Ноември дойде,а ОКТОМВРИйчето сладичко расте!

• 24 787
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Браво на всички момичета с погачи  Hug
Аз съм мързел  Embarassed дай ми да се мотам из парка и аз да ходя на гости.
Някакъв страшен мързел ме е налегнал.
Адри, и аз цепнах малкото чурата. Дръпнах я малко по-силно и отиде коня у ряката.
Аз да питам на твоето таласъмче за колко време му мина и с какво го маза?

Ако има и други мами преживели проблема - приемам съвети всякакви.
Десчо  Hug Саши до утре вече нищо да му няма.

# 601
Добро утро! Hug

Деска, как е Саши днес? Много ми е мъчн о за мъничето. Cry Представям си как се мъчи милото, а и Т направо го изтощава съвсем. Надявам се днес нещата да са по-добре, а утре да е здрав и спокоен! Hug

Приятно изкарване на всички които ще правят погача днес! Hug
Герчо, тъкмо ще си имате сладки до Коледа. Laughing

Нина, не знам какво да кажа. Само, че аз не бих търпяла подобно нещо. Как ли пък няма да дойде да ми се натърти на леглото. #Crazy Naughty Поговори с мъжът ти, ако не, направо с нея. Не можеш ли тактично, или не до там, да й кажеш, че не ти е приятно да спи при теб?!

Адри, ти както винаги дори и незгодите ги разказваш с усмивка! Simple Smile Поне аз винаги се забавлявам на твоите неволи. Извинявай за което. Но все пак ти съчувствам де. Hug

Моята свекърва нито ми се обажда/както и аз на нея/, нито я интересува как се справям и т.н. Интересува я дали готвя на сина й, сакън да не заслабне/не, че е дебел/. Close Предложих му на мъж ми да дойде майка му да му готви, но тя не можела да пътува, било я страх моля ви се! Stop То аз си знаех отговора и затова предложих, иначе хич не ми е трябва.
Още докато Емата беше бебе е идвала 2 пъти в София да я гледа вечерно време за няколко часа докато малката спи. Като и двата пъти през това време аз работех и съответна легла не оправени и т.н. Тя идваше опъваше кълки на канапето и си гледаше сериалите, А аз като се връщах в 20:30ч. от работа трябваше и на нея да принасям, да мисля какво да й направя за ядене, да си поподредя и т.н. Stop Мерси за такава помощ, още едно дете не ми трябва на този етап.
Хайде стига за свекитата, че те са необятна тема, все има какво да се каже за тях. Mr. Green

При нас вече застудя, крайно време беше. Днес ще си кукаме у дома.
Малкото ми змейче започна да ми прави 7 часови паузи, но вечер рано, от 7-8 до 1-2-3. Не ми е лошо и така, защото вечер мога да обърна внимание на Емата и Калин. Но ако беше по-късничко щеше да е бижу.

Аз от вчера съм с нов тел. и не мой се говори с мене вече. Whistling Joy

Хубава неделя на всички ви. И чакам снимки от погачите!

# 602
Здравейте  Hug

Приятно изкарване на погачките   bouquet Ние още не сме мислили дали да правим погачка  Rolling Eyes Но ако правим ще е само с дружки и никакви бабишкери, че ми додея от "умни баби"  Twisted Evil

Честито на месечинките   bouquet

Деси как е Саши?  Thinking

Съчувствам на мамите с проблеми със свекитата  ooooh! Моята когато родих Габи едва я изринах т дома а сега е голяма общественичка и екскурзиантка и е идвала 2-3 пъти да ни види за което много се радвам  Laughing  Абе общо взето сега никой не ми се пречка и съм по-добре и по-уверена  Peace

# 603
Мами, погачата мина страхотно. малката беше облечена за пръв път с рокля и беше много важна  Joy. После излязахме да хапнем в едно кръчме с приятели, че байганясах от сладки. Сега се е закротила в люлката и голям кеф. Обичам такива следобеди  Hug.

# 604
Раде и Герчо, вече мога да освободя кантарчето  Peace. Раде, ако ще го ползваш- казвай.
Приятна вечер желая!

# 605
  • Сф
Рони, честито ти телефон, както се казва Hug Laughing

Герчо, чакаме снимки Hug Браво за хубавия ден!  bouquet

Деси, и аз чакам да кажеш как е Саши! Praynig Praynig Praynig

Стайли, и аз не съм мислила още за погача и се чудя Rolling Eyes

За свекървите-моята е много несъобразителна също,а и голям егоист, ама като я сложих на място и и казах с направо крещящ тон как стоят нещата и то в очите - сега е по-ниска от тревата и по-тиха от водата Laughing Laughing Laughing hahaha hahaha hahaha

# 606
Едирка, аз и вчера писах - пишлето след баня го почиствате с риванол и след това с гентамицин крем.На големия чак му се беше възпалило от такова забелване.

