Ноември дойде,а ОКТОМВРИйчето сладичко расте!

• 24 787
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
НАДЕЖДА аз толкова питах за този праз и най-после!
утре го почвам!
Съпругът ми са го давали на първото си дете но е забравил точно как и затова питах къде ли не.
 Hug Peace

КАКВА ЛЪЖИЧКА защото мъжът ми помни КАПКИ?

Аз давам кафяна лъжи4ка,най-малката която имам.Лелее сега съм в 4уденка,и аз това се двуомях,дали ми казаха капки или лъжи4ки,да не би аз да съм в грешка? ooooh!

# 616
Малко предложения за заглавие на тема

Рождество Христово наближава, Октомврийчета усмивчици раздават

Коледа е вече тука, Октомврийчета чаровни гукат.

# 617
  • София
Здравейте Simple Smile
Нашата погача мина чудесно Simple Smile Изкарах си много добре, а бебо спа почти през целия ден. Коликите му определено са намаляли откакто не му давам никакви капки  #Crazy Гостите бяха тук от 15.00 до 21.00ч., след това изкъпахме бебо и досега чистих и мих чаши и чинии. Половината поканени не дойдоха поради някакви си причини, но по-добре защото така или иначе нямаше как да ги събера всичките в моето микро-апартаментче. Подариха ни много хубави и функционални подаръци. Бебо най-много си хареса новия шезлонг и заспа вътре в момента, в който го сложих. Аз пък най-доволна останах от цяла серия козметични продукти за стягане на разтегнатите ми телеса с минерали от Мъртво море, която мъжът на едната ми поканена приятелка ми е донесъл от Израел  Grinning
Снимки има, но са на фотоапарата на едната ми приятелка. Аз бях толкова доволна от цялото мероприятие, че не се сетих изобщо да снимам. Като ги получа ще пусна някоя и друга снимчица да ни видите  Mr. Green

# 618
Добро утро!

Тази нощ стана чудо! Моето малко, сладко, разкошно змейче направи 9 часова пауза! Mr. Green Толкова съм щастлива и доволна. Последно цока в 21:30ч. и чааак сутринта в 6:30ч. Peace Аз разбира се събудих в 3ч. по стара традиция, но малкият змей си къртеше..почаках го и пак заспах.

Деси, дано днес Саши е по-добре! Чакам новини как е?! Hug

Адри, Герчо, радвам се, че сте изкарали хубаво! Сега ако и по някоя снимка метнете, ще се шестак! Hug

Отивам да будя голямото змейче за училище.

Хубав ден.  bouquet

# 619
  • София
Здравейте,
Снощи и моето таласъмче направи пауза от 6 часа и съм много доволна от него. Сега ако реши пак да заспи ще е чудесно и ще мога и аз да си довърша дрямката.
 Вчера забравих да кажа, че ми дойде. Едвам се стърпях да не сеобадя на свекървата да й се похваля  Laughing Когато ми беше спряла кърмата мъжът ми й беше споменал, че може да е защото имам признаци, че скоро ще ми идва, а обикновено няколко дни преди цикъл кърмата намалява. На това тя се изсмя и високопарно обясни как нищо не сме разбирали и явно не пише всичко в тоя интернет щом не знаем, че докато кърмя било невъзможно да имам цикъл  ooooh! Еми явно аз съм някакъв природен феномен тогава  Laughing

# 620
Здравейте.
Деси, много ми стана мъчно за бебчо и за теб. Дано се оправи бързо.
МАрина си реве ама вече си мисля, че не са  колики. Реве като я гушнеш се оглежда, смее се, ритка, маха с ръце. А я оставиш реввв. Сега се е кротнала и си играе в леглото.
Аз като свърша тази опаковка колиеф и повече не мисля да купувам  newsm78
Надежда, това за праза не е ли много драстично, суров ли е. Аз веднъж си слагах капки от лук в носа и беше ужас, ти пробва ли го сокчето дали люти? Айде ще кажете отзиви за праза Simple Smile

# 621
Здравейте.
Деси, много ми стана мъчно за бебчо и за теб. Дано се оправи бързо.
МАрина си реве ама вече си мисля, че не са  колики. Реве като я гушнеш се оглежда, смее се, ритка, маха с ръце. А я оставиш реввв. Сега се е кротнала и си играе в леглото.
Аз като свърша тази опаковка колиеф и повече не мисля да купувам  newsm78
Надежда, това за праза не е ли много драстично, суров ли е. Аз веднъж си слагах капки от лук в носа и беше ужас, ти пробва ли го сокчето дали люти? Айде ще кажете отзиви за праза Simple Smile

Пробвах го,да.Много люти Confused Трябваше ми доста време да се реша да пробвам,аз съм много против тези бабини рецепти.И за индийско орех4е ми казаха,но то ми се вижда още по-драсти4но.Но толкова ми е мъ4но да го гледам как се мъ4и,4е пробвах,2 ве4ери си заспа без рев.Имаше много газове и веднага след хранене се изхожда,а ина4е се напъва с 4асове.
Аз му го давам в млякото,ина4е много люти.
тази нощ само това мисля,дали не съм предозирала праза,давах му лъжи4ки,а дали не бяха капки? ConfusedТази ве4ер ще му дам по-малко.
Да ви питам нещо.Пъп4ето ми изглежда,4е му е подуто,но от доста време,а педиатърката нищо не каза.Дали е възможно да е пъпна херния?Само такива работи мисля Confused

# 622
НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА, през нощта се сетих да питам още за праза:

капките или лъжичките преди всяко ядене или само веднъж на ден и ако е последното преди кое хранене?
На всички - приятен ден!

НАДЕЖДА-и аз се притеснявах но напразно за този пъп. На следващата консултация попитай. АЗ си записвам и питам.

Рони - браво на вас! Peace Все така!

# 623
Надежда, и нашият пъп беше зрле. Оказа се, че не е пъпна херния, ами гъските в родилното са го отрязали лошо. Сега лепим лепенки за да се прибере. На мен ми показаха как да го правя и сега си купувам лепенки за пъп от аптеката и си я лепя. За една седмица ефекта е видим, макар, че сигурно поне месец трябва да стои залепен, че да е на 100% прибран.

# 624
Чипче,по веднъж на ден.Аз го давам към 16,17 часа,тъй като тогава са ни най силни коликите.По принцип се дава преди хранене,но в4ера му го сложих в шишето с мляко,ина4е доста люти,а така не го усеща.
Ще запо4на ве4е да му давам по 1 лъжи4ка ве4ер,няма да увели4авам дозата,да не го предозирам нещо.
Аз забравих да попитам за пъп4ето,но тя докторката предполагам ако е имало нещо щеше да ми каже Thinking Дано вси4ко е наред,вижда ми се доста изпъкнало.

# 625
Деска,как е дребния?Ох,да оздравява,че така е ужас,когато са болни бебоците.Толкова са мънички.Аз знам за една кашлица и сополи преди месец как се чувствах,пък тази Т-незнам.
НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА ,пробвай както казва Герчо.аз като бебе съм била така и майка с лепенките ми е оправила пъпа.Но става бавно,иначе има ефект.
и аз като Чипче,когато сме на консултация си пиша на едно листче въпросите,дето ме притесняват.Държа в задния джоб на дънките и си питам,четейки. EmbarassedСрам,не срам.Уж съм минала по този път,но децата са различни.

Честито на именниците,да са здрави   bouquet

# 626
Добро утро дами,

Деси, продължаваме да стискаме палци на малкия Саши да оздравява бързо Hug Peace И гледай да си почиваш, когато това е възможно, знам че е трудо, когато бебенцето ти е болно, но трябва да имаш сили да се гледате Hug
Радвам се за хубавите пити, които сте направили и сте се повеселили Grinning
Рони, май си се понаспала с тази 9 часова пауза Peace
 И моето мишле поспа тази нощ, вече 3 поредни вечери заспива около 10 и после се буди да папка. Тази нощ стана в 4,30 Grinning и после в 8,30 Peace
Вчера бях на срещата на ЛЛЛ и си побъбрихме, но моите одисеи с кърменето продължават Confused

Искам и нещо друго да ви кажа, в петък мъж ми заведе баткото на 3D кино, разбира се на детски филм. това от което съм УЖАСНО ВЪЗМОТЕНА е, че преди филма дават реклами на филми за ВЪЗРАСТНИ и Ники така се е изплашил на трейлъра на "Аватар", че е искал да си тръгне и сега като го питаш нещо за киното веднага започва със лошите впечатления от страшния филм #Cussing out Наистина нямам думи и не знам как да си потърся правата в случая Thinking

Днес на Ники му е първия ден на детска от юни месец. Занесе бонбони да почерпи на Дейка и е бил страшно щастлив. Дано не ни докара сополи само Praynig Че затова не го пусках до сега.

# 627
monnnn  Hug Мерси. А за колко време ви мина?
Деска  Praynig
Моето диване спи минимум 6 часа нощем, понякога и 8. Колики слава богу нямаме. Само едното му оче пак се възпали.
Мисля си, че е защото постоянно си вре ръчичката там. Аз от днеска твърдо се мятам на уредите вкъщи, че ми писна да се гледам дебела.
Купих си един много готин кожен гащеризон с 2-3 номера по-малък и съм си го сложила насреща да си го гледам и да се надъхвам  Joy
Дано има ефект.

Мегс сега видях, много тъпо наистина  #2gunfire За жалост никой не котролира рекламата  #Cussing out

# 628
Ох, Едирка, ...преди 10 год. беше все пак Crazy.Абе все си мисля, че за около седмица трябва да мине.Ама ефект има веднага, защото помня, че аз много се бях уплашила, защото нашата буба чак се беше надула и Марти като пишкаше милия и ревеше.И това го облекчи веднага.
Адри, тъкмо чях да пиша, че вчера ми е дошло и ти ме изпревари.Мойта кърма, при все, че е малко направо беше на изчезване ония дни, а днес гледам, че пак съм се заимала.Та можеш и мен да ме поФалиш на свеки. Laughing че аз на мойто такива подробности не му вдЕвам.
И на Дара пъпа е много изхвръкнал и лепя лепенки.Лошото е, че аз тоя пъп го видях още в родилното, че е лошо отрязан и високо вързан, ама няма кой да чуе.Двама лекари ми казаха, че щял да се оправи.И така се оправи, че една вечер след баня се обърна целия.Аз само, че не си затворих очите!!!Очаквах да се зейне дупка от другата страна...ама не зейна.Почистих го със спирт и го лепнах.Лепенката седи 2-3 дена, после за 1-2 се маха, защото кожичката им се възпалява.При нас вече се вижда ефекта за една седмица.Аз също не знам дали е пъпна херния.Май ще я водя ако не се оправи на хирург той да каже.
Ето и мойте вдъхновения за заглавия:
Коледа посрещаме с октомврийче на ръце!
Коледа сипе играчки, а октомврийчето се смее на закачки!
Октомврийските очички, греят като коледни звездички!
Аз пак да питам за паролата.
Днес мойта мишка става на два месеца.Честито на всички майчета, родили на 30.09!Да са ни живи, здрави и послушни дечицата и Бог да ги пази!

# 629
Благодаря на всички,че мислите за нас.
Тази нощ беше спокойна,слава на Бога и др.Карп.Simple Smile
Да ви разкажа какъв цирк бяхме с мъжа ми снощи;значи бебо заспа към 8.45,но след час се събуди.Аз си легнах с него ,но детето не заспива.След около 40мин.започна да мрънка и извиках мъжа ми,който не бе легнал,да го гледа,а аз поне да спя.Да,ама след 20 мин.това дете започна отново да се дере адски от рев и аз го взех.Давам цица,цокне-реве,цокне-реве,ама реве на умряло...вече няма глас от дране,толкова силно крещи.Това към 23.30.направо ни призля,като ревна така,викаме си; Айде пак няма да се спи.
И тогава започна Одисеята.Мъжът ми вика: Бебето реве,защото се лигави.Остави го да пореве 20-30 мин. и ше се умори и ще заспи.
Аз казвам,че това е недопустимо и с мое дете няма да се случи.Започваме да спорим.Накрая казвам: Какво искаш,да му се скарам,да го напердаша,да го накажа..Confused
Пусках сешоари,бял шум,музика...нищо..рееев...
Сещам се за 5-те правила на др.Карп и започвам да ги прилагам.Първо го пових,той се дере,после го обърнах на една страна да го люлея,той се дере.Бутам бибата да цока-рева става неудържим,като се бори да си осовбоди ръцете.Тогава мъж ми започва: Ти си луда,какво правиш,ше ЗАДУШИШ детето,защо му стягаш ръцете...Аз ,на свой ред,отвръщам,че няма как да задуша детето,като му прибера ръчичките до тялото.Ама мъжът продължава да ме обявява за луда и ми вика: Дай детето,аз ще го гледам,ще го бутам с количката и ще идвам само да го хранищ.Аз викам:-Бягай оттук,няма нужда от нерви,и без това малкото е изнервено.Ходи спи,за да може ако трябва после да го гледаш.
Ама той се пъне,не иска:Давай детето,ми вика.Аз го бутам...абе цирк ви казвам...Накрая детето се сгуши в мен и си заспа сладко-сладко,като го бях гушнала.Мъжът ми нямаше какво да каже и си легна.Сложих бебко да спи настрани,както беше на пашкулче,завих го с оше едно одеалце и си спа без да мръдне до 3ч.После го накърмих,обърнах го на другата страна,отново опакован, и си спа спокойно до 6.30.Станахме чак в 9.45.Още го мъчи коремчето,много пръцка и се гъне,но няма температура.Давам му Инфакола и БиоГая.Надявам се коликите да отшумят бързо.Сега пак спинка,а аз ще използвам да почистя,че времемто вече върви към разваляне и иска да използваме да излизаме на разходка.
Малко дълго стана,ама исках да се посмеете с мен на среднощните ни изпълнения.Simple Smile

Мегс,какво ти казаха на срещата за проблема с лошото захапване,че ние още си се мъчим/аз де/?Ама бибата ми е трудна  да я махна,като виждам как се успокоява с нея.Онзи ден ме е дъвкал 6 часа и една издържах,адски боли.

Моя син днес има месечинка,два месеца навъртя.Да ми е жив и здрав,както всички,родени бебечета  родени днес,а и всички октомврийчета!!! Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 13:01 от ДесиХ3

Общи условия

Активация на акаунт