Епилепсия!-тема 10

• 68 403
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
je4ka1 добре дошла при нас.

Попова по принцип е известна с това че прави хубави еег-та и ги разчита добре, а като наблюдаващ невролог не знам дали има пациенти. Най вероятно има но поне тук в темата няма никой не е споменавал да е бил на лечение при нея. По принцип повечето ходят при Литвиненко, Христова и Божинова.

# 646
Зизиволи как е ЕЕГ-то цял ден стискаме палци.Е момичета успях да ви поразмразя малко JoyВенико още веднъж ти казвам кураж мила и ще видиш,че нещата ще се оправят.
Здравейте момичета,ето ме и мен .Относно ЕЕГ-то почти без промяна от това преди 6 месеца/което се водеше за добро/ с една малка промяна която сякаш не е много хубава ама ще видим след срещата с Делиганева-средно изразени иритативни промени с акцент в дясно фронтопариетотемпорално/ в предишното това го нямаше , а в онова преди него бяха двустранно/.
Днес правихме кръвните и там има малки промени-серумна конц. на Valproic acid-82.9  спрямо 86,6  предишния път;Гама-10,34/11,40 старо/;АСАТ -27,73/23,19 старо/ и АЛАТ-12,92/12,68 старо/.Предполагам че е нолмално и няма как да са абсолютно еднакви .Ще видим другата събота.Дано да няма промяна в лечението към увеличаване. Praynig  bouquet

# 647
Здравейте мами и татковци.Редор браво дай боже да продължавате така много се радвам за малкия бебок,нацелувай го от мен.
je4ka аз също правя еег-тата при Галина Попова и съм много доволна от нея,много е внимателна към децата и работата си,вече два три пъти е прогнозирала неща които с нашия невролог сме решавали да правим,а не е трябвало става въпрос за спиране на лекарства тя ни е казвала че е рано и може да получи пристъп и накрая тя излезна права,а ние бяхме сгрешили с нашия лекар.Сигорно има пациенти,но не сме в течение дали е добър невролог но си разбира от работата.
Зизиволи за еегто не мога да кажа нищо не съм много компетентна в разчитането,но за изследванията нивото на волпроата и чернодробните  са в норма.Конвулекса горната граница е 100 микромола на литър,а чернодробните горната граница е 40 успокой се. Hug

# 648
Зизиволи за еегто не мога да кажа нищо не съм много компетентна в разчитането,но за изследванията нивото на волпроата и чернодробните  са в норма.Конвулекса горната граница е 100 микромола на литър,а чернодробните горната граница е 40 успокой се. Hug
ema-диди  Hug  bouquet

# 649
  • гр.Гоце Делчев
je4ka1 добре дошла при нас аз също не мога да дам мнение за д-рПопова иначе е много внимателна и обяснява на родителите за ЕЕГ,но като невролог не мога да кажа нищо ние като повечето майки сме при доц.Литвиненко.Редор радвам се,че при вас новните са добри нацелувай бебчо и от мен.Зизиволи стискам палци да няма увеличение  на лекарството, за ЕЕГ-то аз също не мога да кажа нищо.

# 650
Редор чудесна новина!  bouquet
Гушни бебка от нас и нека повече родители да се похвалят като теб! Flutter

# 651
Здравейте, майчета!
Редор, поздравления за бебчето! Чудесни новини!
За съжаление при нас стана инцидент - Момчилчо на 08 февруари след падане направи гърч. След като мина половин година без пристъп си мислехме, че са останали в миналото. Няма някакви видими последици. Дано е така наистина. И дано е за последно!
Поздрави Hug

# 652
Ние преди ходихме при Попова.Доста години бяхме.Нооо  така се случи ,че се приместихме при Христова.Иначе не е лош лекар.Даже едното лекарство което ни предписа още го ползваме и не можем без него.Добра е.А на всички майчета:стискам палци да не се отчайват.То тази болест е много коварна и не знаеш кога може да те изненада.Само спокойно и кураж!!

# 653
  • гр.Гоце Делчев
Гале дано да е за последно ,а може да е от падането.Както е писала Диневата наистина болеста е коварна и не знаеш кога ще те изненада.Ние 3 години нямахме никакви пристъпи и миналата година като се почнаха всеки месец.Кураж миличка.

# 654
  • гр.Гоце Делчев
Момичета честит Свети Валентин на влюбените,на почитателите на виното честит Трифон зарезан и да поискам Прошка от всички ако някой неволно съм обидила да прощава.На мен от всички ми харесва Трифон Зарезан,че си е хубаво човек да си пийне винце. Grinning Hug Wine Glass

# 655
  • Варна
И при нас е на почит Трифон Зарезан Wine Glass

# 656
честит св.Валентин!Много щастие и любов! (h)

# 657
ами то се започва с Трифон зарезан и се завършва със Свети Валентин  Drunk newsm51 txtloves

# 658
Момичета честит празник/кой който празнува/ със закъснение.За съжаление при нас нещата се развиха зле.Както ви казах миналата седмица правихме  контролно ЕЕГ и изследвания.Още след ЕЕГ-то нещо ме слути но не очаквах чак такава развръзка.Трябваше тази събота да се срещнем с Делиганева профилактично.Уви не стана точно така -в събота моят син в съня си направи три /имам подозрения дори за 4 ама не съм сигурна защото бяха кратки/ пристъпа м/у 6 и 10 часа сутринта. newsm45- след 7 месеца пауза.Той ги прави долу горе на 6 месеца така че и аз не знам дали дори този Депакин изобщо е помогнал за нещо.С тази разлика че първия беше много продължителен и тежък,втория по-клатък от първия/още не бяхме започнали лечение/ и сега 3 много кратки ,но пък повече на брой.Тъй като концентрацията на Депакина е добра се наложи да почнем Ламиктал Cry както и очаквах че ще стане тъй като достатъчно съм изчела по темата и знаех още преди да се срещна с лекалката че това е единственото решение.Ужасно съм разочарована но вие го знаете защото всяка от вас го е преживявала .Ако някоя от вас се сети за нещо което трябва да знам за Ламиктала ще съм й благодарна да го сподели.Сега започваме много бавно въвеждането по 1/4 на вечер.Какво мога да очаквам от тази комбинация Депакин + Ламиктал?Знам че е индивидуално но все пак споделете.Много съм притеснена да не му се отрази на учението-все пак е първи клас и сега трябва да си е с ума. #Crazy Sad Вчера споделих на мъжа си че мразя нощите и това че се налага да спим/то не че аз вече мога да спя ,май страдам от някакво сънно разстройство следствие на тези преживявания/.От друга страна съм наясно че можеше да се случва и през деня което би било още по-лош вариянт. Tired

# 659
zizivoli,Петя беше на такава комбинация Депакин+ Ламиктал.
За Ламиктала имам много добри впечатления ,даже и в момента сме на него!
При някой пациенти,но много рядко има алергична реакция ,обриви така,че наблюдавай! Sad

Общи условия

Активация на акаунт