Епилепсия!-тема 10

• 68 430
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте макар и рядко да пиша чета ви непрекъснато Иве дано бързо да се оправяте  че е доста коварен този вирус и знам какво вие .Еми доста отдавна  е било но все пак и на мен ми стана приятно че съм ти доставила удоволствие с този малък жест.

Момичета и друго да ви питам този месец вие получихте ли парите от социалните детските надбавки и другите пари защото ние все още не сме ги получили.
Във вторник сме на телк и ми е доста притеснено как ще мине цялата дандания.Стискайте палци.

# 61
За този месец още не сме получили още нищо.Аз щи ги търся чак в края на седмицата.В най-лошия случай ще ги получим в началото на другата.Бе взеха нещо да ги бавят нещата .От два-три месеца ги изплащат чааак в края на месеца.Чакат последния срок явно.

# 62
  • гр.Гоце Делчев
Нонче стискаме палци във вторник  ТЕЛКа  да мине успешно.Много ли ви забавиха докато ви викнат защото аз съм подала документи преди 1 месец ,но още не сме получили писмо  сигурно доста се бавят.Момичета радвам се ,че си помагате с лекарствата.

# 63
Здравейте, да се включа и аз в новата темичка с пожелания за много  добри новини!  Hug
Да ви почерпя за 4-те годинки на "тазманйкова" (направи ги на 19-ти ) и да споделя, че тази или другата седмица са новите изследвания, а аз съм оптимистично настроена, че резултатите ще са по-добри!
 Лек и приятен слънчев ден!
  bouquet

# 64
Честито от мен!!! Да ти е много много здрава и щастлива!
Дано наистина са ви успешни изследванията.
Да се похваля че сме оздравяли вече - бързо се оправихме, добре че си останахме вкъщи. Похвалих ви се за доброто ЕЕГ, но пък нивото на конвулекса ни се оказа ниско и увеличаваме дозата от 2+2+2 на 3+2+3, а Илиян много трудно го пие. Дано и за напред вървят нещата така ....

# 65
Ива,много се радвам че еег-тови е хубаво,нека да е все така.
Нонче,успех на телка,стискам палци.

"Малкия пожар" ,

,на малкото ти момиченце,да е жива и здрава!

# 66
  • гр.Гоце Делчев
Малкия пожар честит рожден на малкото ти момиченце и от мен да ти е жива и здрава и много да ви радва.Иве радвам се,че сте оздравяли.  bouquet Hug

# 67
Здравейте борбени майчета! Отдавна не съм писала в темата ,понеже новините при нас са много лоши и не искам да ви товаря и с мойте проблеми.Но днес имам питане към тези който дечица пият Ламиктал.Ние трябва да почнем с това лекарство но на няколко места го нямаше и в крайна сметка го поръчахме . Поръчката се бави вече една седмица. Обещаха за понеделник да ни го доставят но днес е вторник и още го няма. От аптеката казаха че това лекарство се доставя директно от вносителя и за това се бави , а всички аптеки работели с дистрибутори и там било по лесно, но специално Ламиктала е от вносителя.Така ли е или от аптеката ни баламосват нещо. А аз бях толко наивна и им повярвах и не продължих да търся на други места.

# 68
maugli,Баламосват ви!
Ние също сме на ламиктал и нямаме проблем.
Тъй като ползваме таблетки от 25мг. и за месец ни трябват 10 кутии,но това е за да сме с един протокол, поръчват ги днес и ако е сутрин ,след обяд са в аптеката!
Потърсете го в някоя голяма аптечна верига ,а не в кварталната аптека. Peace

# 69
Vanq , благодаря за бързия отговор! Аптеката  е голяма и денонощна, но сега ще им се обадя да ги питам пак и ако не са го докарали ще ходя на друго място. А възможно ли е понеже ние ще си го плащаме а не е по касата и за това да е така?А и друго нашия Ламиктал е от 5 мг и може за това да е така. Само така си разсъждавам.

# 70
Vanq66, ЧРД на Петя! Пожелавам и от тук на татък пристъпите да са овладяни и каквото и е на сърце да и се сбъдне!

# 71
Ванче пак честита ти рожденничка да ти е жива и най-вече здрава!!!
Петенце пожелавам ти винаги да си все така лъчезарна и добричка и много щастлива в любовта!!!

# 72
  • В къЩи.
Ваня,честита ти рожденничка и от нас   bouquet да ти е жива и здрава.Нека всяко нейно желание бъде наше пожелание.
Петя,честито   party023

# 73
Ваня, честита рожденичка  baloni
Сърдечно пожелавам на Петя много здраве, любов и усмивки!

# 74
Благодаря ви момичета! Hug Hug Heart Eyes

maugli, До колкото зная Ламиктал от 5мг. не се внася в БГ ,даже много трудно от 10мг. намерих миналата година за едно друго дете.Беше останала 1 опаковка от стара партида и срокът им беше до края на февруари тази година! Sad
А кой ви изписа Ламиктала от 5мг! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт