Епилепсия!-тема 10

• 68 368
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Привет, мили мами...
Имам бързо въпросче и моля за бърз отговор (ако знаете, разбира се). Praynig

На 15.12.08г ни излезе решението от ТЕЛК -50% за срок от 3г.
Социалните всеки месец ни превеждаха по 267лв... но сега, на 18.12. са превели само 70лв, което мисля са двойните детски.
Да не би да трябва някакъв документ всяка година, или някаква комисия пак да минаваме ежегодно...? Thinking
Немога да си обесня защо само детските са преведени... Досега никога не е било така на части, а винаги на 20-23 число са превеждали цялата сума.
Няма време да отида до социалните в района, че стягам багажи за Атина, вторник с/у сряда тръгваме... и затова реших да питам вас...
Да не би нещо да съм пропуснала, и дали и при други е така, или е само при нас...? Rolling Eyes

# 256
tedka*, и при нас е така и то за 1ви път! newsm78
Ето тук ,и други родители споделят такива проблеми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=333208.new#new

# 257
tedka*, и при нас е така и то за 1ви път! newsm78
Ето тук ,и други родители споделят такива проблеми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=333208.new#new

мн БЛАГОДАРЯ, Ванче!  bouquet
Така се притесних... Rolling Eyes Мислех, че нещо съм пропуснала да направя...
Мислех да ги изтегля и обменя в евро, че да купя нещо хубаво от Атина на Деби, но сега ще си останат в сметката, пък мъжо ще ни е спонсор за подаръците  Simple Smile
Добре, че не разчитаме на тез пари за лечението и прехраната на Деби, че както ги бавят всеки път...  аман, нямам думи!
И то пък сега точно за празниците! ooooh!

# 258
На нас такъв номер ни свъртяха миналия месец.На три пъти превеждаха сумата.Даже бяха прехвърлили и края на месеца и имаше протести в нашия град.При нас редовно се бавят и ги изпащат чаааак в края на месеца.Така сме от 3-4 месеца.Преди по-раничко ги даваха.Сега не съм проверявала имали нещо по сметката ми.Не се и надявам да дадат парите преди коледа.Това направо ще си е"коледно чудо"!Не знам Тедка как се оправя,но за мен тези пари са ми от голяма помощ.

# 259
На нас такъв номер ни свъртяха миналия месец.На три пъти превеждаха сумата.Даже бяха прехвърлили и края на месеца и имаше протести в нашия град.При нас редовно се бавят и ги изпащат чаааак в края на месеца.Така сме от 3-4 месеца.Преди по-раничко ги даваха.Сега не съм проверявала имали нещо по сметката ми.Не се и надявам да дадат парите преди коледа.Това направо ще си е"коледно чудо"!Не знам Тедка как се оправя,но за мен тези пари са ми от голяма помощ.

мила, последните 2-3месеца ги тегля, че зимата мъжа ми не прави външни изолации, а е само на пристанището и само заплатата от там не ни стига... а и аз като не работя, харчим нейните парички. В началото ги спестявахме и като се посъбраха купихме кола и за мен, че да не пътуваме до Сф пак с автобус. ooooh!
за щастие лекарствата ни са почти изцяло по НЗОК и плащаме само по 10лв месечно.
та оправяхме се все някак и без тези пари, но зимата е по-сложно и опираме до тях. Rolling Eyes

# 260
Една добра новина пред празнично от нас! Направихме днес новото ЕЕГ и огнището е отшумяло, остава недостига на кислород до СМС, но вярвам, че  с правилното лечение и с това ще се преборим.  Praynig

Искам да пожелая на всички вас весели празници и много, много ЗДРАВЕ и добри новини през идната година! Hug  bouquet

# 261
tedka*,браво щом сте успели да спестите и за кола...То и ние се оправяхме,но откакто започнахме тия добавки да купувам съвсем се разорих.Пък и в тая криза и работата ми намаля чувствително та съвсем отъняхме.А само на заплатата на мъжа ми не можем да разчитаме.И за капак социалните бавят парите.Нарочно ли е- незнам.Като ходих да ги питам за миналия месец,те посрещат едни мазни, вежливи, съчувстващи...... newsm78

# 262
На нас също само детските са ни преведени.Относно парите от телк аз не ги използвам за лични цели,на тях разчитам да си плащам рехабилитациите и масажите на сина ми.Като отидем в София плащам с тях прегледи,изследвания,логопеди и в Банкя като ходим и пак не стигат.А тези където ни ги дадоха в началото на куп и събрах още малко към 3 000лв съм ги внесла в банката че незнам какво ще ни поднесе съдбата и за какво може да ми потрябват.И при нас е трудно в малък град само мъжа ми работи,незнам какво ще правим занапред телковите пари са 280 на месец а на мен масажите ми са само 200лв за 20 дена всеки месец по Диян,отделно и добавки взимам през 2 месеца за по 200 лв,абе парите стойност нямат,ама е лошо и като ги нямаш.  ooooh!

# 263
Здравейте! Laughing
Днес имахме предколедни премеждия. Отидохме да вземем Кепрата и що ,в протокола ни имаше несъответствие , в опаковките за 6те месеца. Пише ,че на месец по 150таблетки ,а опаковки 15 вместо 30! Mr. Green
И това беше минало и през НЗОК ,РЗОК, лична ,4ри месеца през аптеката и чак сега съзряха грешката. Та айде до РЗОК ,там  newsm78 #Crazy,но направиха нужната корекция ,та си получихме спокойно Кепрата навреме! Flutter

# 264
  • гр.Гоце Делчев
Ех момичета всички се оплакваме ,че парите не стигат и ние с това често ходене до София сме същите.Ванче добре,че сте оправили грешката та поне лекарствата да взимате безплатно.На нас на протокола топамакса са ни го писали с различни кодове опаковката от 100 и отделно от 50мг. и сега се разбрахме с аптеката да копуваме депакина понеже той е най-евтин  докато отидем януари пак в София и помоля топамакса да ни го пишат като едно лекарство.Здравната каса покривала само 3 лекарства,а на нас стават 4.Малкия пожар радвам се,че имате добри новини дано занапред да се оправят при вас още повече нещата.         http://www.youtube.com/watch?v=rdQd5XpZbvs&feature=player_embedded                                                 

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 14:32 от pepi1963

# 265
Весело посрещане на коледните празници,на всички желая много ЗДРАВЕ И БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ.

# 266
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!  bouquet
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ВЪВ ВАШИТЕ ДОМОВЕ ДА ИМА!  bouquet
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Hug

# 267
Пожелавам на всички тиха и спокойна коледна нощ! И много здраве и хубави моменти през новата година! Нека да се най-вече покрай малките палавничета! Кураж!!!

# 268
  • гр.Гоце Делчев
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ.БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА КОЛЕДА НИ ДОНЕСЕ ПОВЕЧЕ РАДОСТИ . santa2  madnoel People Santa Close-mas: Hug  bouquethttp://www.123greetings.com/events/christmas/merry_christmas/christmas65.html

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 14:34 от pepi1963

# 269
  • Варна
Момичета,пожелаваме ви весели празници.Нека те бъдат изпълнени с много обич и топлина.От мен ,Тишко и Невенче

Общи условия

Активация на акаунт