С хобито си се гордеем, ПЛЕТЕМ и греем

• 105 409
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Благодаря за бързия отговор!

Помните ли stella10. Ще гостува в "На кафе с Гала" в понеделник 23.11.2009 г. от 9,30 ч.

# 257
Привет, момичета. Ей, един ден ме нямаше и пак вкусотии гледам.

Тити, ето го паниното или черната ивица, от която творя шал. Сега е нагънат, но като се разпъне е към 400 бримки, демек достатъчно за къдрав шал. Joy Установих, че се нуждая от по-дълги игли.  newsm78

# 258
биги, кое му е черното на това Simple Smile
400 бримки трудно се надяват на игли - и яко тежи след един момент.

# 259
Черното е в средата - ивицата от Ангора Рам. Шаренилника е от Ализето, цвят Рейнбоу.

Не ме питай, боляха ме ръцете снощи, докато го завършвах единия край. Ама гот се получава и ме кефи.

# 260
big pufana пожелавам ти търпение да го завършиш! Наистина много гот се получава, преждите са трепач! Аз бих ползвала обръч.

# 261
Миси, Снежи. Довечера мисля да го свърша, но сега излизам на пазар в МОЛа и незнам кога ще се върна.

Ето Ви една Хелена Кристенсенова шапка.

# 262
Привем на всички. Може ли да се присъединя към Вас. Аз имам само май желание да изплета нещо, преди 20 години изплетох 2 пуловера на голимия ми син и това беше. Сега си седя у дома и реших да започна да плета но почти нищо не си спомням. Преди имах една вълшебна книжка с модели и видове плетки, където беше обяснено всичко но съм я дала на някой явно. Сега моля за помощ от Вас, да ми предложите вид плетка за детски пуловер и ако може да ми я обясните. Купих една прежда коятое средно дебела и с преливащи се цветове в синьо и игли 3,5  номер, но освен английския ластик и жартиерната нищо друго не помня Embarassed.

# 263
  • София
Стейси, а по какъв въпрос ще гостува Стела10?

# 264
миме, кое е новото в библиотеката, не го открих Simple Smile

Смених снимките на каскетите, бях пропуснала да сложа снимки на Шамоните, добавих играчки от Дидка. А сега сложих и терличета от нели.
Много искам да плета, но ме боли глава...Вчера се разбра че щерката има диоптер 4.5 и 5 и направо ми призля...Как се е мъчила така не знам...Оттогава трудно ми се отдава да мисля за нещо друго...Но съм изкарала преждите които си набавих, остава да реша какви ще са плетките.
Имам лилаво с шекерен оттенък Grinning от което мисля да плета шал и шапка на малката; взех си сиво на Габрово- мохер за елек ли, каквото там... за мен; син Джинс на Ян Арт, което сигурно ще чака до пролетта, но е прекрасно на пипане, децата го мачкат за удоволствие Mr. Green та...всичко е в ръцете ми...Ах как ми липсва сега секция зима!
клипчето което гледах с едни плетива...имаше едни дървени тръбички там- такова плетиво правят и тук в Албена- търговската алея.
А на Хелена и завидях на хАпарата! Peace

P.P.: Умувам да преместя библиотеката в графа Хоби на сайта, но като го направя ще съобщя- ще гледам да е преди 50-та стр.

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 16:37 от кИриЛизАциЯта е нА всЕки КилОметЪр

# 265
big pufana - ако имаш същия обръч, наистина ще ти е по- лесно да прехвърлиш плетката на него и да плетеш. Аз по принцип, като плета на 2 игли, използвам точно игли, но сега си заплетох пола на 600 бр. и плета на обръч, че с иглите ми е невъзможно направо  Mr. Green Даже бях запланувала полата да е с двойно повече бримки, но едва нанизах тези 600 и се отказах, пък и една приятелка ме подсети, че преждата доста ще тежи. Малко ми се разминава моделът като идея, но какво да се прави. Напоследък май все така ми се получава с плетките  Weary  Joy

# 266
Zoo, уви, нямам тройка обръч. Пък да ти кажа едвам изтърпявам биетата да плета с него. Не ми е хич угоден. Ша се измъча сега с тия игли, пък друг път ще знам. Благодаря ти много за предложението.  newsm51 Завиждам ти за роклята, да знаеш, благородно.

Vice, добре дошла, мила. И аз бях като теб, не бях плела много отдавна, ама форума с момичетата ме подпали и нахъси. На първо време разгледай библиотеката на Кирилизацията, миличката ми тя!   bouquet, защото има много идеи там. Ако не се справяш, купи си Вълшебна бримка и си припомни плетенето оттам. Има схеми, картинки, размери и така.  Heart Eyes

Мимиту, Хеленка едва ли мое да снима. По-скоро е на някой от екипа, който е снимал нея. Но ... си е завиждане де. Определено.  Joy

# 267
Пуф, аз имам подобно изглеждащ, но е Зенит Wink мнооо скъпо ми идва с лентите Laughing но пък прави ВЕЛИКИ снимки! Като картички стават.

# 268
big pufana , всеки път, когато видя подписа ти, посягам към екрана да махна мушицата (или май е хлебарка-бебе)    Sick  Joy

# 269
Нелка, ма то това е целта.  Joy Joy Joy Бъзикам се.

Мимиту и аз имам два Зенита от времето на баба ми, но сега снимам с цифровизиран Пентакс.  smile3506

Оф, заболяха ме ръцете с тоя шал, ама имам още три реда и край. Утре ще е премиерата му.  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт