Звездни компромати - 53 част

• 73 180
  • 841
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Момичета случайно да знаете къде мога да намеря тази рокля :  http://www.vbox7.com/play:6584fa46&start=135

Много ми харесва,а идея си нямам на кой дизайнер е Blush

# 77
# 78
# 79

Имайки предвид, че са я бъркали заради външният й вид, не би трябвало да е останала доволна. Laughing

# 80

Тези снимки дали са фотошопнати, всеки път като видя звезда с целулит се чудя Rolling Eyes вече има толкова много методи за премахване.

# 81
100% е фотошоп! Възможно е да има целулитец, но в такива количества - изключено!  Naughty

# 82
 Джони, Тим  и Хелена, уникални са просто, като Светата троица в черно. Peace
http://s42.radikal.ru/i096/0911/bf/df6876b46836.jpg

# 83
100% е фотошоп! Възможно е да има целулитец, но в такива количества - изключено!  Naughty
Ами под снимките на Риана, които между другото вече са плъзнали по всички папарашки сайтове пише:

Цитат
According to the Daily Mail, Rihanna suffered a "limo nightmare" last night after accidentally flashing her cellulite to the paparazzi as she was leaving Mahiki nightclub in London. A bit dramatic, aren't we? Her thighs are hardly a nightmare. They're more like a disgustingly bad dream that haunts you to your core.

И още
Защо смятате, че звездите са толкова съвършени, та е нужно да им слагат целулита с фотошоп?

# 84
Не мога да си представя да имаш целулит и да облечеш такава рокля  Shocked
По-скоро е фотошопнато  Peace

# 85
Бижу аз изобщо не мисля, че са съвършени. Просто съм изумена, имат възможности, има вече какви ли не методи за лечение и то 100%тово , а те се разхождат с целулит и къси роклета.

# 86
Бижу аз изобщо не мисля, че са съвършени. Просто съм изумена, имат възможности, има вече какви ли не методи за лечение и то 100%тово , а те се разхождат с целулит и къси роклета.
Боже, ти ли си го писала това?  Blush Никога не гледам никовете, а направо пиша...
Ами хората там явно са по-земни и не толкова суетни. Риана пак си е готина, пак са и сладки песничките, и така. Какво като има целулит? Нали е човек, не е извънземно. А целулит имат и 15 годишни момичета. Той не е "привилегия" само на възрастта или на килограмите.

# 87
# 88
  ooooh! ooooh! ooooh!

Или алкохола,или дрогата са и в повече Thinking

# 89

Общи условия

Активация на акаунт