Отговори
# 570
  • София
Аз от Амбърлинк си го взех, но отидох на място.

# 571
Те ще дойдат през септември в Плевен - поне мисля, че ще има панаир - обикновено идват. Тогава може да си харесам още нещо.
А на това от Кехлибари му бях хвърлила око, затова се насочих към него, въпреки че може би прибързах.

# 572
  • Deutschland
За кехлибара писах аз. Малката не го сваля от врата си.
В Пловдив някъде има ли магазин за кристали и бижута от тях? Бях чула за индийски магазин някъде в центъра, но нямам идея къде точно е

# 573
  • София
Преди беше срещу ТераНова (ако още я има).

# 574
  • някъде под слънцето...
За кехлибара писах аз. Малката не го сваля от врата си.
В Пловдив някъде има ли магазин за кристали и бижута от тях? Бях чула за индийски магазин някъде в центъра, но нямам идея къде точно е
Преди вееме влизах в един срещи халите, но нямаше нищо интересно.
Обаче си бях напоръчала доста неща от български сайтове.Едните бяха малко странни, защото  не съобразих да оставя български  тел номер, та трябваше да им звъня да питам какво става.Другите бяха  супер точни.
Минералите бяха Ок

# 575
  • Deutschland
Много ми харесва този модел, прави ги датчанка ли, норвежка ли, но мисля че не праща извън страната й. Ако намеря подобна гривна или колие в България, ще е страхотно.

# 576
Има една мацка във Фейсбук, прави бижута от сребро има и с кристали, Makasi е страницата може да погледнете. Аз имам но само сребърни ,гривни с кристали не съм взимала от нея но тя гарантира за произхода им.

# 577
  • Пловдив
Щанд на Вантони има в халите - от входа вдясно.
Индийски магазин има на Главната - горе-долу срещу сладкарницата Ханс § Гретел.

# 578
За камъни съм доволна от Вантони, за кехлибар сайта Амберлино.

# 579
CoCoMilk балтийски черен кехлибар , неполиран е най -добре нали?
Харесах си в "Кехлибари" на сина ми гердан и на мен гривна от тези черните, но ми е важно и компетентно мнение преди да ги закупя.

# 580
Благодаря за доверието, колкото до компетентно мнение незнам🙂 но поне от личен опит и до това какво съм чела , да колкото по-тъмен и неполиран толкова по-добре от към лечебни свойства 🙂.

# 581
Между другото, най-голямо разнообразие съм виждала в шатрата/павилиона на Амбърлинк - не знам дали в магазините им е същото, но продуктите, които са изложени в тези шатри са много повече по вид и цвят, от това, което съм виждала в който и да е сайт за кехлибари. Включително техния - сигурно не им се занимава да снимат всичко и да го качват на сайта.

# 582
  • София
Ами в магазина им в София има доста избор ама неполирани няма много.

# 583
Аз съм виждала доста неполирани при тях, но повечето са големи и много скъпи (имам предвид по над 200 лв за колие с едри камъни). И собственичката май носи най-често тях (когато съм я виждала там - тя се представя).

# 584
  • София
Аз попаднах на момче дето беше бая объркано 🙄 Иначе аз визирам малки камъни. Големи за всеки ден не посмях да си взема.
В такъв случай полираните имат ли пак някакви лечебни свойства или просто ги носят за красота?

Общи условия

Активация на акаунт