Ноември дойде,а ОКТОМВРИйчето сладичко расте!

• 24 787
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Ронка, явно сме от една порода за биричката и винцето. Ми и ние сме хора, то не стига другите лишения, ами и алкохола да спрем  Laughing.
Да се похваля- от 3-4 дни и ние се нахранване за 15- 20 мин, а не както досега по 1ч. Обаче сменихме и позата- сега заставам така, че гърдата/ зърното да падат отвесно в устата на бебка (така някак си отгоре) и явно млякото напира, та не спира да яде и бързо- бързо сме доволни и двете. Гравитацията си казва думата  Thinking.
Нашата вътрележка е стар модел, но имаме това и вече я забавлява http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pca … est&pid=38143.
В тази връзка да питам Нора и не само нея- къде намерихте зарядно за големите батерии, че тези занимавки доста бързо ги изтощават.

# 256
  • София
julia__kristi, аз много за кратко бях в Заимов защото сестра ми и приятеля и ми звъннаха да се видим в Борисовата градина и се изнесох натам.
Ронка, дано да съм била полезна. Аз все пак аз съм си много доволна от въртележката  Grinning

# 257
Здравейте и от нас. И аз не съм се включвала тези дни, тъй като използвахме хубавото време, за да сме постоянно навън. Честито на всички, които са имали поводи  Hug
Във вторник сме на консултация да ни бият ваксината, ако всичко е наред. Правим големи нощни паузи Ако яде в 23.00, през нощта не се събужда и става чак в 07.00  Shocked
MVinzens, ние вече втора седмица сме така. Особено вечерните хранения са някакъв кошмар. Сучи 5 мин. и в един момен се започва рев, гърчене, бутане, ядосване. Аз я свързвам тази кърмаческа стачка с коликите, тъй като се проявява само по едно и също време и то вечер.
monnnn, много е сладка малката Дара и прилича  страшно на батко си   Hug
-silvana- преди сучеше по 40-50мин. Сега се наяжда за около 15-20 и след това започва вече да се лигави и да ме ползва за биба.

И аз съм чувала, че бирата е лактогонно средство и помага за образуването на кърма.

Момичета, някоя мама наскоро беше питала, но да попитам и аз- едната ми гърда е вечно препълнена с кърма, а другата-не. ако на едната й трябват три часа да се възстанови, то на другата й трябват поне шест. Някоя от вас има ли подобен проблем или идея как да стимулирам другата гърда  newsm78

# 258
Оффф ми Теди ми яде по 30-40 минути сега не знам за биба ли ме ползва ама задължително повръща и освен това не стига,че яде дълго време ами и след това ни трябват поне 50-60 минути да заспим и къде му излиза края Rolling Eyes
Той не спира сам да суче като другите бебета,където съм чела тука по постовете амиии кара до заспиване Blush
Сега ми кажете какво да го правя в такав случай newsm78
Сега в момента е заспал на баща си и няма и намерение да става за банята Laughing

# 259
-silvana- , и Ева караше до заспиване, но се е случвало заспиването да е след 3 часа... Ами оставям си я да суче и това е. Обикновенно това се случваше на вечерното хранене като се прибера от работа. Сега от 2 дни се държи супер странно - яде по 2 минути и ме пуска сама, а преди малко пак яде 3 часа. Нищо не мога да направя - колкото иска, толкова да яде. Слава богу почти разбра какво се прави като мама загаси лампата  Joy, защото поне бързо заспива нощно време.

# 260
Здравейте!Аз най-после намерих време да седна на компютъра,докато мъника не се е размрънкал.
Давам Колийф по 4 капки на всяко хранене,но нашите хранения май са пове4е от седем  Rolling Eyes
Но както пише,да се оставят по 30 мин да престоят,това не мога да го уцеля,понякога стоят и пове4е,знам ли то4но кога ще се събуди за да ги сложа? Или пък въобще не престояват,той не може да ме 4ака гладен 30 мин.Дано не е проблем.За сега доста ни облек4ават коликите,дано е все така.
Но пък тази ве4ер нямаме колики(благодарение на Колийф),но пък сме бодри,не му се спи,иска само на ръце.Ве4е са ми изсъхнали ръ4и4ките да го разнасям Confused А и като седна запо4ва рев,трябва да съм права и да обикалям стаята,тогава е най-доволен.
И аз ви се оплаках Simple Smile
Дано има пове4е слън4еви дни,4е разходката е време за по4ивка.И ние тази седмица сме на ваксина,и аз да попитам-болезнени ли са тези ваксини,и след това дават ли отражение,нещо като температура и т.н.?
Също забелязвам,4е през ноща му хрипа нослето,все едно му е запушено,а през деня нищо му няма ooooh!

# 261
-silvana- , и Ева караше до заспиване, но се е случвало заспиването да е след 3 часа... Ами оставям си я да суче и това е. Обикновенно това се случваше на вечерното хранене като се прибера от работа. Сега от 2 дни се държи супер странно - яде по 2 минути и ме пуска сама, а преди малко пак яде 3 часа. Нищо не мога да направя - колкото иска, толкова да яде. Слава богу почти разбра какво се прави като мама загаси лампата  Joy, защото поне бързо заспива нощно време.
Не е работа така.... и на мен ми ги прави тези номерца през нощта Thinking
Поне едно хубаво нещо има от безсънието-почти съм си на старите килограми,но ако продължава в същия дух може и като сянка да ходя Joy то не е много смешно  ама го гледам вече от веселата страна!!!
Лека вечер на мамите и  сладки сънища на хубавите бебоци smile3524 newsm46

# 262
болезнени ли са тези ваксини,и след това дават ли отражение,нещо като температура и т.н.?
Също забелязвам,4е през ноща му хрипа нослето,все едно му е запушено,а през деня нищо му няма ooooh!
Болезнена е доста.Така ми каза педката,а и бебето много плака. Confused
Нослето и на Саши денем е ок,ама нощем се дави от секрети.Отварям прозореца няколко пъти нощем,да влезе свеж въздух и слагам стеримар/как ревеееее от него... Sad/.
Вчера бебко направи 6ч.пауза,ама е между 21 и 3 .... Днес миткахме насам-натам и се прибрахме по-късно,та легна към 22,ама още от 20;30 започна да клиселее и плаче,явно вече си прави режим и не искаше да спи в количката.изкъпах го,нахраних го и веднага заспа.Баткото е при баба си,бебето спи и ние сме фрииииии.... Laughing

Айде лека....

# 263
Добро утро!
Тази нощ за пръв път Ники направи пауза от 7 часа.Спа от 21 до 4, след това яде, будува един час и пак си заспа.
Сега като се наспим ще се стягаме за разходка ча времето е хубаво - от сега пече слънце.

Вчера беше деня на християнското семейсво, а ние точно ставахме на 40 дни и ходихме в църквата да ни четът молитва. Ники през цялото време мн слуша, даже си гука - пя и той с попа  Mr. Green Представихме се много добре!

Ние се храним от самото начало по 10 мин. Аз дайе бях притеснена че остава гладен, но като ни притеглиха се успокоих (за 2 седмици беше качил 800 гр). Напоследък обаче няколко пъти ми яде по 30 мин, усетих го че просто иска да се приспи. Дано да не се научи така.

Хубав ден на всички!

# 264
може ли паролата за колажа?

# 265
Aйде добруто от нас.
Моя синковец и тази нощ се представи перфектно.Заспа в 22ч. и стана чак в 4.30ч.Хапна и така до 7.30,когато го поразбудих да яде.Пак заспа и стана в 9ч. Сега сме облечени и изчезваме навън.Лек ден на  всички.

# 266
Добро утро и от нас,
Деси браво на твоя синковец Grinning
Вчера бяхме в Южния парк и се оглеждах за позати физономий, но не видях никой. Изкарахме си страхотно! 3 часова разходка Grinning , малката спа през цялото време, само се събуди да хапне и пак спанчевци.
След като ядох тиквата малката се изака на следващия ден, не знам дали е съвпадение или не. Но сега пак не сме акали от петък.Чакаме включване Laughing
Хйаде лек и слънчев ден на всички Hug

# 267
  • Ловеч
Здравейте мамчета!
И ние като другите използваме хубавото време за разходки.
Все още се борим с коликите, но вече плачкаме много по рядко. За заспиването прави големи паузи, но проблема е докато заспи. Например снощи заспа в 1ч и се събуди тази сутрин в 8ч, направо съм щастлива, че ми оставя по 6-7 часа сън. Голям проблем ни е приспиването!!! Давайте рецепти как приспивате бебоците?!
За ваксината тази на 1 месец - не плака бебо и не се зачерви крачето, нямаше никакъв проблем. Сега се притеснявам малко за Пентаксима, че ще ни я бият във вторник, тогава сме на консултация. Момичета който има опит - болезнена ли е ваксината с Пентаксим?
Сега изчезвам да сготвя набързо, че тати ще ни води на разходка до Батошевският манастир  Grinning
Лек ден от мен и приятни разходки  Hug

# 268
Мегс,.ние бяхме в Южния ,но след 2ч.
Руми,преди няколко страници Еми мисля,беше пуснала една тема на Хедра "как да накараме бебето са спи добре" или нещо подобно,на др.Сиърс..Ако я намеря ще я пусна,но и тия потърски.Интересна беше.
Айде чао от мен.

# 269
Мегс,.ние бяхме в Южния ,но след 2ч.

и ние бяхме тогава Grinning

Общи условия

Активация на акаунт