# 607
Ние вече започнахме да мислим с баткото какво да пишем на дядо Коледа,той предложи да напишем писмо и за Ема-в тази врьзка имате ли някакви идеи за подарьци на бебоците?

# 608
Нямам време днес да седна да напиша даже че станахме на 1 месец Peace
Поздравления и за  другите "рожденници" на по месец и на два Hug

# 609
здравейте и от нас,бяхме по улиците!

За коликите - и Колиеф са гола вода!

От утре съм на Сап симплекс.

Честито на месечинките  smile3504 smile3510

Забравих - нашата погача мина 18 11 - скоро ще кача снимки!
ето малко от нашата страница http://sempopovi.multiply.com/photos/album/16/16#photo=121

# 610
Clip4e-много е сладка малката-бонбонче!!
И аз толкова го хвалих тоя Инфакол...ама като почнаха  по-силните колики и спря да действа.Днес открих някакъв друг сироп за колики в аптеката--ДЕНТИНОХ-същите съставки като в Инфакола но вместо портокалово брашно има копърово олио.Почвам да давам-ще ви кажа резултата

# 611
Ето ни и нас....погачата ни мина страхотно моя бонбон малко я проспа и въпреки това сега след банята ми заспа без да е ял направо каталяса Rolling Eyes и сега ще се чакаме да станем,че да се наядем и да заспиваме за вечер!
Лека за сега от нас! smile3524

# 612
Здравейте моми4ета!От в4ера давам на малкия сок от праз,за коликите.Каза ми го моя позната.Бях настроена много скепти4но,но реших да пробвам.
Първия ден се дава 1 лъжи4ка сок от праз(настъргва се и се истисква с марли4ка)
Втория ден 2 лъжи4ки,третия-3,така до 5 лъжи4ки,после
6-я ден -4 лъжи4ки,7-я 3 лъжи4ки,8-я 2 лъжи4ки,9-я 1 лъжи4ка.
Тя го е правила 2 дни и коликите са из4езнали напълно,на 3-я ден не са имали колики.
Аз тази ве4ер съм много доволна,за първи път малкия заспа без рев,4ак не вярвам.
Казаха ми ,4е се дава преди ядене,но в4ера доста се понамръщи,тъй като люти,тази ве4ер му го сложих в млякото.
Единствения недостатък е,4е се уригва и много мирише на праз,дъхт му също  Laughing
Който иска да пробва,аз за сега съм доволна,дано е все така.
лека ве4ер на вси4ки Hug

# 613
НАДЕЖДА аз толкова питах за този праз и най-после!
утре го почвам!
Съпругът ми са го давали на първото си дете но е забравил точно как и затова питах къде ли не.
 Hug Peace

КАКВА ЛЪЖИЧКА защото мъжът ми помни КАПКИ?

# 614
Идвам да драсна два реда,че нямам време,а искам да лягам.
Саши от снощи е без температура,но цяла нощ рева от колики и коремче,все още не му се е оправило.Заспи замалко и се  събужда с рев,ама рев ви казвам,с цяло гърло крещене.Така бяхме цялата нощ.Никой у дома не спа,а предполагам и съседите.После се принудих да му ам цица и откарах в една позиция около 3 часа,че а съм мръднала,а е оревал орталъка.Днес всички кокаляци ме болят,главата ми тежи,абе...ужас.Кроткото ми бебе стана ревльо.Днес поспа през деня навън в двора на майка ми,та успях да релаксирам малко,попекох се на слънце.Ноооо,Сашко е разбрал,че като е кисел може да вика и крещи и елате да видите-прегракнал е вече от рев.Гушна го-реве,оствя го-реве,дам му да цока-реве...за всичко реве...лелееее....Явно му е много зле на детето.Та,сега се чудя дали няма да имаме едни късни колики/точно като на батко му-рев и дране по цели нощи/.
Преди 30.мин заспа и бягам и аз,че не се знае знае ли се...Confused
Честито на всички бебчета,които имат месечинки.Радвам се,че погачите ви са минали добре и чакаме снимки.
Утре ще се опитам да изчистя и следобед в парка,ако има желаещи-свиркайте.Лека и поздрави на всички.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт