Звездни компромати - 53 част

• 74 288
  • 841
  •   1
Отговори
# 225
СУ за какво - ако е журналистика и право приемам, после  ooooh! имам такива наблюдения, че... лични впечатления разбира се  Peace Общо взето няколко университета са специализирани в определени специалности... а като цяло вишУтУ е...айде да не кажа пародия, но...далече от стандартите за висше  Wink

пп - аз също имам познат, право в СУ....да не ти кажа как го завърши....само не и с учене  Whistling в УНСС - същата картинка може да се види, разбира се.

# 226
# 227
  • София
Имам чувството, че дупето й като пружина отскочи от удара  Mr. Green Любимка си ми е тя  Heart Eyes

Кейти със Сури и доведената си дъщеря Изабела и пак май досега не съм срещала такива снимки - на Кейти и някое от осиновените деца на Том
Джъд Лоу
Клеър Дейнс също голяма моя любимка
Ашли Грийн
Майли Сайръс празнува 17-годишния си рожден ден
Натали Портмън на премиерата на Brothers

American Music Awards
Никол Кидмън и Кейт Хъдсън
Риана страхотен тоалет!
Кели Кларксън  Confused
Фърги
Пола Абдул
Алиша Кийс

# 228

Кейти със Сури и доведената си дъщеря Изабела и пак май досега не съм срещала такива снимки - на Кейти и някое от осиновените деца на Том

Немога да проумея как на всички снимки които съм гледала,Кейти е с дебели дрехи ,както и останалите хора ,а Сури винаги и или без ръкави или боса  Rolling Eyes

# 229
Преслава и Коцето гаджета ли са?

# 230
Преслава и Коцето гаджета ли са?

Не.
Гаджето на Коцето се казва Надя.
Нима един-два дуета са повод за такива размисли? Rolling Eyes

# 231
Не съм запозната много с творчеството им, но като погледнах снимките от последния им клип и като се сетих, че Коцето вече не е с Райна, ми хрумна, че може би е с Преслава.

# 232

Немога да проумея как на всички снимки които съм гледала,Кейти е с дебели дрехи ,както и останалите хора ,а Сури винаги и или без ръкави или боса  Rolling Eyes

Ми каляват го детето, освен това децата по принцип противно на нашето схващане нямат нужда от толкова дрехи, колкото ние. На мен ми е странно само в дълбока зима  Laughing

# 233

Аз пък не съм срещала дори  и снимки на Том с децата или на Никол Кидман с децата. Това винаги ми е било много странно. Даже ми струва, че може би не живеят с нито един от двамата.

# 234
Ау, Миранда … 50;ер- много рано започва с такива снимки бре!
Шакира и пак
Брук Шийлдс с дъщеричката си
Тери Хатчър с дъщеря си
Алесандра  … 6; си
Вал Килмър
Джанис Дик … 89;ън

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 23:36 от Бижy

# 235
Дъщеричката на Алесандра май се казва Аня,тази на Адриана е Валентина. Rolling Eyes

# 236
Вал Килмър е трагедия просто , светлите мъже не остаряват добре , а и как се е нашишкал ....

# 237
Аз пък не съм срещала дори  и снимки на Том с децата или на Никол Кидман с децата. Това винаги ми е било много странно. Даже ми струва, че може би не живеят с нито един от двамата.
живяха в Никол Кидман след развода им , сега май са в колеж и затова не живеят с нея .

# 238
Дъщеричката на Алесандра май се казва Аня,тази на Адриана е Валентина. Rolling Eyes
Ъъъ, може. На мен са ми почти еднакви тези двете. Embarassed

# 239
ааа , Адриана Лима е неповторима ,
аз другите без Хайди Клум ( другите ангели имам предвид ) ги бъркам .

Общи условия

Активация на акаунт