Ноември дойде,а ОКТОМВРИйчето сладичко расте!

• 24 787
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте и от мен,

Мишо също беше в такъв период, май още е на някои хранения всъщност, гърчи се, бори се със зърното, мисля че при мен е от силната струя в началото, и после при забавянето почва да се дразни. Тази статия е много полезна, ако имате хиперлактация http://xedra.wordpress.com/2008/01/02/82/

Ние сега се прибираме от разходка, всичко е супер, когато малкия спи, но ако случайно се събуди, опищява света, не му харесва количката, та да питам има ли подходяща играчка за количка Куини Спийди?
Сега гледам и играчка за кошарата ни Грако, защото той си играе легнал само на дивана, но тъй като взе да се обръща вече и там е опасно, се опитвам да го накарам да си хареса леглото и буден  Whistling. Тази играчка някой пробвал ли я е: http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4815

Иначе и моето бебче си доспива в коша на количката след разходката, а аз имах време да изчистя, да хапна нещо и да ви изчета  Peace.
Май се събужда вече, така че отивам да кърмя..Хубава вечер и дано спинкат мъничетата повече!

# 316
Здравейте и от нас.
Нямам почти никакво време - по цял ден правим разходки!
Колики гадни ни мъчат вечер до 23 но после нощта е спокойна.

Ще ви чета като имам време.

# 317
  • София
Здравейте,
Ние след Великата Лактационна революция чак към 16.00 сварихме да излезем, а слънцето се беше вече скрило. Само се намръзнахме с малкия таласъмчо, който за пръв път не спа навън, а ме гледащше през цялото време втренчено и мноого намръщено.Като е сърдит още повече прилича на тати  Heart Eyes Така и не разбрах защо е толкова нацупен - дали защото го заврях в най-омразния му космонафт (много е дебел и дребния седи в него като препариран) или защото цял ден го тероризирах бутайки му насила цица в устата   Laughing
Така или иначе от Ниагара помен няма ама поне като Перловеца да процърцори тая кърма, че хич не ми се дава АМ... макар че след вчерашната доза Аптамил забрави и колики и всичко и спа съвсем непробудно  Rolling Eyes
Утре съм на доктор да ми прегледа дали всичкото чарколяци си е дошло на мястото след операцията и най-сетне да ми даде зелена светлина на половия живот, че така не се издържа вече... то бива вече 40 дни алтернативни методи, ама друго си е...  Rolling Eyes Laughing Ако всичко е ОК започвам да си пия и Церазета вече (добре, че не го почнах онзи ден както мислех защото щях да реша, че от него ми е спряла кърмата) и ще споделя отзиви. Нещо ме мъчи лека менструална болка днеска  Rolling Eyes Възможно ли е да ми идва и от това да е бил този проблем с млякото? Те лохиите тъкмо свършват, пък остава и цикъл да ми дойде  #Crazy Дано поне да не текне утре, че да мога да се възползвам от татито преди това  Laughing

Ани, нищо не правя с найлона на кошчето. Просто си връзвам един възел и го закачам на кукичката и това е. Да не сте вадили касетката и след това да сте я сложили наобратно (не знам дали изобщо може да влезе наобратно, но това ми идва на примависта) и затова да не изолира добре

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 17:49 от Addri

# 318
И аз само връзвам възел на коша.А колко струват касетките за него,че моите са стари запаси още от Дани.Тогава тези кошове бяса иновация и се срещаха мн.рядко,та си купувах повечко,като видех да се продават.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 22:56 от ДесиХ3

# 319
  • София
Аз си ги купувам по 9.50лв пълнителите за коша

# 320
Адри Мерси мила. Касетката не я проверих  newsm78 Днес ще опитам пак и даже ще сменя касетката с нова да видим.... То като се замислиш няма какво да му се счупи!

Деси 9.50 са касетките. Това е препоръчителната продажна на вносителите. Възможно е да ги намериш някъде по-скъпи, но по-евтиони едва ли  Peace

Айде лека от мен, отивам да направя салатка

# 321
Стилисима и аз знам че е опасно бебето да спи по корем-тук преди да те иззпишат от болницата са дльжни да ти обяснят-има и специални брошури.Доказано е че увеличава риска от внезапна смьрт на кьрмачето,а сьщо и бебето ако повьрне не може да си завьрти главата.

Аз спрях всички капки за колики,защото не виждам никаква разлика-пробвах и Колийф и Инфакол, поотделно и в комбинация. Сега купих АМ Аптамил за колики и запек-сьдьржа хидролизиран протеин(би трябвало по лесно да се усвоява), ще пробвам и с него и ако не действа явно просто трябва да изчакам да си отмине този период...

