"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 225
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Barbabeau, аз също съм с подобни впечатления от фризьорските салони тук- пълно е с лелки и жени над средната възраст. На Паоло майка му всяка събота в 10 сутринта е при вездесъщия Витторио, сигурно от 30 години бз пропуск (този мен така ме оклепа веднъж, но това е друг въпрос Simple Smile. И все с едни такива издухани фризури с обем на темето  Laughing
Aбсолютно! За едно и също нещо говорим, Льоли. Joy
Пък нашият Витторио се казва Данило. Laughing
Трябва да се огледам повече в главите на приятелки и познати значи...
Какво е прическа 'тип Ева Лонгория'?
Aз бях отишла с тези две сн … 84;ки, които да обсъдим като варианти за моята коса и форма на лице, но си излязох такава. Confused

Шоколадово фондю е това.

# 17
 Коледата ми е любим празник. Вече се подготвям с украсата.
Тоника,  фондюто-  http://svejo.net/home/link_summary/306044-Shokoladovo-fondiu-v-Sofiq
http://receptibg.com/recipe.php?rp=./home/wilhemina_at_dir_dot_b … 28a0248afdc7f.xml
 Barbabeau за салоните - само да не ми се смеете но гледах преди време по някоя телевизиа, че китайките били големи майсторки на този тип прически. Ставаше дума за това че винаги спазват желанието на клиентката за дължина и форма и били прецизни. (мнения на милански моми)  newsm78  Моята коса е къдрава и както и да ме подстрижат все тая, хода си рошава.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 14:03 от gufo

# 18
Тоника, просто косата ми е от много време в стил "права дълга, подрязвам отвреме-навреме краищата"... И изглежда ми е най-лесно така... пък и симулирам романтична натура по този начин     ladyuu

# 19
Barbabeau, виж, че поне дължината е уцелил...   Whistling А моята свекърва пък се подстригва с момчешка прическа и се боядисва черно, много е алтърнатив  Party

# 20
Ех момичета защо ми го показахте тфа шоколадовото....  Shocked Shocked Shocked Shocked Cry Cry Cry Cry Cry
Сега ще си мечтая за него Grinning
Много апетитно изглежда, а дали е толкоз вкусно не знам.

Tralala81 да ти завиждам за косата, мойта е мадам хвърчи на всякъде, една такава тънка... ужас и безумие докато си направя прическата.... накрая се отказвам и я зарязвам до следващия път.
А отностно симулацията на романтична натура, ние жените сме все романтични... така че  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вярно Barbabeau поне дължината... Grinning

# 21
  • UK
Хахахахаххаха, Barbabeu, уби ме с тази снимка на Джаки. Ти пък, да не искаш да кажеш, че не искаш да имаш прическата на иконата на елегантността  Mr. Green

Харесва ми тази прическа на Ева Лонгория, на каре: http://z.about.com/d/womenshair/1/0/T/1/-/-/EvaLongoriaParker.FrederickMBrown.jpg и малко по-дълга, аз съм филирана, а не искам да съм вече. Ще видим Simple Smile

# 22
 Hug  Да се разпиша в новата тема, че после не се знае кога ще мога да се включа.  Rolling Eyes

Гледам има нови попълнения, добре дошли на Гуфо и Тоника  Hug

Най-после още някой и из Миланската група.  Hug
  Я разкажете нещо повече за себе си?  newsm78 Каквото имате желание.  Wink

Междувременно къде се загубиха Диркоче, Фрр?  newsm78

Слагам ви и един линк за пътуването из България на двама италианци.  Wink

Quel treno per Bansko:
http://www.youtube.com/watch?v=SX74lpuxoS4&feature=channel

Лека седмица на всички   bouquet

# 23
Момичета да ви се карам ли за това шоколадово чудо, че и рецепта ми дадохте, сега съвсем ще се изкуша да го направя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз харесвам също на ева лонгория , но не всяка прическа пасва на всеки тип коса...  Cry

Asterea мерси мерси. Simple Smile))

Какво да ти кажа за мен, на 29 години съм, живея в Милано, както вече се разбра  Mr. Green обичам шоколадовите нещица, тук ме изкушават с едно шоколодово фондю  newsm78 ще видим дали ще го пробваме.
Имам си щерка вече на 10 години, и се очаква ново попъление. Абе главно  съм луда глава, и така. В последствие ако се сетя нещо да ме питате ще отговарям.   bouquet

# 24
 нещо днес не съм в час. Трябват ми очила  Shocked
 Astrea,  благодаря!
Писах вече и ще стана досадна. Да ти кажа, че и аз съм към Милано. Живея в Лоди.   bouquet  Та ако има купон броъте ме.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 14:23 от gufo

# 25
Момичета дайде идея  за някакъв сладкиш, лесно приготвящ се и не много шоколадов  Laughing Laughing Laughing който ви е харесал. : ))

# 26
нещо днес не съм в час. Трябват ми очила  Shocked
 Astrea,  благодаря!
Писах вече и ще стана досадна. Да ти кажа, че и аз съм към Милано. Живея в Лоди.   bouquet  Та ако има купон броъте ме.

Не се притесняваи ще ти дам мойте на заем.  Mr. Green

# 27
  • в едно миланско село
ауу, голямо писане паднало, не можах да до4ета и старата тема  Shocked
ама ниЩо, за кино сте говорили, там не мога да взема отноШение, не заради безинтерес, ами заЩото от липса на време, съм жертвала филмите  Confused ако ми се съберат 2/3 дена на куп, гледам неЩо, ако не, живи и здрави, отлагам, няма как  Confused

много нови попълнения, добре доШли, Ще ми трябва малко време да се осъзная кой кой е, предупреждавам  Twisted Evil

на фризьор не ходя, смея да твърдя, 4е съм обиколила вси4ките из наШе село (и са доста), е, от един не излязох доволна  Shocked
имайки предвид, 4е единственото, което искам е боя, леко подкъсяване и да си изляза с моята къдрава глава. ей, то не бяха изправяници, или суШоари стил '80 години  ooooh!
ми отказах се, вси4ко правя сама  Rolling Eyes

за Коледното настроение, аз оби4ам светлинки и украси, но обикновено нямам време да им се израдвам  Rolling Eyes
надявам се да сме здрави, пък все неЩо Ще измислим... най_ве4е ако успея да си остана в отпуска няколко дена  Laughing

# 28
Уелкъм на новите момичета.
За докторантурата нищо не знам, но си разсъждавам, че
ключовото е сигурно дали докторантурата се признава за трудов стаж ( и се осигурява респективно), или не.
Ако да, би трябвало да имаш правата на всички работещи решили и деца да раждат на всичкото отгоре  Confused
Защо не отидеш в ИМПС да питаш?

След малко пак ще пиша, Ани, за фризьора, сега ставам, че правя някакво ризото с молекули тартуффо вътре ...

# 29

Не се притесняваи ще ти дам мойте на заем.  Mr. Green
Дай, пък аз ще те почерпя с едно фоню  Laughing  Отивам да го бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт