SportsDirect.com - 5

• 59 055
  • 667
  •   1
Отговори
# 75
момичета искам да купя футболни обувки на съпруга ми. Обикновени маратонки носи номер 43 на Пума и 44 Адидас, за футболните същата номерация ли важи и кой номер да взема???

Пумите си отговарят!Мъжът ми носи 42 и си взима футболни Пума 8-ца.

И аз да кажа... Mr. Green
Мъжът ми носи 42 и сега му поръчвах стоножки на Адидас(Адинова) 8-ца.Което отговаря на 42.Идеални са му.Отначало малко му теснееха,че крака му е малко широк,но сега са му ок.Даже в събота ги  сефтоса на мач във В.Търново  Laughing
Сега ще поръчваме и футболни  Peace

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 22:06 от mimi_lazarova

# 76
Аз пак при вас с въпрос  Embarassed ама сте много отзивчиви и немога без вас  Hug

тези маратонки са мъжка номерация, нали не са детска  newsm78

# 77
Не,бъркаш  Grinning .Имах в предвид че и да напишеш памучен анцунг ,няма да излезе на търсачката нищо.За това трябва да прегледаш повечето анцузи,и да се поровиш.
Лека вечер.
 DeCuTa  щом са 8 и 9 трябва да са мъжки.

# 78
Ами да обаче 8 и 9 има и при детските 25ти и 27ми номер по европейска  newsm78 И затова съм в замисъл, защото ги искам за мЪжо , а пък да не получа някои детски, че ще трябва да му режа кракЪ  Laughing

# 79
Ами да обаче 8 и 9 има и при детските 25ти и 27ми номер по европейска  newsm78 И затова съм в замисъл, защото ги искам за мЪжо , а пък да не получа някои детски, че ще трябва да му режа кракЪ  Laughing
Детските номерации отпред имат С, няма как да ги объркаш

# 80
Да се отчета че получих половината поръчка днес,утре ще ми доставят другата половина.Изпратили са ми коледен каталог,много са щедри този път Crazy

# 81
Някой поръчвал ли е от фитнес уредите?

какво мислите за това, дали ще върши някаква работа?
http://www.sportsdirect.com/body-sculpture-power-slimmer-767029

# 82
Някой поръчвал ли е от фитнес уредите?

какво мислите за това, дали ще върши някаква работа?
http://www.sportsdirect.com/body-sculpture-power-slimmer-767029

не знам Simple Smile Но звучи много добре - хем мързелуваш, хем отслабваш Simple Smile

# 83
Момичета още едно място при мен,няма ли някой :whistle:10лева доставка,без значение от броя артикули PeaceИли двама по 6лв. смалки поръчки HugПускам в петък

# 84
  • Балчи-Варна
МИсля ботушките на пума да ги продавам,че нещо не ми са много удобни..... newsm78

# 85
В петък или понеделник мисля да пусна поръчка. Ако някой иска нещо, да казва.  Hug

# 86
  • Балчи-Варна
Поръчката ни дойде вчера и нещата са разпратени на всички по адрес,сега обаче ми останаха едни маратончици детски найк и едни рийбок,които не мога да намеря на кого са....нека някоя мама която е поръчвала с мен.......и се сети да ми се обади...нещо този път се обърках.......

# 87
Утре пускам поръчка. Има още място. Желаещи?

# 88
Пристигна и нашата поръчка. Нещата са страхотни.  newsm44

# 89
Нашата ще дойде утре.

Общи условия

Активация на акаунт