Ноември дойде,а ОКТОМВРИйчето сладичко расте!

• 24 787
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Привет на всички!
Успявам да Ви прочета с леко закъснение винаги - честито на всички нови бебенца и вече пораснали такива!  ura
Ние сме добре с всички характерни черти и особенности на бебешоците Crazy Вече сме и на цял един месец- да си хапнете торта по случая!

# 91
Ипанемче, честита ви месечинка.
Деси, Норче аз имам малко работа в общината днес, но ще видя да изляза по-рано и да мина през Южния.
Ще звънна да видя кой накъде е.

# 92
  • Cambridge, UK
Здравейте дами,
честито на всички с поводи!   bouquet

Аз минавам да се похваля, че оцелях след 36 часово гостуване на Баба N1, въпреки забележките относно това как с таткото се храним, какво пием, какви списания си купуваме и как не ставаме за родители, защото бебето е леко облечено, не му пеем, не го дундуркаме по цял ден на ръце, оставе го да плаче по 10-15 мин и екстра лекциите как няма да мога да кърмя до 6-тия месец, защото кърмата ми нямало да ми стига на бебо + тази за некадърността на днешните педиатри, които отричат захранването с пюренца още от 3-тия месец!   #2gunfire

# 93
  • Пловдив
Добро утро и от нас Hug

Честито на всички,които имат повод  bouquet

И аз съм кърмила доста пъти Криско навън.По-миналата пролет(т.е ,когато е бил на няколко месеца) имаше много често проливни дъждове в Пловдив и един път ни хвана такава буря насред центъра и къде,къде да се скрием в сградата на Филхрамонията  и аз така си намерих едно скришно ъгълче ,дори и едно столченце Mr. Green и си го нахраних детенце.Един път нямахме асансъор(на 10-етаж сме) и пак така на стълбите се храниме преди да отида и мама на гости,докато ни поправят асансъора.Изобщо много съм доволна Wink

А пък с мънинка излизам много по-рядко и не ми се е налагало.Искам да ви се оплача,че явно от по-редките разходки,тя винаги е неспокойна навън,мрънка и изобщо не иска да спи Rolling Eyes,за разлика от вкъщи.Аз ли нещо не правя както трябва,не знам,но не и харесва и това е.Дано се промени за в бъдеще Confused
Целувки Heart Eyes

# 94
  • Cambridge, UK
един поздрав за всички, сигурно сте го гледали, но все пак Simple Smile клипчето си заслужава

# 95
Здравейте,
ние днес сме със запушено носле и леко си похърква. Така и не разбрах как го простудих, уж е топличко в нас  newsm78
Моля ви кажете ми как да му помогна да диша спокойно, няма сополки, не знам тук ли бях чела с навито памуче в нослето и за физиологичен разтвор, но не знам как точно се използват  ooooh! Моля мамите с опит да споделят

# 96
Здравейте и от нас!
Едира,и ние имахме проблеми със сополите,та чак се давеше и кашляше от тях.Нощем неможеше да спи от тях.Аз пръсках със Стеримар и после с помпичката дърпах сополчетата.Неприятна процедура,ама няма как.
И нас ни тормозят тези пъпчици.Мазах ги с кремче на Нивеа,със Судокрем, но всичко е с временен резултат.Изчезват,после пак се появяват и то само лицето.Така и неразбрах какви са тези пъпки и от какво се появяват.Разбрах от форума,че много бебета ги имат.
Хайде,спорен ден на всички!

# 97
Мамита от квартала, ако искате да не товарим много темата, може да пишем в подфорум "Градове", има темичка за Борово, Кр.село и Бъкстон, и там да си правим уговорките.
Иначе ние и днес сме на линия, едно време с други майчета си правехме срещите на 20-та поликлиника на кафето, малко е мизерно, но е по-централно за трите квартала, и от там може да отидем някъде да седнем на кафенце. Незнам О'Шипка изкарват ли маси навън още...
Норче, с баткото преди 4 години и аз "изоравах" тоя канал нагоре надолу като лудите, но поне имаше по-малко коли в сравнение с другите улици.
Пъпчиците, които са т.н. бебешко акне при Вики минаха с Др Тайс - балсам.

# 98
Ето ме и мен. Липсвахте ми, тези дни не можах да се включа, но програмата ни беше пълна. Цяла сен в събота обикаляхме Боженци, Копривщица да си търсим хотел за Нова Година.Хора без работа Laughing Габи остана при наша много близка съседка, добре се е представила де Simple Smile
В неделя пък в Сверния парк. От вчера съм на фитнеса и да ви кажа супер се чувствам.Друго си е спорта, разтоварвам се психически Simple Smile Отделно сме на дохранване,че доста ми намаля кърмата.
Норче, още веднъж се убеждавам колко позитивен и готин човек си Heart Eyes Heart Eyes Жалко, че не може да се виждаме Rolling Eyes И аз като теб не мога да свикна в нашия квартал.Ми не ми харесва и някои дни пропускам разходките, нямам желание Rolling Eyes
Мира, и моята Габи реве навън и май по и харесва вкъщи, а трябва да е обратното Rolling Eyes
Ани, аз ползвам на Хип с пробиотик АМ. Педиатърката каза, че е по-добро от НАН.
Усмифчица, вие сте герои да издържите това посещение Simple Smile
kristijna, честит празник  bouquet

Норче по твое желание ето малко снимки на Габи Heart Eyes

http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16008571
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16008570
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16008572
http://oktomvriiki09.snimka.bg/baby/nashite-bebeta-0-3m.411719.16008592

# 99
Здравейте и от мен,
много ми се идва в Южния, но и аз трябва да се товаря в кола и затова днес ще се въздържа  Confused. И в нашия квартал е гадно ама какво да правя, засега сме тук  Crossing Arms. Все пак ще се разходим и днес, че ми е съвестно да си седим на затворено, още повече че щом Габи подуши въздуха на асансзора и вече е заспала  Rolling Eyes.
Жени, хайде, бе. Вчера се питах къде си. Радвам се, че вече си по- спокойна  Hug . Докато си на фитнес кой гледа Габи? И на мен ми се ходи, че искам да си постегна корема, ама май ще си правя преси вкъщи, че няма на кой да оставя нашата Габи.
И да попитам за добавката- с нея се замества хранене или се дохранва след кърмене?
Норче, напомняш ми да те питам как е нашето ВИП октомврийче? Ам?

# 100
Здравейте момичета! Hug

Жени, много е сладка и нежна Габи! Heart Eyes

Норче, много си ми сладка! Ти си герой, с толкова деца и майка...и пак си в приключения. Simple Smile Hug

Пъпките ги уморих с А-Дерма! Peace От третото мазане и нямаше помен от гадините. Simple Smile

И моето момче има проблеми с нослето. В следствие има храчки, които го давят и вечер трудно заспива. Снощи заспа в 2ч. след едночасов рев. Не мога да му помогна, пръскам стеримар, но без особен ефект. Confused

# 101
Здравейте! Нямах време да  ви изчета,включвам се само да попитам някой дали знае какво се случва с поръчката за инфакола??? за колко време горе долу идва доставката от там? мерси предварително .Хубав ден на всички...ние отиваме на реазходка с бебка Simple Smile

# 102
Привет и от мен! Вчера хапнахме питката и приключихме случая. Мисля до 1-2 седмици все пак да направя погача и да си поканя колежките поне. Ние тук като сме по цял ден заедно ако е имало някой вирус да съм го занесла у нас  newsm78. Че така ми  е едно съвестно - на иван правих, беше много весело. Имам прекрасни снимки. А сега на Ева да пропусна  newsm78
Иначе тази нощ не ме огря щастието за 5 часа сън, но то не може кеф всеки ден  Joy Joy Joy. Няма да ме учи девойката на хубаво, я! така или иначе обаче явно коликите поотшумяват и лесно заспива след като се нахраним нощно време, което обяче важи до 6 часа. След 6 часа явно смята, че те трябва да спя и държи упорито на това. Като резултат от това гледам някаква безумна турска сапунка по бтв и там нон-стоп за баклава говорят и днес минах покрай една баклавария и се наплюсках като прасе. Ще стана 200 кила покрай това дете  Joy

# 103
  • София
julia__kristi , аз също го чакам този Инфакол. Герчо, имаш ли ти някаква информация? Радостинка не е влизала от няколко дни за да каже. Моят свърши вече и след 24 часов рев се прежалих и взех Колийф. Хич не исках заради това цедене, лъжички и т.н., ама наистина 24 часа рева с 2-3 почивки от по 1 час. Мислех, че ще умре от рев това дете (а за нас с таткото да не говорим). Честно казано съм много изненадана от мигновения резултат на Колийфа. Аз бях страшно скептична в началото. Даже вадих пак листовката да чета да няма някакви успокоителни или опиати вътре  Laughing На втората доза с поредното хранене заспа като пън и не му се чу гласеца повече. Само в часовете за ядене имаше малко мрън докато мама се цеди в чашка като някоя крава за да му забърка капките, но иначе цяла нощ и гък не е издал, та чак до сега.

Да се похваля (или да се оплача) от напредъка си със силиконовите зърна. Нали бях се притеснила, че си остава гладен и затова реве и извадих отново силиконките. Един път яде с тях и продължи да реве като магаре. Тогава разбрах, че всъщност не зърната са проблема, а коликите. Така или иначе второ хранене със силикона нямаше защото той категорично отказа повече да лапне изкуственото зърно. Давам му го той се дърпа и реве или го лапа и изплюва без изобщо да засуче. Та се върнах отново към борбата за естествено хранене и сега се лъжем в какви ли не пози как да ми захапе правилно зърното и да суче ефективно. Честно казано, много се притеснявам, че не изсуква същото количество, което преди със силиконките. В първия момент захапва добре и суче, но бързо му писва да се бори с моето зърно и го пуска и повече не иска да отвори широко уста. Със силиконовите зърна ядеше по 15-20 минути, а сега след 5-10 вече не иска. Как да разбера колко изяжда просто не знам... а хич не ми се ще пък сега наобратно да го уча да яде със силиконки... абе циркът при мен е пълен  Rolling Eyes

# 104
Jeny много е сладка Габито! Hug
Е нова година уреждате вече Simple Smile, ние още не сме мислили дори по този въпрос. Имаме 4 приятелски семейства с бебета и май ще се събираме заедно. Усещам че щи бъде една кърмеща нова година. Mr. Green

Иначе докторката днес ме успокои за алергията ни. Каза че пъпките вече са с друго естество, което означавало че има подобрение.Изписа ни Адвантан да мажем 3 дни - дано да помогне.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт