SportsDirect.com - 5

• 59 593
  • 667
  •   1
Отговори
# 225
Иван Иванов, поздравления! Виждаш ли как имаме нужда от мъжко мнение във форума. Не съм се излъгала в теб. Laughing
хех,мерси.Това е малкото,което можех да направя на фона на това,което вие ми предоставихте като информация,когато аз имах питанки:).

С Rosi79 се разбрахме на ЛС.На нея астро(или стоножки както им викате макар,че според мен не са;))не и вършат работа.

# 226
Ако е възможно, имам желание да се включа към обща поръчка.Ако може да ми кажете, колко биха ми излезнали 5-6 продукта на стойност около 100-120 лири(става въпрос за доставка).Също така аз съм от Пловдив, как да дам парите и как ще се прати стоката също живо ме вълнува. Надявам се да не е нагло, но в момента колегите ми нямат желание за поръчка и се надявам на кооперация от ваша страна.Поръчвал съм и друг път, така че съм запознат със стила на работа на СД. Особено изгодна ми е офертата на Папито.Ако е възможно да си поръчам продуктите през теб за 10лв доставката ще е прекрасно.

Пожелавам ви спорни поръчки

# 227
Привет на всички!
Момичета имам нужда от малко помощ-за мъж със гръдна обиколка 105см. кой размер яке трябва да поръчаме?
Става въпрос за това
http://www.sportsdirect.com/umbro-padded-hoody-jacket-604054
и това
http://www.sportsdirect.com/duncan-fearnley-team-fleece-jacket-mens-600222
Благодаря предварително!
Лек и усмихнат ден всички!

Самоцитирам се и моля за помощ......AGAIN! Embarassed

# 228
Петя и Ети  най/много Л .На Пума анцунг Л е с размери/ гръдна 125см.Според мен М ще е прилепнал.Лека вечер.

# 229
маратонки 44 номер на Пума, на кой номер англ. отговарят? Благодаря Ви.

# 230
маратонки 44 номер на Пума, на кой номер англ. отговарят? Благодаря Ви.
UK 9-EUR 43
UK9 1/2 - EUR 44
UK 10 - EUR 44 1/2

# 231
Петя и Ети  най/много Л .На Пума анцунг Л е с размери/ гръдна 125см.Според мен М ще е прилепнал.Лека вечер.

Искренно благодаря aleksova1 .Ние мислехме за Л или ХЛ.

# 232
  • pomorie
и при мен се заформя паръчка ако има още желаещи да пишат лс  Hug

# 233
  • София
А за 38,5 кой номер обувки си вземате?

# 234
Момичета,имам въпрос относно намалението през декември-при обувките-всички обувки ли ще бъдат с 10% намалени,или само футболните;и за облеклата-само те ли ще са намалени или и текстила/одела,пликове/?Благодаря предварително.

# 235

Аз мисля да взема 5,5

# 236
  • pomorie
5.5

# 237
  • София
Малко спам...
Ние с дъщеря ми сме 5н /аз 38, тя 22н/
А мъжа ми и сина ми са 9н /мъжо 43, синчето 28-29/  Mr. Green
Голям кеф, защото и да ги объркам за големи и за възрастни....все ще има кой да ги носи  Laughing

# 238
  • сусурлево
Момичета , продавам едни кецове на Капа , много ме е яд 4 - 36 2/3 маратонки са ми малки , а 5 - 38 кецове са ми голями , отказвам се вече от Капа , а така ми харесват кецовете .Ако има желаещи на ЛС , давам ги толкова колкото ми излязоха

# 239
  • pomorie
e ако бяха 5.5 щях да ги взема

Общи условия

Активация на акаунт