Движение на българските майки ПЛОВДИВ-24 тема

• 26 365
  • 707
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Само на мен ли ми се струва, че предвид минусовите температури навън, катерушките не са най-спешната грижа Simple Smile Да се концентрираме върху сушилнята, викам аз Simple Smile
Старата им сушилня не може ли да се ремонтира?
Аз не ползвам сушилня, но от познати съм чувала, че си взимат втора употреба и са много доволни. Може би си заслужава да помислим и в тази посока  Peace

Каспър, ти защо си тук бе, аз цял ден ти стискам палци  Laughing Несериозно подхождаш, но още имаш няколко часа да се вместиш в хубавата дата  Wink

# 646
  • пловдив
момичета предложение за помощ получих и от едно от страхотните момичета в една друга тема, цитирам
"Видях,че в благотв. тема обсъждате сушилни.За тези пари от линка можете да купите два броя втора употреба -Сименс,Бош,Аег,че дори и Миеле. Добри марки са и Баукнехт,ЕлектраБрегентц,Привилег....В пловдивско-Сопот,Карлово и Пазарджик има доста вносители на втора употреба.Дават гаранция на уредите и със сигурност ще са с по-добра характеристика от Зеровата. Ако се спрете на този вариянт бих могла да помогна с връзка в Сопот и Пазарджик."
По повод идеята и на bugaboo ако се спрем на този вариант ще я помоля за помощ  Peace

# 647
  • Пловдив
Само на мен ли ми се струва, че предвид минусовите температури навън, катерушките не са най-спешната грижа Simple Smile Да се концентрираме върху сушилнята, викам аз Simple Smile
Ама Бистре никой не е казал че катерушките са спешна нужда. Просто обсъждахме паралелно двете нужди.
Използвам поста си да благодаря на съпруга на mamakiki , който ще закупи сушилня за децата от Зелениково  bouquet  bouquet  bouquet Не съм искала разрешение да го споделя тук, но смятам че такава новина трябва да се знае от всички. Още веднъж, благодарности  bouquet  bouquet  bouquet

# 648
  • пловдив
mamakiki със и без разрешение, грабвай си мъжа и го нацелувай от една луда бъдеща баба, пък теб шЪ та нацелувам при бъдеща среща като ми мине грипа  Peace
  bouquet  bouquet  bouquet

# 649
Ще разгледам за катерушките и ще кажа
Между другото сега е момента за договорки, защото не е сезон и се хващат по-хубави цени
Може да се договори и да се плати и сложи напролет най-рано

bugaboo, да не дърпаме дявола за опашката, че се разболях и сега не е най-подходящия момент, да се пооправя малко

mamakiki, браво на вас и поздрави на мъжа ти, знам си го аз, че е добра душа

# 650
Ангелче си ми е мъжлето! Знам си го аз.... то малко да поотмине пустата криза аз още каквооо мога да го придумааам... ама неподнодящ е момента  Tired
Ще му предам всичко споменато тук и най вече целувките  kiss

А аз чакам с нетърпение следващата среща...   bouquet

# 651
Една сушилня достатъчна ли е?
Ако трябва още една мога да измисля нещо. newsm78

# 652
  • Пловдив
Момичета, да кажа, че при мен има един голям чувал с нови плюшени играчки/с етикет са/ и един чувал бебешки дрешки. Имайте предвид къде ще влязат в употреба и свиркайте да ги давам! Wink

# 653
  • Пловдив
 daskal77 ,плюшените играчки ги носим на големите деца от 7 до 18 години. На малките така или иначе не им ги дават. В Зелениково онзи ден ни върнаха една торба точно с такива. Може да ги занесем в Асеновград на рождения ден и да ги включим в томболата. Peace

Една сушилня достатъчна ли е?
Ако трябва още една мога да измисля нещо. newsm78
Още една със сигурност няма да им е излишна, тъй като по думите на директорката всяка група на всяка смяна пуска пералня. По мои изчисления, това са 50-60кг. пране на ден.

# 654
Моята сушилня онзи ден я пусках 8 пъти заради дрехите на бебето и накрая беше огън топла и си изкарах скандала, че ще я изгоря
Така че ще трябва да я пускат много внимателно с почивки, особено ако не е професионална

# 655
  • пловдив
Каспър  Shocked е сега вече окончателно ме опули ! Аз стискам палци, ти на пране си го ударила  Joy Спри се бе жена, оздравявай, удряй го на живот, че бебе чакаме  Peace
daskal77 наистина голяма радост беше томболата при последния рожден ден и аз като Мили съм за  Peace да се занесат на 4 в Асеновград 
Доли  Hug Hug харесвам ти мисленето ... и напоследък май оздравях, та...
Идващата седмица съм на работа от 18 ч. и приемам всякакакви предложожения за дневни кафета  Mr. Green
mili.m оздравяваш ли  Praynig докъде стигна списъка с подаръците  newsm78 аз вече съм обявила на домашните любимци, че вечно неразбрали ми намират задачи  #Cussing out

# 656
  • Пловдив

daskal77 наистина голяма радост беше томболата при последния рожден ден и аз като Мили съм за  Peace да се занесат на 4 в Асеновград 
Доли  Hug Hug харесвам ти мисленето ... и напоследък май оздравях, та...
Идващата седмица съм на работа от 18 ч. и приемам всякакакви предложожения за дневни кафета  Mr. Green
mili.m оздравяваш ли  Praynig докъде стигна списъка с подаръците  newsm78 аз вече съм обявила на домашните любимци, че вечно неразбрали ми намират задачи  #Cussing out
Разбира се, че играчките са за томболата! Само свиркайте кога и на кого да ги занеса, че съм малко разсеяна напоследък newsm78

# 657
  • Пловдив
mili.m оздравяваш ли  Praynig докъде стигна списъка с подаръците 
Не съм оздравяла. Още съм хремава, но след малко тръгвам на работа. Чакам да ми изпратят имейл със списъка на рождениците, но още не съм получила нищо. Надявам се днес да пристигне. Поне такава ни е уговорката, най-късно до понеделник.

# 658
  • Пловдив
mili,Бързо оздравяване и лека работа Hug

# 659
 Simple Smile здравейте и от мен  Simple Smile
 -след няколко месеца проблеми с е-мейла,компа и рег.тук , си направих нова регистрация  и отново сьм на линия и 6те следя редовно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт