Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са свойствата на полускъпоценните камъни, споменати в публикацията?
Какви са свойствата на ахата, аквамарина, аметиста и смарагда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са свойствата на полускъпоценните камъни, споменати в публикацията?
Публикацията предоставя информация за свойствата на някои полускъпоценни камъни. Например, ахатът се твърди, че осигурява сила както физически, така и умствено, насърчава смелите действия и подпомага бързото възстановяване на енергията. Аквамаринът се описва като успокояващ нервите и намалява задържането на течност в тялото. Аметистът укрепва имунната система и подобрява работата на дясното мозъчно полукълбо, докато изумрудът подобрява паметта и стимулира клетъчното обновяване.
-
Какви са свойствата на ахата, аквамарина, аметиста и смарагда?
Публикацията предоставя информация за свойствата на някои полускъпоценни камъни. Например, ахатът се твърди, че осигурява сила както физически, така и умствено и насърчава смелите действия. Аквамаринът е известен със своите успокояващи ефекти върху нервната система и помага за намаляване на задържането на течности в тялото. Аметистът се казва, че подобрява имунната функция и повишава активността в дясното полукълбо на мозъка. Смарагдът се смята, че подобрява паметта и стимулира клетъчното обновяване.
-
Какви са свойствата на Lamictal и какви са препоръките за неговото приемане?
-
Какви са свойствата на Sabril и откъде може да се закупи?
Венико още веднъж ти казвам кураж мила и ще видиш,че нещата ще се оправят.
- след 7 месеца пауза.Той ги прави долу горе на 6 месеца така че и аз не знам дали дори този Депакин изобщо е помогнал за нещо.С тази разлика че първия беше много продължителен и тежък,втория по-клатък от първия/още не бяхме започнали лечение/ и сега 3 много кратки ,но пък повече на брой.Тъй като концентрацията на Депакина е добра се наложи да почнем Ламиктал
както и очаквах че ще стане тъй като достатъчно съм изчела по темата и знаех още преди да се срещна с лекалката че това е единственото решение.Ужасно съм разочарована но вие го знаете защото всяка от вас го е преживявала .Ако някоя от вас се сети за нещо което трябва да знам за Ламиктала ще съм й благодарна да го сподели.Сега започваме много бавно въвеждането по 1/4 на вечер.Какво мога да очаквам от тази комбинация Депакин + Ламиктал?Знам че е индивидуално но все пак споделете.Много съм притеснена да не му се отрази на учението-все пак е първи клас и сега трябва да си е с ума.
Вчера споделих на мъжа си че мразя нощите и това че се налага да спим/то не че аз вече мога да спя ,май страдам от някакво сънно разстройство следствие на тези преживявания/.От друга страна съм наясно че можеше да се случва и през деня което би било още по-лош вариянт.