Епилепсия!-тема 10

• 68 396
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
zizivoli,Петя беше на такава комбинация Депакин+ Ламиктал.
За Ламиктала имам много добри впечатления ,даже и в момента сме на него!
При някой пациенти,но много рядко има алергична реакция ,обриви така,че наблюдавай! Sad
Ванче благодаря ти за бързата реакция.Да ,Делиганева каза за тази вероятност и ми обядни че поради тази причина въвеждането е много бавно-чак на края на  втория месец ще достигнем до пълната доза за неговите килограми.  bouquet

# 661
  • Варна
Привет и от мен,

Аз нали почти не ми  остава време да пиша само чета.

Зизиволи съжалявам че пак сте получили пристъпи, дано е за последно и ламикатала да ви действа положително.

Гале и вие дано повече да нямате пристъпи, нацелувай малките дивачета от нас.  Hug

Ние сме добре, Ирена е малко на диета че много шошава е станала и трябва да свали 1 кг и половина. Иначе продължава с рехабилитациите, вчера я бяхме сложили на вертикализатора и като я отвързахме друг път се смъква, а тоя път продължи да стои изправена, явно не беше усетила че сме я отвързали, поне разбрахме че може да седи но гивезълците и мързела е преди всичко.  Laughing. Малкия и той вече се изхитри баща му го научи да се плези и сега на всички играчки и на всеки само се плези иска да го разхождаме и да се озърта и да гледа страшна работа. Водихме го на консултация добре наддава за 15 дена е наддал с 600 грама и е пораснал с 2 см, доки много го хареса.
Ето малко снимки на малкия
http://media.snimka.bg/5556/017367271.jpg
http://media.snimka.bg/5556/017367281.jpg
http://media.snimka.bg/5556/017367284.jpg
http://media.snimka.bg/5556/017367312.jpg

# 662
ПРивет и от мен и аз рядко пиша но пък редовно чета написаното от вас. Зизиволи съжалявам че отново сте получли пристъпи за съжаление не мога нищо да ти кажа за  тези лекарства и ние пием депакин но само нето и нищо друго толкова го ненавиждам това лекарство но няма как а че ни оказва влияние върху мозъка спор няма.
Гале дано и при вас нещата се оправят и повече да нямате проблеми.(
Сиянче малкия  да ви е жив и звдрав е голям сладур.

# 663
  • Варна
Зизиволи,стискам палци пристъпите  да минат по бързо и ламиктала да подейства без странични ефекти.Няма да се предаваш изобщо -и аз нещо страдам от безсъние- на нервна почва  е със сигурност.Тишо и той ги прави от време на време дано дозировката си дойде на мястото.Вече вземаме конвулекса с рец.книжка Simple Smileдобре че ни обясниха за да си направим...Сиянка ...Павли е голям сладур,струва ми се че изглежда на по голям.И добре наддава.Тишо и той наддаваше така по 600-700 гр,но на см качваше по 4...кърмите ли се?Вие имате вертикализатор у дома ли?стискайте палци -утре си вземаме решението от телка Praynig

# 664
  • гр.Гоце Делчев
Зизиволи не се отчайвай не си първата на която детето доста време е нямало пристъпи и пак са се появили.Стискам палци това да е за последно.Валито 79 стискаме палци и вашето решение от ТЕЛК да е добро.Сиянка много е сладък Павли да ти е жив и здрав и пу пу да не го урочасаме.Гушкай го и го нацелувай от мен и кака Иренка също да я нацелуваш.Радвам се,че Иренка има напредък в развитието.

# 665
  • Варна
valito 79 да кърмим се с малкия, изцяло е на кърма и поради това и се съобразявам много с храните които ям, лишила съм се от много работи но няма как. А за вертикализатора-да имам в къщи, но не е мой даден ми е за временно ползване докато и стане малък на Ирена. Много трудно се сдобих с него никак не е лесно да се намерят такъв тип съоръжения, а иначе са ужасно скъпи.

# 666
Момичета благодаря ви за подкрепата ,да знам че не съм нито първата нито последната в това положение за съжаление.Снощи докато го слушах как кашля/ от 5 дена го мъчи една упорита суха кашлица и хрема/ и как преглъща след всяко кашляне ме замъчиха съмнения.Възможно ли е да съм чула това,може ли да съм сбъркала защото всичко свършваше за няколко секунди и аз бях сънена.Ами ако наистина съм сбъркала?!!!!После го отхвърлях като възможност и си казвах не не е възможно да сбъркам чак толкова.Но е твърде вероятно това че е болен и тази кашлица почти непрестанна по някакъв начен да е отключила нещо .По мои наблюдения всеси път когато е получавал пристъп е бил малко или много болен.Въпреки че всеки път съм споделяла опасенията си с лекарите/защото те не бяха 1 или 2ма преди да се спра на сегашната/ всички са отхвърляли да има нещо общо ,но някак имам усещането че може и да има връзка.Факт е че той от доста време не е боледувал ,а също и не е имал пристъпи.Не знам-извинявайте че ви занимавам с моите разсъждения . Heart Eyes

# 667
Zdraveite mami. Az sym na momchence strada6to ot epilipsiq - sindrom na West. Ostanaha ni 16 ampuli Synakten, ako nqkoi iska i mu trqbvat neka mi se obadi. Telefon 0886199667 Marieta.

# 668
Зизиволи при нас също много от пристъпите са ни били след като сме били болни и проф.Чавдаров ми е казвал че е възможно от самата истинка да се придизвика пристъп не знам не споря това  той ми го е казвал.. За това и изпитвам ужас като се разболее и вдигне температура.

# 669
  • Варна
 #Cussing outвзехме си решението-41%.НАПРАВО ЩЕ СЕ ПРЪСНА ПО ШЕВОВЕТЕ.И сега какво се прави-трябва да се обжалва.бихте ли ми казали логично ли е в документа за телка Щилянов ни беше написал че имаме изоставане в нпр и симптоматична епилепсия с чести пристъпи да ни дадат такъв %.

# 670
Вале нямам думи,как ще ти дадът такъв малък процент,ОБЖАЛВАЙ не може така,с Диян като минахме първия телк му дадоха 80% и ние сме с епилепсия и НПР тогава и ние правихме  постоянно пристъпи.На сегашния телк детето има видим напредък прохожда не е такава марула като преди,те го изкараха по-зле първо спастичен,а той е като кашкавал после имал си някакъв синдром,какво ли не,но аз си виках на ум"давай жено измисляй си още белкем ми сложиш по-голям %" и така стана тоя път му дадоха 90%,ама и аз спорих с една от комисите бях толкова враждебно настроена въобще не мълчах и така.Вале търси си правата,ние сме с теб!!! Hug

# 671
Вале и аз не ги разбирам тези от телковете и нашия процент е 41 за самото заболяване но тъй като имаме и изоставане  се явявваме на втори  където ни дават по голям  на вас не ви ли казаха такова нещо че трябва да се явите на втори

# 672
  • Варна
Нончето,изобщо на са го споменали даже.Утре ще ходя при един инспектор да видим нещо може ли да се направи ако не ще обжалвам ...те на невролог не ни пратиха ти на втори искаш...толкова са загубени че........... bash малко им е..така е като не им бутнеш,така става

# 673
съжалявам че така се е получило  аз пък всеки път се нервя че ходим по два пъти на телк явно на всякъде е различно ние ходим в софия и може би затова но не се отказвай търси  си правата с този малък процент дори и двойни детски няма да ти дадат какво останло за други неща  кураж и пиши  какво става вие изобщо какви документи сте представили след като не са ви пратили на невролог

# 674
Утре ще решим какво да правим,ако се наложи и жалба може да подадем с/у доц.извършил прегледа! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт