"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 240
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте, тук е ужасно студено. бррр, днес имах много приятна лекция и всъщност малко съжалявам, че идват празници.  Laughing Май съм предразположена към работохолизъм, щом и днес отидох на лекции.  Mr. Green Не знам дали съм се похвалила, но стана въпрос за снимки, имам си нов фотоапарат.. лентов, но е доста красив.. още не съм изснимала цяла лента, обаче много ми харесва шума като снимам  Laughing

# 751
  • UK
О, Деска, звучи страхотно! Да ти е честит и много да щракаш!

Аз пък сега се прибирам, бях на много хубава разходка с майка ми, този център във Варна наистина се е получил много добре. Купих картички, сега ще надписвам, много ми е приятна мисълта, не съм го правила с години.

На мен ми се струва, че в конкретния случай не става въпрос за митомания, а за по-просто състояние на духа. Все пак в Интернет всеки има възможност да се представи за всичко онова, което иска да бъде. Това е нож с две остриета обаче, ако не знае къде излиза извън граници. Но аз не мислим, че трябва да съдим прекалено жестоко, на мен ми е дори забавно- особено по начина, по който реагирахме.

# 752
И аз гледам откъм веселата страна ... Crazy

# 753
О, Деска, звучи страхотно! Да ти е честит и много да щракаш!

Мерси  Hug Ще се опитам да щракам, въпреки че напоследък вдъхновението ме е напуснало съвсем.

А, да забравих да кажа, че ужасно много харесвам Пикасо и точно в момента има изложба тук в София, на която смятам да отида.

# 754
Спокоино момичета, все още не съм умряла, въпреки че виждам че когато ме няма, все съм в хорската уста. Така и така онака и онака, познавате ли ме че да кажете дали ви лъжа или не? Че даже ми слагате и вече диагноза? Ами ако всичко което ви казвам е вярно, интересно е че тези неща който са по различни и по трудно достижими хората винаги определят за лъжи. Заатова ви казах и преди - човешкото око вижда едно, разума друго, а реалноста може да е нещо трето. Който ще да вярва, който не иска да не вярва, не съм ви вързала да ви казвам неща, разбрахте че съм много отворен човек, който обича много неща да прави, и съм много любознателна, пък вие каквото искате си мислете отностно личните ми възможности и това дали ви лъжа или не, интересно е и друго,само в мое отсъствие го казвате това - сякаш човешкото съзнание и мислене даже и държание е едно и също при всички, въпреки че може би се надявах да не ме съдят непознати - на практика само, иначе много интересни и симпатични( предполагам) жени или момичета или мами както искате се опишете. Така че ако желаете опознайте ме  до една степен, преди да ме съдите каква съм била, все пак нещата който казвам не са невъзможни, към камо ли измислени. Но, различни хора - различно мнение и възприемане .

Усмивки от мен "диагностицираната лъжкиня" .

ПС ; който е в софия му завиждам, вижда хубав пухкав сняг. Simple Smile

# 755
Заповядайте в новата тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455857.new#new   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт