С хобито си се гордеем, ПЛЕТЕМ и греем

• 105 148
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
 katiABV , може да си оплетеш "черво"на 2 куки или на 5 и да напъхаш дръжката вътре.
"Черво" звучи гадно, ама не се сетих за друго образно сравнение, за което съжалявам newsm78

# 721
тръбичка Simple Smile

но тя писа вече, че така й отива много прежда.

аз харесвам тръбовидни плетени дръжки, но не нося постоянно чанта на рамо и не ми се захабява бързо.

кати, а да облечеш тези дръжки в нещо мрежовидно изплетено? ще отиде по-малко прежда, а старата дръжка само ще се загатва под мрежата.

нали щяхте да изписвате тази тема, що се пренесохте всички в новата?

# 722
Благодаря за тръбичката:ooooh:, а за това с обличането аз останах с впечатление, че е започнала на 1 кука... пък нали на 2 и на 5 разхода е по-малък...
друго което ми хрумва ако няма шанс да стигне преждата с плетене е да си вземеш например сатенена панделка с подходящи ширина и цвят и с нея да си облечеш дръжките

# 723
  • София
тръбичка Simple Smile

но тя писа вече, че така й отива много прежда.

аз харесвам тръбовидни плетени дръжки, но не нося постоянно чанта на рамо и не ми се захабява бързо.

кати, а да облечеш тези дръжки в нещо мрежовидно изплетено? ще отиде по-малко прежда, а старата дръжка само ще се загатва под мрежата.

нали щяхте да изписвате тази тема, що се пренесохте всички в новата?

Аз май и на двете места чета...  Embarassed Ще пробвам да направя мрежа, благодаря...

# 724
  • Бургас
Здравейте момичета!
Влизам при вас с голямата молба за помощ  Praynig
Лятото намерих модела за тези терлички във вашия форум. Сега искам да изплета още едни такива, но вече не мога да намеря модела и описанието. Уж, прегледах старателно старите теми, но ...явно не го правя както трябва.
Ще ви бъда много благодарна!

# 725
Здравейте,
аз търся някакъв модел за петена чанта (в стил торба) knit: . Дали някоя от вас може да ми даде идея?  newsm78 :

# 726
Liubito, пиши в новата тема  Simple Smile

# 727
http://queenofwind.snimka.bg/hobby/modeli-proekti.442604.15909964
момичета, ето това много ми хареса и реших да го започна. изплетох си ластик, обаче идея си нямам как се плете прилеп ръкава - отделно ли се плете или е заедно с цялото?

# 728
Това е плетено отгоре надолу - реглан ръкав.

Общи условия

Активация на акаунт