Успявам да Ви прочета с леко закъснение винаги - честито на всички нови бебенца и вече пораснали такива!

Ние сме добре с всички характерни черти и особенности на бебешоците
Вече сме и на цял един месец- да си хапнете торта по случая!

Моля мамите с опит да споделят 
Отделно сме на дохранване,че доста ми намаля кърмата.
Жалко, че не може да се виждаме 

. Все пак ще се разходим и днес, че ми е съвестно да си седим на затворено, още повече че щом Габи подуши въздуха на асансзора и вече е заспала
. Докато си на фитнес кой гледа Габи? И на мен ми се ходи, че искам да си постегна корема, ама май ще си правя преси вкъщи, че няма на кой да оставя нашата Габи.

От третото мазане и нямаше помен от гадините. 
. Че така ми е едно съвестно - на иван правих, беше много весело. Имам прекрасни снимки. А сега на Ева да пропусна 
. Няма да ме учи девойката на хубаво, я! така или иначе обаче явно коликите поотшумяват и лесно заспива след като се нахраним нощно време, което обяче важи до 6 часа. След 6 часа явно смята, че те трябва да спя и държи упорито на това. Като резултат от това гледам някаква безумна турска сапунка по бтв и там нон-стоп за баклава говорят и днес минах покрай една баклавария и се наплюсках като прасе. Ще стана 200 кила покрай това дете 

, ние още не сме мислили дори по този въпрос. Имаме 4 приятелски семейства с бебета и май ще се събираме заедно. Усещам че щи бъде една кърмеща нова година.