Ноември дойде,а ОКТОМВРИйчето сладичко расте!

• 24 787
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Моя синковец беше от ревящите бебоци, виждах се в чудо . Тогава ме научиха на един трик, за да не се задави от рев детето, му подухваш в личицето . Действа системата. Опитайте и кажете отзиви .   Hug
Аз му духвам в лицето и когато се задави силно и забравя да вдиша.
По принцип бебетата забравят да вдишват понякога,нормално е,не е страшно и причината е недоразвита нервна система.
Моя син заспа в 22 и стана в 4.30.Имаме режим явно вече,защото му се доспива по едно и също време вечер и се буди горе-долу в един и същи час нощем/сутрин/.Искаше ми се да се събужда към 6-7 ама няма пълно щастие. Mr. Green

# 331
Добро утро,
Деси, браво на твоето момче, ние сме далеч от правенето на режим.
А вчера малката се изака сутринта ( не беше от петък) и няма такова спокойно дете Peace Нашият труден период започва след 19 часа та до 1 , сега пак не спеше, но си кротуваше, искаше гушкане, но не плачкаше. Определено я мъчи коремчето като не ака, но не знам какво да направя newsm78 Дали ако и дам Био Гая ще и пооправи храносмилането Thinking?

Адри,мноооого се радвам, че нещата си влизат в релсите, вчера ти чета постовете в кърмаческия и ми текат сълзите Hug

# 332
megs,аз давах Био гайа от както ни изписаха до вчера,когато свърши.Мисля повече да не купувам,но в петък на консултацията ще питам доки.Да ти кажа с нея и без нея-разлика не намирам.Случвало се е да забравя да дам сутринта и чак вечерта-ами все тая,коликите му бяха 2 сед.Бебо си ака 1 път на ден,понякога и до 2 дни .На смесено хранене сме.Според мен всичко идва от нашата храна.Като бях 2 дни само на супи и чай,дребчо се"продриска",защото 3-4 пъти за него е много,сега като ям сандвичи и суха храна-нема нищо.Незнам дали си заслужава да купуваш Био гайа-та. newsm78
Браво,Адри,радвам се ,че всичко отмина.

Честито на Екатеринките,да са здрави и щастливи.

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 10:52 от dessy77

# 333
Забеавих да ви разкажа;снощи,докато къпем бебе,явно има гъдел ,и като започна да се смее,ама с глас...умряхме от смях..толкова сладко...Аз,все едно не съм имала дете преди това,всичко съм забравила.
Честит имен ден на КАТЕТАТА,Света Екатерина е днес  bouquet
.Моята майка е именничка,да е жива и здрава.

# 334
  • София
megs, съжалявам, не съм искала да разтройвам никого с проблемите си, но много се бях шашнала. Още повече, че преди 2 седмици бяхме минали една лактационна криза когато бебето искаше нон стоп да яде и плачеше, но това което стана този път нямаше нищо общо. Не беше намаляване, а пълна липса на рефлекс на потичане на кърмата в продължение на няколко часа  Shocked Затова и такава паника настана. За лактационни кризи и кърмачески стачки съм подготвена, но това... те таковУ нещо не знаех, че има  #Crazy Иначе никога не съм мислела, че толкова ще ме разстрои подобно нещо, дори правех планове да го отбивам сравнително рано и се чудех дали ще устискам с кърменето до 5-6 месец (иска ми се диетка, секси бельо без напоени подплънки вътре, 2-3 чашки вино и т.н.), но след това, което почувствах онази вечер като му набутах шишето в муцунката започва да ми се струва, че ще ми е доста трудно и ще взема да стана пристрастена кърмачка. Като влезе в университета ще наминавам между лекциите да му давам да си цокне  Laughing

# 335
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Addri, много се радвам, че нещата при теб са се регулирали.
На нас вчера ни сложиха ваксината за хепатит, и явно малкия доста се уплаши, от вчера вечерта иска почти нон-стоп да суче (не че гълта нещо, просто за успокоение).
Приготвяме се за разходка, лек и успешен ден на всички!
Забравих да ви кажа - на всичкото отгоре, ще си имаме зъбче съвсем скоро.

# 336
Гинче,белее ли вече,раничко а...Simple Smile
Аддри,много жени преживяват някакъв вид депресия,когато отбият бебетата си,толкова им липсва близостта и начина на общуване с бебето.Аз нямах търпение да се роди детето и да кърмя,толкова ми се пълнеше душвата от спомена с баткото.Затова ми е много тъжно за жени,които не са успели да се насладят на кърмененто поради някакви причини.

# 337
  • София
Здравейте,
Адри радвам се, че вече всичко е наред!!! Hug Hug Hug
честито на всички празнуващи днес!   bouquet  bouquet  bouquet
ginbay зъбииии Crazy толкова рано Crazy
при нас ситуацията също се стабилизира. само ме е страх това да не му е режима от три нощи ми се буди на два часа да яде Crazy бях се притеснила да не би да не му стига млякото, но нощес той докато суче от едната цица от другата река - никакви подплънки не ме спасиха. знам че това не е гаранция, но ... абе в петък сме на консултация та ще се види как вървят нещата Praynig Peace
днес май ще е по студено, но мисля да го навлека и да не пропуснем разходката - добре ни се отразява Peace
вече все по често ми се усмихва и мога да го забаламосам с играчки и приказки Mr. Green да ви покажем колко много сме пораснали  Wink
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16101113
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16101114
желая ви топъл, спокоен и много усмихнат ден Hug Praynig Peace

# 338
Честит празник на всички именнички днес! С гордост да носят името си!
Да почерпим и ние с Кати, че сме иманнички

# 339
Nikitali, Кате - Честит имен ден на теб и малката Катрин! Благодаря за почерпката - това романтично винце на брега на океана ме отнесе...хм, колко хубаво!  Hug
По Нова ТВ разбрах, че СВ. Екатерина покровителства майчинството - та Дай Боже всички майчета сме под нейна закрила!

Честит имен ден на всички празнуващи!

Ванира, не съм купила още батерии и нито люлките, нито вибриращите шезлонги работят, но тези дни като купи мъжът ми, ще докладвам от къде. Доколкото разбрах, се купува зарядно за стандартни малки батерии от 1,5В, а за тях после адаптер към по-големия размер за люлките. Т.е. трябва май да си купим едно зарядно, по 4 малки зареждащи се батерии за различните играчки/уреди и по 4 адаптера към по-големия размер.

Атадарче, Оги е станал голям мъжага, пич - много е пораснал!

Днес сме консултация от 16ч и ще слагат на близначките Пентаксим- малко съм се спекла, дано не е толкова зле...

Деси, радвам се, че Саши си оформя вече режим. И аз се опитвам да ги вкарам в релси, но вчера едната не се събуди през нощта, та целия ден вървяха на различни часове храненията и се опитвах да ги напасна целия ден, който поради тази причини беше провален ден без разходка - много ме е яд с това хубаво време. За първи път ми се случи, явно е преход към спане цяла нош, но по-малката Криси се буди още.

Прекрасен ден на всички!

# 340
Здравейте Simple Smile Честит Празник на всички Екатерини ,всичко най най  Wink
Аз да се отчета ,вчера най-накрая бяхме на консултация и малката ми буболечка е станала 5500гр и 58см  Rolling Eyes което ще рече,че за месец и половина сме качили 2 килца и 6см  Rolling Eyes ще е дългучка като татко си Simple Smile)) Биха ни и ваксината ...много беше гадно,ама няма начин,купих и тази която трябва да и бият следващия месец ( пентаксина), да кажа на тези които не знаят струва 80лв !
Оооо и в неделя правихме погача,екстра си искарахме ето и малко снимки ...
http://www.facebook.com/album.php?aid=127576&id=713703393&am … 703393&ref=mf

# 341
Джулия Кристи, аз си поръчвам Пентаксима по телефона от Образцови аптеки и в рамките на деня ми го носят у дома само срещу 60 лева.
Многго сте хубави с Никол на питката!
И Оги много е порастнал!
Мерси на всички за поздравите!
Герчо, Превенара е 139 лева  Peace

Последна редакция: вт, 24 ное 2009, 15:02 от Nikitali

# 342
Честито на всички Екатерини! Да ви е живо и здраво именцето и вие покрай тях-
Пентаксима се оказва, че го зареждат в 14 поликлиника, та няма да обикалям по аптеките. цена 60 лева.Преневара също го има там, но цената збравих да питам каква е. Ще слагаме и него.
Нора, Иван никога не е правил реакция към пентаксима и аз съм изключително спокойна за нея. Също така от старата ми отчетна всичкинего слагаха и нямам спомени някое детенце да го е понесло тежко. Та споко. Всичко ще е наред.
Иначе ева вече втори ден заспива към 8 и в 10 часа зорлем я будя да я къпя. Явно ще трябва да си напаснем режима по нея, а не тя по нас  Joy. Но към 4 часа и почват коликите и се гърчи, пъшка и приплаква, на съня и на мен ми приключва към 4. Днес смятам в 9 да съм в леглото, да мога до 4 да съм се наспала.

# 343
Герчо,Превенара е около 140 лева.Аз се чудя да я слагаме ли на баткото.Казаха ми,че е добре до 5 годинки да се бие.Ама както го е страх от инжекции.....

# 344
Eто ни и нас  Peace

Честито на Екатерините, да са живи и здрави   bouquet

Атадарче да го нацелуваш твоето бонбонче, много е сладък  Hug

Ние се прибрахме от консултация, всичко ни е наред  Peace Определено ще е финна мадама, тежи 4150 и е дълга 54 см. Пратиха ни на ортопед, дадоха ни рецепта за прахчета за повръщането и за пъпчиците по ушетата. Успях да се сетя да питам за всичко което ме интересуваше и съм доволна, обикновено се сещам за важни неща чак у дома  Laughing

И ние май си оформяме режима за през ноща  Party буди се веднъж към 2 и после чак в 6 когато е готова за будуване  Laughing а през деня понякога папка на 3 друг път на 4 часа, кога как се събуди  Peace

Разбирам ви за притеснението да оставяте бебетата да спят по корем  Peace Аз също никога не съм я оставяла без надзор докато спинка по коремче, винаги имам едно на ум ама като я виждам, че е спокойна и спи минимум 3 часа така и промених позата за сън от гръбче на коремче поне през деня когато мога да контролирам положението  Peace

Тунчо и аз си поръчах капките за увеличаване на кърма и като дойдат ще кажа при мен ка са  Peace

Общи условия

Активация на акаунт