Какво да давам предварително за зъбки?

• 4 964
  • 39
  •   1
Отговори
Мами кажете давали ли сте нещо превантивно за зъбките и ако сте давали какво  е било ?

Благодаря ви много предварително Simple Smile

# 1
  • Пловдив
Давах дентоконд от 4 месец , продължих с него и след появата на първото зъбче.

# 2
И аз давах  Дентокинд.

# 3
Нищо не съм давала.

# 4
Превантивно-не.Ако е кисел и усещам,че зъбките го мъчат,давам Дентокинд и мажа с Калгел или Дентинокс.

# 5
Предварително нищо не съм давала.  Не знам да има нещо което да се дава преди да са започнали да сърбят венците.
При необходимост ползвах хомеопатично гелче - Пансорал.

# 6
Предварително-нищо.В последствие започнах да мажа с Дентинокс.

# 7
Калкарея фосфорика.

# 8
Нещо не разбрах въпроса. Превантивно за какво - за дискомфорт на поникващи или за здрави зъбки? Мажех с Калгел, давах на по-късен етап Зимафлуор и флуорид. Но  се отричат, поне според някои хомеопати.

# 9
Аз също не съм давала нищо предварително.
Единствено когато започнаха да никнат зъбчетата,мажех със Calgel Peace

# 10
  • София
Започнах да мажа с Calgel след като излезнаха първите 2 зъбчета.

# 11
Ние още нямаме зъбки, но отдавна ни мъчат! Венците и са страшно зачервени, много се лигави, много неспокойна като цяло и много др................ ! Много неща пробвах, но нищо няма кой знае какъв ефект! Надявай се да минете по-леко! Вярвайте ми, има и деца които по нищо не им личи, че им никнат зъбки (Пожелавам ти го от сърце Two Hearts)!

# 12
Давам Дентокинд и мажа венците с Дентинокс (при нужда)

# 13
  • В подножието на планината
  Не съм давала нищо превантивно . Мажех с гелчета , когато му растяха зъбките. Флуор не съм давала.

# 14
Не давам нищо профилактично. Когато започне да става много кисел го мажа с Пансорал. Може би защото не го мажа постоянно има ефект и наистина детето се успокоява.

Общи условия

Активация на акаунт