скъпо. За другите болници - не съм запозната. Все пак ти трябва да си избереш болница и след това да проучиш въпроса как стои при тях. На обикновена линейка - не знам доколко можеш да разчиташ да дойдат навреме. Чувала съм, че някои таксита отказват да качат родилка, но смятам, че все пак има и свестни хора и не би трябвало да ти откажат. Най-добре е наистина познат да те закара, защото и ти самата ще се чувстваш по-спокойна.

Аз да се отчета днес, че бях на преглед при наблюдаващата ме акушер-гинеколожка. Макар да са отменени ЖК, аз си платих за 1 ултразвук, че не съм виждала бебо от 1 месец и исках да видя колко е наддал. Да ви се похваля нашия юнак е вече около 3,500 кг - в норма за 38 г.с., така че засега няма проблеми да раждам нормално - главичката му не е толкова голяма, колкото ме плашеха преди. ЖиЗ до края на другата седмица моя поспаланко би трябвало вече да се настрои и да си излезе по термин.

Hug за всички и дано болежките и оплакванията отминат, та поне последните седмици всички да са спокойни и в очакване на новите бебета.

П.С. - Елф, радвам се, че всичко с теб е наред.

# 154
  • Варна
Здравейте!!

Честито на мама argento781smile3525 Да ти е живо и здраво момчето. Много да слушка мама и тати!!
За сега и ние си чакаме момиче. Заредила съм се с розови и лилави дрешки. Червена количка и ако вземе да се роди момче, направо незнам....

evita83 дано днес си по-добре. Тия бъбречни проблеми хич не са майтап работа.
Имаме си и новопоявили се мами ellica11 - добре дошла  Hug
Милейди, дано малката се закрепи че да си раждаш спокойно! Взимай мерки да не вземеш да прихванеш и ти, че с тези епидемии!
Евил как си мила? Стискам палци за утре, ще си имаме още едно бебче!!!
Ласи, дано всичко да е наред и да те изпишат в петък!
devi4ca слава богу че болката е отминала!
Радвам се на добрите новини от Поли, най-после са си в къщи. Дано намери време да се включи и при нас милата!

Аз иначе се чувствам добре! Само киселини ме мъчат и се чудя какво да ям...., но това не е кой знае какво. Писна ми от стоене в къщи, дано утре времето е по-добро, да разходя корема.... Лека вечер и чакаме само добри новини  bouquet

# 155
Споделям, на който му е интересно!
Значи след раждането ми даде Арника, каза няколко дена да я взимам, за да се прибере и изчисти добре матката.
Да дам и на бебето, защото и за него си е тежко преживяване.
След това, ако не успея да се проборя за ваксините, да му дам едно друго лекарство, за намаляване вредните последствия от тях (Thuja)

Нямам грам притеснения яз за пола, все пак черно на бяло имам написано XY  Simple Smile

Аз най-вероятно с такси ще се занеса до болницата, ако мъж ми е на работа (че после да не прибира 2 коли). Никой до сега не ми е отказвал да ме качи.
Линейка ми се струва прекалено.

# 156
Аргенто, честито момченце! Много радост и щастливи дни заедно!! Важното е, че всичко е отминало и сте заедно! Бързо възстановяване на теб!   bouquet Ще чакаме снимки в албумчето ни!

Изчетох всичко, цял ден не бях влизала, бая сте писали. Радвам се за добрите новини при повечето.
 Милейди, надявам се бързо да ви отминава тази проклета болест, а теб по възможност да не те хваща, ако може!
Евил, Леко и безаварийно утре!  Heart Eyes Hug

# 157
Здравейте всички, стискам палци на скоро раждащите и всичко да мине бързо и лесно  Peace
Радвам се за малката Паола, че са си вкъщи и всичко се е наредило  Hug
Аз също нямам съмнение за пола, както и първия път имам доверие на моята лекарка  Peace
И да се похваля какво чувалче за количка ще има бебо ЖиЗ през януари ето това е http://jjcolecollections.com/original-bundleme
Лека вечер на всички, че отивам да готварствам  Hug

# 158
  • Варна
Ох, питате какви ги върша ...ами намирам се на работа, та да не перкулясам.
Толкова е досадно това знаене на събитието, че думи нямам...неестествено е...
Не като нормалните хора да отидеш да раждаш когато реши да излиза бебето,
а като някоя тъпа оФцЪ на заколение... Оставих Агафчето при майка ми, че
мъжо да не откача и с нея и сега една тишина е у дома...пусто някак си ...
Благодаря ви за стиснатите палци от сега, утре като ме изтърбушат ще ви
пиша обезателно  Hug Много ми е мило...ще пусна една сълза няма как  Wink
А, за ходенето мисля си утре да си отида с колата, в 7:30ч , а любимия да
се домъкне към 10ч., Щото какво да се подмотква из болницата докато ме
приготвят.Подхвърлих му го, ма нещо не кълве, каза че съм: "Луда". Не
виждам смисъл да виси из коридорите 2-3 часа , пак ще го мъдрим като се
върне.

# 159
Евил, успех, всичко да е ОК, наистина е кофти да знаеш кога ще те срежат, но си мисли за бебо  Hug

# 160
Евил , пожелавам ти успех , да бъде бързо лесно и безболезнено . Все пак новината е много много хубава, защото скоро ще гушкаш едно малко човече, на нас ни предстои  Heart Eyes Hug

# 161
Аргенто,честит ти малък мъш,да ти е жив и здрав и да има едно безоблачно детство!!!

Много се радвам че малката Паула си е вече вкъщи заедно с  мама и тате  Grinning

Добре дошла и на новата ни мама ellica11 с пожелания за леко и безпроблемно раждане.

Ласи стискам палчета нещата да се нормализират при теб  Praynig

А на евилка кураж за утре  newsm10

# 162
  • София
Споделям, на който му е интересно!
Значи след раждането ми даде Арника, каза няколко дена да я взимам, за да се прибере и изчисти добре матката.
Да дам и на бебето, защото и за него си е тежко преживяване.
След това, ако не успея да се проборя за ваксините, да му дам едно друго лекарство, за намаляване вредните последствия от тях (Thuja)

Нямам грам притеснения яз за пола, все пак черно на бяло имам написано XY  Simple Smile

Аз най-вероятно с такси ще се занеса до болницата, ако мъж ми е на работа (че после да не прибира 2 коли). Никой до сега не ми е отказвал да ме качи.
Линейка ми се струва прекалено.
Ако е след 18:00 или събота или неделя-както и да е-мъжа ми ще ме закара, но ако е на работа-ще загуби доста време докато дойде до вкъщи да ме вземе, пък след това тепърва да ходим към болницата и ако има трафик...поне час няма да ми мръдне докато се завлечем.

Evil, успех!Всичко ще бъде наред.

# 163
  • Бургас
Ку-ку - 2 в 1 сме  Grinning
Обаче тоя малкият змей или се е изчекнал незнайно как и ми изтърбушва вътрешностите, или рита с такава сила, че звездички ми се виждат  ooooh! На мен ми е едно такова мързеливо, все ми се лежи, обаче Мимето си иска разходката и заради нея излизаме за по 1-2 часа. Та днес като се прибрах, едва се докопах до леглото и такова пукане се носеше от прешлените ми, че чак се уплаших.
Утре съм на ЖК, по последни данни няма да е в грипна епидемия, та се надявам да ми се пуснат последните изследвания и съответно хемоглобинът ми да се е повишил  Praynig
Да се похваля и че днес най-накрая купих тоалет за изписването на бебчо в страхотно патешко-жълто  Flutter
Евита, дано нямаш повече болежки  Peace
Девичица, радвам се, че проблемът със зъбчето ти вече е разрешен  Hug
Ласи, дано ти се размине стоенето в болницата, ама ако се наложи - с теб сме  Hug
Портман, страхотно возило си има твоя младеж, със здраве да си го ползвате  Wink
Колибри, от вчера се каня да те питам, след като разгледах снимките от новия апартамент...та въпросът ми е за красотата на стената над дивана - картина ли е, пано, тапет??? и от къде се сдобихте с нея  Blush
Евил, стискам палци утре всичко да е наред и да ни зарадваш с появата на малкия мъж  Praynig Между другото, на теб казаха ли ти кога за последно можеш да ядеш? На мен докторът ми каза - лека ранна вечеря, ама понеже предния път секциото ми беше по спешност и си бях хапнала, усещането след упойката не беше от най-приятните, та си мисля, че ако се наложи, може дори и с вечерята да се простя...  Rolling Eyes
Колкото до "бъркането", ами наистина не е много приятно изживяване, особено като бях с контракции и проверяваха до къде съм с разкритието, ама се преживява - като ти дадат да гушнеш бебо и всичко забравяш  Grinning
Феичке, около фолио ли уви фунийките по рецептата на Портман  Rolling Eyes Че мен ме домързя да мисля как да ги направя и снощи спретнах един нов чешит мъфини с овесени ядки и ябълки, ама тия фунийки пусто не ми излизат от ума...  newsm78
Еееее, за малко да забравя да честитя за новото бебче, ама че съм разсеяна  Embarassed
Аргенто, да ти е жив и здрав малкия Илиян!!! Нека всичко лошо остане зад гърба ви и се радвате на малкото човече!!!   bouquet
Между другото лекарите май доста често грешат за пола на бебетата, защото на мен предния път постоянно ми повтаряха, че чакам момченце, ама аз бях убедена, че е мома ... и не сгреших де Laughing

# 164
  • Smolyan
Евил, утре успех, всичко ще е наред, ще чакаме да се отчетеш, представям си как се чувстваш. С теб съм  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт