Благодаря за новата темичка!
Консултациите са забранени до края и на тази седмица
И Райън закъснява вече две седмици за ваксината. Педито каза, че нямало проблем.Днес съм на фризиор сутринта, а следобед на съдов хирург, пожелайте ми късмет

) така че,лично според мен,няма смисъл да се заттварят парите там и най-добре да се взима ваксината преди приемите.
.Изобщо роден кърмак.
Ама се изтарикати и взе да иска шише, че е по-лесно, и сега цедя.
. Като резултат аз се наспах и в 6 часа чинно започнах да меся питка. Цедих дневните количества, стерилизирах си помпата, отидах до педито да си взема бележка, че дребния не е контактен за детската градина, оправих си децата, минахме през неделя да купим торта и сок за децата от градината, заведахме го на градина, отидахме в църквата, прочетахме чистата молитва и в 10 успях да стигна в офиса и да пия кафенце
. Просто счупих световния рекорд за най-добра организация днес и съм много доволна. Няма да събирам днес жени у нас - по-нататък ще го направя, но довечера ще хапнем сладка питка за здравето на малкото ми голямо момиче.
Така тъжно ми стана, хубаво че вече си по-добре 

на малката госпожица и на теб за организацията 
голямо гуши за вас 
Другото, което ме притеснява е, че не е акала повече от 48 часа, а за нея това не е типично( прави го по няколко пъти на ден) и резултата вчера беше ужасно нервно и плачкащо бебе, с болки в коремчето
Който е наясно да сподели, моля