Епилепсия!-тема 10

• 68 442
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Аз знам как се правят тези метаболитни изследвания и за какво става въпрос, При нас имаше в началото съмнение за таква диагноза. Но в какво метаболитно се съмняват, аминокиселини органични киселини или нещо, те много видове метаболитните.

# 91
Will благодаря за хапчетата да сте ми живи и здрави с бебоче много ме зарадвахте!  bouquet

# 92
Доктора каза че се съмнява в чернодробните ензими.

# 93
Ема -   bouquet

Ваня - да ти е жива и здрава рожденничката   bouquet!

Jonima - аз си набавям Сабрил от Турция (около 90-100 лв за 100 хапчета).

поздрави на всички!

# 94
maugli, силно вярвам, че ще обладеете положението с дъщеричката ти. Обградете я с много любов, а ти се зареди с много търпение и кураж. Чакам добри новини от вас Peace
Ваня, на Петя пожелавам много мигове на щастие Heart Eyes
Сиянка, загледах се в Иренка на снимката аватара ти - голямо сладурче Hug. Цункай я по сладката муцунка от мен.

# 95
maugli,
сигурна съм, че си силно притеснена, но се опитай да събереш сили и вяра, за да бъдеш възможно най-полезна за детето си.
Пожелавам ви бързо да стигнете до правилното лечение. Бъдете здрави! Hug

# 96
galini и nelitoo благодаря ви!Нелитоо и вие ли почнахте в началото да пиете Ламиктала през ден.

# 97
maugli, доколкото си спомням започнахме с 5 мг всеки ден, а през 2 седмици увеличавахме с по 5мг. Но ти задължително спазвай схемата, която ти е дадена от невролога - той е преценил. И наблюдавай детенцето за обриви, афти в устата и други симптоми на непоносимост, които са описани в листовката. Дано при вас всичко е наред и да овладеете пристъпите. Praynig

# 98
Здравейте, мили майчета! Не пиша често, но ви чета непрекъснато. Много се радвам за дечицата, които имат напредък! На другите да пожелая голямо търпение и воля, защото винаги има надежда!
Ванче ,да ти е жива и здрава рожденичката и да останат в миналото всички лоши неща!
При нас нещата са си все същите- пием си сабрила, за сега нямаме пристъпи, прохождането е все още много трудно, не пази равновесие и го е страх да се пусне, иначе като го държа за една ръка ходи, дори се опитва да тича. Появи ни се обрив на вратлето, но го мазах усилено два три дни и намаля, замислих се не е ли възможно да е от пренасищането на организма със сабрил, въпреки, че може и да е от храна.

# 99
Момичета днес Литвиненко има юбилей прави 50 години,преди малко му честитих,много учуден Joy  и доволен остана,аз също останах много доволна че той се зарадва. Grinning

# 100
Здравейте, тук пиша за пръв път . Синът ми  Владимир на 4г получи фибрилен гърч на 11ти ноември. На 26ти му направихме ЕЕГ в Токуда. Показаха се проблеми които д-р Димитрина Христова-Найденова описа като Епилепсия в начален стадий. Написа ни Трилептал. Ние веднага с ЕЕГ-то отидохме при доц.Венета Божинова в св.Наум която каза че не било епилепсия ами еди какви си огнищни промени .... и препоръча вместо Трипелптал да взема Конвулекс. Днес му дадох първата доза Конвулекс 2мл. Чета обаче чернодробни ензими еди какво си ние нищо не сме правили нищо не ни е казвала да правим. На преглед сме при нея на 11 Януари. Моля ви кажете ми за какви неща трябва да следя, какви нежелание реакции сте имали или е възможно да се явят и от какво трябва да се страхувам.....
Благодаря ви предварително.

# 101
Райка,здравей!
Като начало е добре да пуснеш едни чернодробни изследвания ,за да знаеш ,в какво състояние са чернодробните ензими. И след месец някъде ги повторете ,за да се направи съпоставка!
За да не се раздразни стомаха ,давай конвулекса след храна!
Може да ви се увеличи апетита!

# 102
Здравейте момичета,аз тоя път да се оплача моя Дидо снощи и днес сутринта при заспиване ми направи пристъп Sad  потрепери му устата за няколко секунди така пак ми се срина всичко,толкова бях щастлива че напредва интелектуално и физически всмисъл прохожда почти не се държи и хоп пристъп незнам кво да мисля незнам.............Звъннах на Литвиненко мисли да ни увеличава дозата на топамакса,но другия вторник ще ходим в София при него и ще правим еег,изследвания чернодробни и нивото на конвулекса и топамакса и да видим кво ще излезне.

# 103
Eма-диди мога да си представя как си се почувствала след пристъпите на твоя сладур.Пожелавам ви да са последните.Райка послушай Vanq66 какво те е посъветвала за чернодробните ензими,направи ги, за да не стане като при нас с амоняка сега незнаем дали е от конвулекса или така си е било и преди да започнем да го пием .

# 104
ОООо Еми,мила,много жалко!!Може да е и нещо инцидентно.Знам какво преживяваш.Тъкмо си се успокоил,зарадвал и айде- хоп пак проблем.Само не се депресирай много.Поближи си раните ден-два и пак напред.То и ние сгафихме нещата напоследък.Просто не ми се  приказва.Давай си добавките и не се бой.Скоро всичко ще е в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт