Ноември дойде,а ОКТОМВРИйчето сладичко расте!

• 24 786
  • 731
  •   2
Отговори
# 75
Искричка, какво е мнението на докторите за пневмококовата?И колко е скъпа?

# 76
Здравейте вече във втората ни тема в Родена - мерси за темата, кога ли ще имам време да прочета всичката полезна информация на 1 страница...

Ние от 1 година сме в Бъкстон/Павлово, но аз още не мога да свикна...днес обикалях като гламава от 3.15 до 5.20 около един канал, дето му викат тук река, и си въобразявах, че ми е хубаво...добре, че бебетата спят и нищо не разбират...
10 години живяхме до Южния парк, там отраснаха момчетата, ама пусто, от къде да знам, че ще имам още две хлапета... За съжаление не ми се разкарва с кола до парка, много ми е сложно - бебета, кошчета, количка...Та може и аз да дойда около 6-то Районно - крайно време е да се предам сама за арест....

И явно за да се вразумя колко си ми е хубаво у дома, ето ти случка като за края на една доста уморителна разходка - заключихме се отвън - аз с бебетата, двамата ми сина и майка ми - няма такъв майтап. Посрещнах Сашко от автобуса от училище и звъннах на майка ми да слезе да вземе близначките ( после качвам количата...), тя слезе с големия ми син (той беше по долнище на пижама Simple Smile). И майка ми грабнала някакъв ключ, естествено, не който трябва и така - озовахме се с гладни бебета в 5.30 в коридора. Спаси ни детегледачката след 30 мин...Убедих се колко е хубаво да кърмиш, дори и в коридор  Simple Smile Grinning

Е, и аз да се оплача един път, пък било от квартала. Ще компенсирам с летни разходки в Морската Градина във Варна догодина и всяко лято...

Липсва ми някоя среща, пие ми се жива бира и ми се говорят глупости...какво ли прави нашият сервитьор?
Мария, така и не можах да видя малката Валерия - качи някоя снимка в нашия албум.
Поздрави и целувки на всички мами и бебета!

# 77
  • Сф
Лелееее, Норчее, много ме развесели, да знаеш, горките- с децата, майка ти, а даже и горкото момче по пижама Joy Joy Joy хем ми е жал, хем ми стана смешно, извинявай Rolling Eyes

Криси, Норче, Искре и аз съм навита за около 6-то, ние също ако излизаме е между един и четири, че тогава е най-топло, ако може така да се каже и излизането е според това кога сме хапнали Laughing

# 78
Аз затова го написах за да се посмеем...ако не се смея, досега да съм си теглила куршума, само това ме спасява.
Е, в началото се чудех какво да направя, най-вече заради бебетата, но бум - циците навън и положението беше овладяно.
Добре, че не мина никой по стълбите, че се изложихме пред чужденците (от Манчестър Ю  Joy)

Хайде лека нощ, да не натрапвам с досадно присъствие...

Гер40, малката Ева е много сладка! Гледа все едно ще ми скрои шапка...
Ронка, не можах да видя Крис, не видях и Габи на Жени - колко са ни пораснали малките мишлета за месец-два!
Чоко, качи някоя снимка на първите ни Октомврийчета за колажа.

# 79

Ронка, не можах да видя Крис, не видях и Габи на Жени - колко са ни пораснали малките мишлета за месец-два!

Веднага се поправям и качих 2 снимки. Не са най-нови, но така е като не го снимам това дете. Embarassed Ще поправя и тази грешка.
Ей го на моето момче. Wink
http://oktomvriiki09.snimka.bg/holidays/koleden-kolaj.440279.16005339

# 80
Момичета здравейте и от нас  

Искам да споделя и моят опит с коликите. Открих много хубаво лекарство, което поне на нас ни помага. Искам да спомена че пробвахме и с Инфакол (неуспешно).

Лекарството е хомеопатично - казва се Cocyntal  за колики на Boiron ( не знам дали е коментирано преди във форума ). Аз не съм много запозната с хомеопатияата, но от обща култура и от приятели знам това - онова. Безвредно е, и се дава по време на криза.

Ето това е линк: http://www.cocyntal.com/

Преградки и честито за новата темичка!

# 81
здравейте момичета да ви почерпя с малко торта че днес дъщеря ми има рожден ден                     http://www.bulgarica.com/wp-content/uploads/2009/10/cake.jpg

# 82
Добро утро и от нас.

Райън снощи хапна в 03:30 и после искаше да яде през 1,5  Shocked Е такова чудо не сме имали. Едва го уддържах до 06:00. Все пак е на АМ. Аз естественно през неговото мрънкане от 03:30 до 06 не мигнах, той вместо да заспи след закуската ме изненада с няколко картчни пръдни после се посра  Mr. Green Какво ли си е казал... "Няма спане за теб! Тази сутрин ще ти изнеса пълна програма"  Joy

Норче Ти си върха! А кога ще идвате насам лятото? Всяко лято ли идвате? Звучи сякаш имате имот някъде из нашия край. Ако не е тайна къде? И това лято кога да ви очакваме или не се знае още?

Криси Да ти е жива и здрава каката! МНого да те радва, да расте самостоятелна и любвеобилна!   bouquet (Още чакам за кафе като се престрашиш да излезеш)  Hug

Майчетата които хранят с АМ, НЯКОЙ ДАВА ЛИ НАН ХА 1? До преди 2 дни му давах на Райън НАН Сенситив и си спеше спокойно 3-4 часа дори и от 80-90мл. От както започнах НАН ХА се буди доста по-често озверял от глад  newsm78 На мен на консистенция ми се вижда същото млякото. Смених Сенситив с ХА, защото в нашия квартал го няма този НАН Сенс  Tired Май ще се презапасявам с мляко и ще си търся НАН Сенс.

ДО ВСИЧКИ ВАРНЕНКИ Много сте несериозни! Повече няма да пиша смс-и! Днес ще сме в морската до към 14:00 , който иска да заповяда

# 83
Ani_Boland и моето диване ми скрои същия номер, ама то е с хрема и си мисля че взе да се дави от нея, затова толкова често се будеше.
Момичета вие как се преборихте с хремата и за колко време стана. Аз пръскам стеримар и чистя с клечки за уши, ама имам усещането, че не му помагам особено  newsm78
А да и тези пъпки с бели връхчета? Мажа с д-р Тайс, сложих му и калиев перманганат във ваничката но не виждам голям ефект  Whistling
Хелп?

kristijna Честито на щерката. Много щастое й желая.
Норче евала за смеха. Някой биха изпаднали в нервна криза. Аз си кърмя навън между другото и хич не се съобразявам кога сме на разходка.
Дали ще суче вкъщи или навън все тая, манджата една и съща. Иначе аз почтни всеки ден съм в Южния парк. Който е там да се обажда.

# 84
Ани, I  Heart Varna!
Мъжът ми е варненец, свекърва ми си живее там, както и брат му. Всяко лято "натирвам" момчетата там, а ние прескачаме за събота и неделя. Но толкова много ми харесва Варна, че ми се иска да живеем там постоянно, ама нейсе.
Свекито живее на Шипка и Мария Луиза, а ние си купихме апартамент зад Общината и Археологическия музей на Сливница и Иван Драсов (точно до пицария Тоскана).
Правя си сметките да дойда с близначките в края на Май, че имам да го дообзавеждам за да може като свършат училище батковците от края на юни да сме там цялото лято. Вече има евтини полети и за 40 мин съм до София, ако се налага по работа.
Така че, ще търкаме подметки в Морската -Детския кът, Летния театър...Живот и здраве!

Еди, кърменето навън с близначките ми е трудно, да не кажа невъзможно, защото предпочитам едновременно, т.е. двете цомби навън. Ще ми се да те видя с твоите бомби навън или по-скоро да видя дядовците, които сигурно са пред инфаркт от гледката Joy

Кристияна, Да ти е жива и здрава дъщеричката!

Гер40, как спахте тази нощ? Питката стана ли вкусна?

Ронка, Крис е много сладък с тоя пръст в устата - да го нагушкаш от нашите моми  Hug.

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 09:21 от noraishkova

# 85
Добро утро!
Kristijna честит празник на дъщеря ти! Да ти е жива и здрава!  bouquet
Норче  Hug супер история!

Гледам че осъждате памперсите. Ние така и не мойем да си намерим подходящи, ползвахме оренжевите на Памперс - пропускат, Молфикс - пропускат, сега съм с белия пакает на Памперс - пак пропускат. Днес ще си взема Либеро дано от тях съм доволна. По едно време си мислих, че аз не мога да ги слагам като хората, но пък ползвах един пакет Пуфис и от тях не ми пропусна нито един памперс. Проблема при Пуфиса беше, че ластичките много се отбелязваха - явно му стягаше. С това пропускане на памперсите имах такива моменти, че не можех да смогвам да суша дрехи ... дано сега всичко се нормализира.

Иначе да Ви се оплача нашата алергия още не е отминала. Сега пак чакаме докторката да дойде да види Ники. Вече взех да си мисля да не би да е от кърмата, по точно от някоя храна която приемам? Незнам не смених праха за пране, омекотител не ползвам, спрях моктите кърпи (при всяко наакване мием дупе), не мажа с козметично олио ... вече незнам от какво може да е !
Спирам да се оплаквам, че да не досаждам!

Хубав ден на всички! Днес времето е хубаво, трябва да се възползваме за разходки!  Peace

# 86
Привет и от мен.
Моя  беб спа добре,но го мъчи гадния нос.Много е запушен,нищо не помага.
За кърменето-аз си кърмя навън,вчера даже кърмих в чакалнята на общината,че имах работа там,а трябваше да чакам.Седнах в едно скришно ъгълче и накърмих бебето. Mr. Green
Еди,Чо-ко,аз съм днес в Южния,айде среща.Ще гледам да изляза около 12ч.

# 87
Яна, сигурно имаш предвид, че си сменила и праха, но пак не помага. Ако сте само на кърма, значи наистина може да е от храната която приемаш. Ако пиеш мляко, гледай да е с по-ниска масленост, дори е добре да го ограничиш временно. Но съм сигурна, че знаеш кои са всички алергени (фъстъци, мед и т.н.) за да ги избягваш, поне временно. Педиатърката с какво ти каза да намажеш бебо - Елоком? Какви са ви акитата?

Деси, ще гледам и аз да се дотътря до Южния с колата, най-вероятно към 2 часа обаче, ако сте още там как да се открием? Разбрах, че влизате от Нишава, аз ще гледам да се помотам по-нагоре посока Емил Марков около въртележките.

# 88
Кристияна, честит празник на твоето порастнало момиче!
Норе, голямо приключение сте имали вчера  Crazy, но благодарение на твоето невероятно чувство за хумор сте го възприели откъм веселата му страна!
А за сревитьора - и на мен ми се иска да проверим дали ще ни познае и без коремите, но май няма да можем да се организираме  Rolling Eyes
Приятен ден!

# 89
Честито на всички,които са имали и имат повод,че забравих!!!:)
Норче,аз се мотам в тази част на парка,ще ти дам тел.на лични да ми звъннеш,ако си там.

Общи условия

Активация на акаунт