Епилепсия!-тема 10

• 68 465
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
А и друго нашия Ламиктал е от 5 мг и може за това да е така. Само така си разсъждавам.
maugli, пролетта и ние много трудно намерихме Ламиктал от 5мг. В повечето аптеки ни казаха, че няма да го намерим, но помолихме да проверят в различни аптечни складове и в един от тях имаше. Съветът ми е да попиташ в повече аптеки, ние специално го купихме от Адонис. Успех!

# 76
  • Варна
Ванче честита ти рожденичка, да е жива и здрава и много щастлива. И също и пожелавам всички ваши желания да се сбъднат. newsm59  nbirthday  Gift  party023  bigdance2 Tada

# 77
Vanq66, Ламиктала ни го изписа нашия лекуващ от 4 километър д-р Томов.Аз звънях в аптеката и ги помолих да ми кажат истината за да знам какво да правя и те ми казаха че няколко пъти са звънели на вносителите и те ги уверявали че до понеделник ще има .Днес пак са звъняли и им казали че всеки момент очакват да дойде и да го разпределят по складовете.И най късно до утре ще го имат по аптеките.Ха дано е така че вече незнам какво да правя.nelitoo благодаря за информацията  bouquetА къде е тази аптека. Ние сега ще почваме да го пием и не знам как ще ни подейства, та затова незнам да се запасявам ли ако го намеря или не.На вас помогна ли ви?

# 78
maugli , аптеки Адонис са верига, според мен беше чиста случайност, че точно при тях го намерих, но за всеки случай ти писах. Ето контакти, можеш да се обадиш и да поръчаш по телефона http://www.adonisbg.com/index_bg/dif.php?category_id=616&parent_id=1
На нас за съжаление Ламиктала не ни помогна - пристъпите си останаха същите, а и получихме силна алергична реакция, което не означава че и при вас ще е така. Просто следвайте схемата - нали знаеш, той се увеличава много бавно.  Искрено се надявам на вас да ви помогне Simple Smile

# 79
Ванче честита ти рожденничка и от мен на първо место и пожелавам много здраве много късмет в живота  и много да ви радва .
Ние днес минахме на телк процента ни оставиха същия 58  %   Пепи питаш ме кога сме подали молбата за преосвидетелстване ами беше месец май та едвам сега минахме. Доста ни забавиха но всичко мина добре.

# 80
Нелитоо,много ви благодаря за линка.Много съжалявам че Ламиктала не ви е помогнал. Ние досега бяхме на Трилептал и конвулекс, но пристъпите ни може да се каже че се увеличиха. И детето стана направо неузнаваемо.Много се надявам на това лекарство  да ни помогне защото незнам как ще продължим.Към 19 часа ми се обадиха от аптеката и ми казаха че утре сутринта Ламиктала ще е в наличност.Незнам дали това стана защото видяха че съм много разтревожена или наистина го е нямало.Пък да видим дали наистина ще е доставено.Засега малко се успокоих. До утре.

# 81
  • гр.Гоце Делчев
Ванче честита ти рожденничка да ти е жива и здрава и да се сбъднат всичките и мечти.  bouquet Hug  love001Маугли съжалявам,че сте срещнали толкова трудности при намирането на Ламиктала стискам палци утре наистина да ви го набавят и ви пожелавам овладяване на пристъпите.Нонче благодаря за отговора значи има още доста време да чакам докато ни викнат на ТЕЛК.

# 82
  bouquet Честита рожденничка и от нас.Много здраве и усмивки.  Моля ви споделете откъде намирате Сабрила най-ефтин ? Преди го купувахме от Гърция, че беше най изгодно. Има ли промяна ?

# 83
Jonima,ако имате проблем с набавянето на Сабрил свиркай ,ще намерим!

# 84
Ванче,Честит Рожден ден на Петя! Hug
Пожелавам и много здраве,щастие и успех в живота!

# 85
Честит рожден ден на Петя! Ванче ,да ти е жива и здрава и винаги щастлива!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 86
Майчета, взех ламиктала и сега се моля най- после той да подейства на моето момиче, че от конвулекса ни се е завишил амоняка в кръвта и сега трябва да правим метаболитни изследвания.

# 87
maugli , стискам палци да ви помогне. Бъдете здрави! Praynig

# 88
  • Варна
maugli вие с каква диагноза сте? Следени ли са ви чернодробните ензими, преди да започнете приема на конвулекс пускана ли е биохимия. Какъв тип метаболитни изследвания ще ви пускат? И при кого?

# 89
Нелитоо, благодаря за палците , имаме нужда от това. При вас кога се появиха усложненията? Сияна,последната диагнозе е Симптоматична епилепсия. Хиперамонемия.Иначе от май месец от както почнаха пристъпита сме били 4 пъти в болницата и всеки път диагнозата е различна. Още немогат да разберат от какво се получават пристъпите.Да чернодробните още в началото ги изследваха и АСАТа беше много висок, затова почнахме с кепра. После ходихме на гастроентеролог, правихме няколко изследвания и лекарката каза че можем да почнем с конвулекс тъй като от кепрата нямахме подобрение.После добавихме и трилептал но детето въобще не можеше да ходи, беше като сковано.Сега последния месец детето почна да ходи като че ли е с детска церебрална парализа.Психически се върна много назад в развитието.Правихме скенер , ЯМР всичко е нормално, няма никакви отклонения. Сега тези метаболитни ще ги правим при Доцент Кременски в Генетиката защото се съмняват за частична повреда в някой ген.А тези изследвания стават бавно.

Общи условия

Активация на акаунт