# 322
Честит имен ден на всички Александровци и Александри!!!Със здраве да си носят имената!!!
Моята племенница също има имен ден днес Hug
Ние в сряда сме на консултация и ще ни слагат ваксината най-накрая само не разбарах болезнени ли са?Някой беше питал ама отговор не прочетах!
Аз между другото си го тегля на нашия кантар и днес ми показа,че е 4600,което ми се струва добре при положение,че ни изписаха 2890,а сега е на месец и 8 дена.Ще видя дали ще се потвърди и от педиатърката му в сряда.
Лека вечер на всички!!!

# 323
  • София
Ние в сряда сме на консултация и ще ни слагат ваксината най-накрая само не разбарах болезнени ли са?Някой беше питал ама отговор не прочетах!

Болезнени са ,бебките плачкат доста ,ако като я сложат видиш ,че беби се захласва му духваш в лицето и ще се оправи. Забравят болката бързо не се притеснявай ,говори му нещо , разсей го и ...край ,все едно не е било Peace

# 324
Стилисима и аз знам че е опасно бебето да спи по корем-тук преди да те иззпишат от болницата са дльжни да ти обяснят-има и специални брошури.Доказано е че увеличава риска от внезапна смьрт на кьрмачето,а сьщо и бебето ако повьрне не може да си завьрти главата.
Стилисима, чела съм същото. И не смея да я оставям по корем, ако не е върху мен  Confused

# 325
Силвееее,разсеяна си..не четеш.Няколко страници назад съм писала за ваксината... Wink Mr. Green

болезнени ли са тези ваксини,и след това дават ли отражение,нещо като температура и т.н.?

Болезнена е доста.Така ми каза педката,а и бебето много плака. Confused

# 326
Здравейте мами!
чета ви редовно но все не остава време за писане  Confused
Ние с малчо сме добре и се гледаме с помощ от една баба разбира се  Wink
Искам да ви питам нормално ли е да се забавлява бебе на месец и половина максимум 5-10 минути и после рев заспива с рев и след това пак ядене малко кокорене и то с закачки от мен или баба му и пак рев и така докато стане 22.00 часа тогава с дълго и силно плачене заспива за през нощта като разбира се се буди за едно хранене към 1.3 - 2.00 часа.
Вашите бебета по колко време са будни без да плачат и как да го занимавам с какво????  имаме играчка за кошче /въртяща се и с музика /,шезлонг и куп други дрънкащи и пищящи играчки но нищо не става  Blush гукане и пеене не му правят впечатление плаче и това е  Rolling Eyes
Днес бяхме на ваксина и ни измериха и теглиха вече сме 6 кг  Shocked това ми се стори множко а не изглежда пухкаво бебе  baby_neutral
Моля ви дайте ми съвет как да се справяме с този рев много ни стресна тази вечер от рев запецна за около 10 секунди не можеше да си поеме въздух направо се вкамених от ужас  Cry помогнете ми мами с опит  Praynig

# 327
Добро утро ние тъкмо се нахранихме и пак заспиваме PeaceТази нощ пак се представихме добре заспа в 12 и стана в 5 smile3501
Деси разсеяна съм не амиии по-скоро ще да ми се е спяло и съм чела през редовете Joy Благодаря все пак ще видим  дали ще плаче нашият юнак Rolling Eyes
Айде до после да вървя да поспя и аз smile3524

# 328
Здравейте мами!
чета ви редовно но все не остава време за писане  Confused
Ние с малчо сме добре и се гледаме с помощ от една баба разбира се  Wink
Искам да ви питам нормално ли е да се забавлява бебе на месец и половина максимум 5-10 минути и после рев заспива с рев и след това пак ядене малко кокорене и то с закачки от мен или баба му и пак рев и така докато стане 22.00 часа тогава с дълго и силно плачене заспива за през нощта като разбира се се буди за едно хранене към 1.3 - 2.00 часа.
Вашите бебета по колко време са будни без да плачат и как да го занимавам с какво????  имаме играчка за кошче /въртяща се и с музика /,шезлонг и куп други дрънкащи и пищящи играчки но нищо не става  Blush гукане и пеене не му правят впечатление плаче и това е  Rolling Eyes
Днес бяхме на ваксина и ни измериха и теглиха вече сме 6 кг  Shocked това ми се стори множко а не изглежда пухкаво бебе  baby_neutral
Моля ви дайте ми съвет как да се справяме с този рев много ни стресна тази вечер от рев запецна за около 10 секунди не можеше да си поеме въздух направо се вкамених от ужас  Cry помогнете ми мами с опит  Praynig

И мойта мишка седи будна почти през целия ден и не мога да я накарам да спре да плаче.Когато "запецне" от рев леко я разклащам за да си поеме въздух получава се и така вече не се ужасявам като спре да диша.А за плаченето ако наистина някой знае как да се справим с него ще съм многооо благодарна.Уши не ми останаха вече  ooooh!

# 329
 Моя синковец беше от ревящите бебоци, виждах се в чудо . Тогава ме научиха на един трик, за да не се задави от рев детето, му подухваш в личицето . Действа системата. Опитайте и кажете отзиви .   Hug

Общи условия

Активация на акаунт